Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Έξυπνος οικισμός (συνέχεια).....

 Δράκος - Έξυπνος οικισμός



Γράφει ο Στέργιος Μπακολουκάς


Επανερχόμαστε λοιπόν στο θέμα του Έξυπνου Οικισμού του Λεόντιου!

Ο ειδικός ηλεκτρονικός εξοπλισμός, του οποίου η αξία ανερχόταν στο 1.500.00 ευρώ, προορισμένος να εξυπηρετήσει τον ….έξυπνο οικισμό της Αράχοβας, του πρώην δήμαρχου Ανδρέου-Λεόντιου, που  φυλασσόταν στα υπόγεια του λαογραφικού μουσείου (τον πρόσεχε, εκτός από τον Δράκο! τον Πύθωνα και το στοιχειό της Τούμπρης!  υπάλληλος του Δήμου που ευτυχώς  από το 2014 μέχρι σήμερα, δεν μας προσφέρει τις υπηρεσίες του, διότι πήρε …..πόδι! από μας και πήγε στο καλό  για να προσφέρει και αλλού τις….. πολύτιμες γνώσεις του ), έχει κάνει ….φτερά!

              Σήμερα, τα σκέλεθρά του, ή ότι έχουν  απομείνει μετά την λεηλασία του, πεταμένα, απρεπώς! και αφύλακτα, διότι πλέον , λόγω της αχρησίας,  δεν έχουν καμία αξία, παραμένουν στο ίδιο υπόγειο ,  δεμένα με σύρματα, με μοναδικό σκοπό να κραυγάζουν  ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ  προς τους υπεύθυνους, που φρόντισαν να συντελεστεί αυτή η καταστροφή, μεταφρασμένη σε κατάντια!

              Δυστυχώς, ο κύριος υπεύθυνος αυτής της εικόνας, ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέου-Λεόντιος, αντί να δώσει εξηγήσεις γι αυτό το φινάλε, αυτού του μεγάλου ποσού του Δημοσίου Χρήματος που κατασπαταλήθηκε χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για τους πολλούς, το παίζει ευεργέτης του Δήμου και μάλιστα πρόσφατα  εμφανίστηκε, …….αλαμπρατσέτα με τον νυν Δήμαρχο, βάζοντάς μας ,συνειρμικά, να υποθέσουμε ότι τον….εκπαιδεύει, σαν το ….Γάτο που μαθαίνει τα γατσόπ’λα  να γ@@@@ε!!!! για τους νέους δρόμους που εκείνος πρέπει , σωστά , ν’ ακολουθήσει!

Τα μεγάλα ερωτήματα είναι: 

Σε ποιόν φορέα ‘’κόπηκαν’’ τ’ αντίστοιχα τιμολόγια; (!)

Ποιος υπέγραψε για την παραλαβή του έργου;(!)

Ποιος υπάλληλος υπέγραψε το ένταλμα πληρωμής αυτού του ποσού; (!!!)

Ποιος Ταμίας και με ποια παραστατικά εκταμίευσε αυτό το τεράστιο ποσό; (!)

Που πήγε αυτός ο πανάκριβος  Εξοπλισμός; (!)


ΥΣ Προς τον φίλο του blog που είπε να προσέχει το Νομικό θέμα που πιθανώς να έχουν οι δημοσιεύσεις του Παυσίλυπου! Θα του συνιστούσα , να προτείνει στους φίλους του να κάνουν μια μήνυση στην ομάδα του blog,  για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο ….σάκος και ποιοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και τα παντελόνια τους …..ντουύνα από το κάτουρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...