Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ανάπλαση της Αράχωβας

 Και άλλα τέτοια παραμύθια 




Θα πλημμυρίσουν στα λεφτά !!!


🤣🤣🤣🤣🤣


Όπως λέει εδώ:





Ο δήμαρχος λοιπόν με πέντε σειρές στο fb (!!!), ανήγγειλε πως η Αράχοβα εντάχθηκε σε κάποιο πρόγραμμα για ανάπλαση του παραδοσιακού οικισμού.

Εντάχθηκε όντως ???

Δε μπήκε στον "κόπο" να μας επισυνάψει κάποιο έγγραφο που να το πιστοποιεί.

Και όχι μόνο. Να διαβάσουμε και "πέντε" πράγματα τι προτιθέμεθα να κάνουμε !!!

😜😜😜😜😜

Αυτήν την στιγμή και έχοντας κατρακυλήσει η ΝΔούλα κάτω κι απ'το 20% στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, μπορεί να υπόσχεται και τα ... πόμολα του Μαξίμου !!!

Το τι θα γίνει τελικά, ξέρουμε....

Αλλά ας υποθέσουμε ότι αυτό που υπόσχεται ο αρχιψεύτης της κεντρικής εξουσίας στον αντίστοιχο ... του δήμου, είναι έτσι.

Υπόθεση κάνουμε. Παίρνουμε την δική σας εκδοχή.

Φέρνει ένα χαρτί και λέει έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, εντάχθηκε η Αραχόβα στο πρόγραμμα και θα σας κάνουμε Chamonix !!! 🤣🤣🤣


ΟΚ, καλά μέχρι εδώ.


Βρε αρχιψεύτες και παντελώς άχρηστοι, έχει ή δεν έχει ενταχθεί το αποχετευτικό δίκτυο του Διστόμου σε αντίστοιχο πρόγραμμα ύψους 10.000.000 € περίπου από Πατσαντάρα ακόμη ???


Το οποίο πρόγραμμα κάποια στιγμή χάθηκε ή "γύρισαν" πίσω τα λεφτά και επικαιροποιήθηκε ή βελτιώθηκε ή επανήλθε επί Γεωργακού
 (ας τα πουν μόνοι τους αν τολμάνε) και έκτοτε αναγράφεται ΚΑΘΕ χρόνο στον προϋπολογισμό αλλά η υλοποίηση περιμένει.

Και μάλλον θα περιμένει για πολύ ακόμη.

Το οποίο το έχει το Δίστομο απόλυτη ανάγκη εδώ που τα λέμε. Μιλάμε για θέμα δημόσιας υγείας. Δε λέμε για φρου φρου κι αρώματα. Στην γενέτειρα του δημάρχου. Αλλά ΔΕΝ προχωράει.

Ρωτήστε στο Δίστομο αν είναι έτσι.


Δηλαδή τι θα αλλάξει με το πρόγραμμα που αφορά την Αράχοβα ???


🤔🤔🤔🤔🤔


Δυο λ'θαρια το ένα πάνω στο άλλο, που ξεκολλάνε όλες οι πλάκες της Αράχοβας από το αλάτι που ρίχνατε αφειδώς, ΔΕΝ είστε ικανοί να βάλετε.

Θα κάνετε ανάπλαση ???

Και πες ότι την κάνετε (ούτε στα όνειρα σας, αλλά υπόθεση κάνουμε).

Δεν πρέπει να σας "σπάσουν" το κεφάλι στο Δίστομο ???

Κάτσε ρε, να πουν.

Περιμένουμε 10 χρόνια το αποχετευτικό και σε χρόνο μηδέν, πάτε για ... ομορφιές στην Αράχοβα ???


Βάλτε σε μια σειρά τα πράγματα !!!

Και θα έχουν κι απόλυτο δίκιο εδώ που τα λέμε......

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τ'ς πας "αίμα", αλλά πρόκειται για παχύδερμα! Δε καταλαβενε! 😤😓

Nick Charitos είπε...

09:48

Κι όμως. Καταλαβαίνουν.

Και πολύ καλά μάλιστα.

Άλλοι δεν καταλαβαίνουν.....

😰😰😰😰😰

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος καλά κάνει και τα λέει. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι όσους κάνουν like σε τέτοιες δημοσιεύσεις. Αυτοί τον κάνουν να λέει ψέματα.
Καλημέρα λέει, 500 like, θα κάνει τούνελ λέει 1000 like, θα φτιάξει λίμνη λέει, 2000 like, θα σας φτιάξω γυάλινο μπαλκόνι στις καμάρες, 3000 like, ανάπλαση της Αράχωβας, 4000 like, σε λίγο δεν θα φτάνουν οι πολίτες του Δήμου για like και θα αγοράζει και like από το Facebook. Ένας δεν βρέθηκε να του πει: "Δήμαρχε πες μας ένα πράγμα που είπες και έγινε" ή "πες μας τι έκανες και όχι τι θα κάνεις" ή ακόμα καλύτερα "από τα ψέματα που έγραφες στο πρόγραμμα σου, τι έκανες αλήθεια, γιατί έτσι όπως το πήγες έγραψες τόσα ψέματα που πραγματικά το πρόγραμμα σου ήταν βιβλίο"

Ανώνυμος είπε...

καλα αυτο με τις πραγματικες δημοσκοπησεις!!!!που ανακαλυψες
οτι η νδ εχει κατω απο 20%
εχει τοση σχεση με την αληθεια οση και η δημαρχαρα με τα κοστουμια

Nick Charitos είπε...

15:41

Λες να 'ναι ακόμη πιο κάτω ???

🤔🤔🤔

Τι να πω ? Μακάρι !!!!!

🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Δίπλα στο νεό ελικοδρόμιο του χιονοδρομικού κατασκευάζεται ήδη κτιριακό συγκρότημα που θα στεγάσει την νεοσύστατη ομάδα δράσης και επίλυσης παντός προβλήματος με την κωδική ονομασία ΣΤΑΘΑΚ. Το σημείο κατασκευής του νέου κτιρίου είναι κομβικό καθώς ο Αρχηγός της ΣΤΑΘΑΚ, υπερστράτηγος Αγκόρτσας, θα μπορεί το χειμώνα να επιβλέπει τον εκχιονισμό του δρόμου και το καλοκαίρι να σαλαγάει τα λιγοστά πρόβατα-δημοτικούς συμβούλους που του έχουν απομείνει. Το κτίριο της ΣΤΑΘΑΚ μαζί με το ελικοδρόμιο θα το εγκαινιάσει ο Δήμαρχος-Υπερστράτηγος μετά από πτώση επίδειξης με αλεξίπτωτο φορώντας το χαρακτηριστικό αμπέχωνο της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΑ: ΩΖΣΟΩ9Σ-1Γ4 - Απευθείας ανάθεση βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας Στειρίου

30.000 ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ. ΓΙΑΝΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ. Ο ΧΑΡΗΣ Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? Ο ΛΟΣΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο 1200ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΜΥΡΙΑ. ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορεί να μας πει ο Ρουλης τα λεφτά για το γήπεδο της Αράχωβας τρία χρόνια τι έγιναν?

Τα δικά του όμως 1200*12=14400

14400*3=43200.

Είπε κανένας τίποτα?δεν άκουσα.

Ρουλη για πες μας ένα έργο δικό σας..

Όλα μέχρι τώρα Γιωργακου.

Α συγνώμη βάλατε κάτι λουλούδια,κάνατε μελέτες, βάζετε κάθε χρόνο γκρέιντερ για Αγία Κυριακή,και για ελιές, γεμίσατε την αγορά με ομπρέλες.
Βρε παραλίγο να ξεχάσω βάλατε και φθηνούς ταχυφορτιστεςκ.τ.λ.
Αν βλέπεις κάτι ιδιαίτερο πες μας να το μάθουμε.
Υ.Γ.

Να ξέρετε όλοι τα διαβάζουν.
Μια μέρα στο Perfeto κουβέντιαζε ο Ρουλης και του έφυγε κάτι που ήταν γραμμένο στο Παυσιλύπον,άρα τα διαβάζει απλώς έχει πέσει γραμμή μην απαντάτε.
Και ψάξτε να δούμε ποιοι γράφουν .

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Άρης να προαναγγείλει τα ποσοστά της μίζας.αφου τα λεφτά τα πήραν καταθέτοντας μελέτες έργων, γιατί δεν μας λέτε τα έργα και βγαίνετε και τονίζεται τον αριθμό των 5 μυρίων .ποσα ξέρει ο κ#@λος σας. Σας το λέω πάλι μια τρύπα στο νερό θα κάνετε. Ο άλλος λέει το Ειρηνοδικείο σουλουποθηκε με λεφτά δωρεάς από ιδιώτη,και μπράβο.αλλα τόσο άχρηστοι είστε εσείς οι αιρετοί.το αν ια γίνει κέντρο του δήμους στημ ΑΡΑΧΟΒΑ το αστυνομικό εδώ γελάω.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι εκφράσεις "θα λιγδώσει το άντερό τους" ή υπονοούμενα για μεγάλο φαγοπότι είναι πολύ βαριές και δεν θα πρέπει να λέγονται. κ. Χαρίτο δεν νομίζετε ότι κάτι τέτοια δεν αρμόζουν; Εκτός και υπάρχουν στοιχεία... Τότε, όλα στο φως. Αλλά τέτοιες εκφράσεις τις θεωρώ τουλάχιστον απρεπείς να δημοσιεύονται. έτρεξε ο Δήμαρχος στην φωτιά; καλώς έκανε. Διαφήμισε ότι μόνος του την έσβησε; κακώς.
Τώρα γιατί ο Αντιδήμαρχος παίρνει 1200€ το μήνα, νομίζω ότι είναι εντός των νόμιμων πλαισίων. Αν όμως υπάρχει ζήλια που τα παίρνει αυτά τα λεφτά, προτείνω σε όλους μηδενός εξαιρουμένου, να εκτεθούν στις επόμενες εκλογές, να βγουν στην αγορά να τάξουν τις παπαριές που τάζει ο καθένας προεκλογικά, να καταφέρουν να εκλεγούν να πάρουν τα 1200€ και να έχουν κάνει "εχθρό" του όλους τους μέχρι πρότινος φίλους του και συντοπίτες τους. Και εγώ ζηλεύω που κάποιος παίρνει 1200€ το μήνα χωρίς να κάνει τίποτα. και όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ.

Nick Charitos είπε...

21:14

Έχετε δίκιο. Κι είναι και ... ευαίσθητα παιδιά, θα τους πάρει από κάτω και δεν θα ξέρω πως θα τους συνεφέρω !!!

🤣🤣🤣🤣🤣

Λοιπόν για να μην παίζουμε με τις λέξεις.

Αν υποθέσουμε ότι οι εκφράσεις είναι απρεπείς, οι ... πράξεις τους και τα λεγόμενα τους τι είναι ???

🤔🤔🤔🤔🤔

Ανώνυμος είπε...

Το αν είναι ευαίσθητοι ή όχι δεν αναιρεί την χυδαιότητα των εκφράσεων "λιγδιάρηδες ή μιζαδόροι" όπως γράφτηκε. Και δεν παίζουμε με τις λέξεις! Αν θέλεις να τους αξιολογήσουμε για τις πράξεις τους, να το κάνουμε. Δεν είδα κανέναν όμως να γράφει για τους κάδους σκουπιδιών που τους πήγαν στις άκρες του χωριού. Μάλλον δεν ενοχλεί κανέναν, εμένα όμως ναι. Θέλω αυτοκίνητο για να πάω τα σκουπίδια εκεί. Δεν ενοχλεί κανένα που λείπουν πλάκες και σπάμε τα πόδια μας. Δεν ενοχλεί κανένα το σκοτάδι τους δρόμους, γιατί δεν είναι επαρκής ο φωτισμός, δεν ενοχλεί κανέναν ότι απαξιώνονται αντιπολίτευση, τοπικό ακόμα και οι πολίτες όταν τα συμβούλια γίνονται από την κάμερα. Έχω δει πολίτη να πηγαίνει στην Δημαρχεία να ζητάει να "τον βάλουνε μέσα να παρακολουθήσει το συμβούλιο , γιατί κάτι θέλει να πει". Εμένα αυτά με ενοχλούνε και άλλα πολλά. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. Και το ξαναλέω, κανείς δεν αναφέρεται στις παπαριές που μας γεμίζουν προεκλογικά, γιατί έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Ανώνυμος είπε...

Το σωστό να λέγεται,αν δεν έχεις αποδείξεις δεν μπορείς να κατηγορείς κανέναν.
Σ αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει άκουσα, μπορεί, ίσως.
Για αυτό κάποιοι να προσέχουν τι γράφουν γιατί διαβάζουν και πιο μικροί και δημιουργούνται και λάθος εντυπώσεις.

Nick Charitos είπε...

11:42

Το σωστό να λέγεται. Η γυναίκα του Καίσαρα ΔΕΝ πρέπει μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια. Αλλιώς τ' ακούει τα "σχολιανά" της !!! 😜😜😜

Εξηγήσεις για τον προορισμό των χρημάτων, ΔΕΝ ζητάει ΜΟΝΟ το ιστολόγιο. Ζητούν και παρά πολλοί δημότες. Αλλά δεν τις έχουν.

Πχ βγαίνεις και λες: τα λεφτά για την δασοπροστασία ή δασοπυρόσβεση είναι τόσα και θα μοιραστούν ως εξής: εκεί, εκεί κι εκεί.

Αλλά τι εξηγήσεις να δώσει κανείς όταν πάνε οι απευθείας αναθέσεις γόνα ???
🤔🤔🤔

Πάντως ρε σεις για να βάλετε παιδιά "μπροστά", πρέπει να είστε πραγματικά απελπισμένοι !!!

🤣🤣🤣

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...