Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Κόκκινη κάρτα (συνέχεια)

Η Περιφέρεια ακύρωσε


 δημοτικό συμβούλιο του ΔΔΑΑ !!!


ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

Συγκεκριμένα δέχτηκε ως βάσιμες τις προσφυγές της αντιπολίτευσης για την 26η συνεδρίαση (11/12/2020), του δημοτικού συμβουλίου του ΔΔΑΑ και ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΕΣ τις αποφάσεις την εν λόγω συνεδρίασης !!!

Με τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα όμως, είναι πολλές "συνεδριάσεις" του δημοτικού συμβουλίου. Το οποίο σημαίνει πως αν υπάρξουν σωρεία προσφυγών, έχουμε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και σωρεία ακυρώσεων !!! (αφού υπάρχει δεδικασμένο).


"Πολύ ωραία" τα καταφέρατε !!!

Τι γίνεται τώρα δηλαδή ???

Ο δήμος καθίσταται ... ακυβέρνητος ???

Άμα του ακυρωθούν μερικές ακόμη ???

Ακυβέρνητες Πολιτείες του ... ΔΔΑΑ !!!


Όλες οι αποφάσεις άκυρες ξέρω γω, πάμε πίσω στον ... Σεπτέμβρη του 2019, να πάρουμε το "έργο" απ'την αρχή, που δεν είχε και κοροναϊό !!!

🤣🤣🤣

Όταν εμείς προειδοποιούσαμε πως υπάρχουν σαφή προβλήματα νομιμότητας (βλ. ΕΔΩ), αλλά κι ότι πάνε οι "κίτρινες" κάρτες βροχή (βλ. πχ ΕΔΩ), ενώ η εκτίμηση ήταν πως ΔΕΝ αργεί κι η κόκκινη, κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για ... "παπαρολογίες" !!! (βλ.ΕΔΩ)

😮😮😮

Ο αντιδήμαρχος κ. Αλμπάνης κατ' εντολήν Σταθά πετούσε λάσπη (βλ.ΕΔΩ), για δήθεν εμπάθεια.

Με την απόφαση της η αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, νομίζω ορίζει σαφώς και  τους ... "Παπαρολόγους" και τους εμπαθείς !!!

🤣🤣🤣

Πάμε πάλι :

Με την απόφαση της η αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, νομίζω ορίζει σαφώς και  τους ... "Παπαρολόγους" και τους εμπαθείς !!!

😜😜😜




Ακολουθεί η απόφαση ντροπή για τον ΔΔΑΑ.









2 σχόλια:

Nick Charitos είπε...

Αν είχαν διάβασει Αντισθένη, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ :

Προσέχειν τοις εχθροίς· πρώτοι γαρ των αμαρτημάτων αισθάνονται.

– Να προσέχεις αυτά που λένε οι εχθροί σου· είναι οι πρώτοι που θα επισημάνουν τα λάθη σου.

Αντισθένης, 445-360 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφος


Στην ουσία τους ... προστάτευα, ή τουλάχιστον προσπαθούσα !!!!!

Αλλά που μυαλό !!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα?Ρε παιδιά πως θα δουλέψει ο Δήμος? Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πλέον πέρασαν οι εποχές της μαγκιάς,πλέον είναι οι εποχές του διαλόγου Καί της συνεργασίας. Εμπρός λοιπόν καλοί μου φίλοι δεν είναι κακο να κάνετε μια καινούργια αρχή.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...