Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Έκκληση:

Ανακαλέστε τη νέα Λάθος Αγωγή 


της ΑΕ κατά της ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER ΑΕ!

                               "Εκεί που μας 

χρωστάγανε μας πήραν

 και το βόιδι”

 

Γράφει ο Στέργιος Μπακολουκάς


      Μετά το ( ….οργανωμένο;) φιάσκο! της απορριπτικής απόφασης  του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (απόφαση Α836/2020), της Αγωγής διεκδίκησης ενοικίων και ρητρών (Αρ. Αγ. 441/03-06-2016), της Ανώνυμη Εταιρείας του Δήμου ΔΑΑ (η οποία δεν είχε αρμοδιότητα διότι από το 2014, η διαχείριση του ακινήτου του Σέντερ  έχει μεταφερθεί  στο Δήμο), από την εταιρεία ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER ΑΕ (όπως είδαμε ΕΔΩ).

η σημερινή διοίκηση του Δήμου, προχώρησε σε νEα ……ΛΑΘΟΣ ενEργεια !!!

          Με την απόφαση 16/30-10-2020,  της «ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ -ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ»,  αυτή όρισε ως πληρεξούσιο δικηγόρο την κ. Αναστασία Σωτηροπούλου, η οποία θα καταθέσει την νέα αγωγή της ΔΑΑ ΑΕ κατά της ARAHOVA CENTER στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Λιβαδειάς!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα:

            α) Γιατί κύριοι συνεχίζετε το ίδιο λάθος, κάνοντας αγωγή κατά της ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER AE, από  λάθος φορέα (ΑΕ του Δήμου); Ποιος είναι ο σκοπός σας; Αφού γνωρίζετε ότι το Συνεδριακό,  ΔΕΝ ανήκει πλέον στην  ΑΕ;  Άραγε αυτό γίνεται από λάθος,  ή το κάνετε επίτηδες για να δώσετε και άλλο χρόνο στην Εταιρεία των εργολάβων;

            β) Γιατί λέτε ψέματα, ότι τάχα η απορριπτική αγωγή …..παράπεσε και την βρήκε τυχαία η δικηγόρος του Δήμου στο Διαδίκτυο, αφού εσείς την είχατε στα χέρια σας από τον Σεπτέμβριο 2020, σύμφωνα με τη μαρτυρία του δικηγόρου που χειρίστηκε την υπόθεση κ. Η. Τσάγκα, αλλά και σύμφωνα με τη σφραγίδα παράδοσης  του Δικαστικού Γραμματέα κ. Κιούση ;

             γ) ΔΕΝ γνωρίζετε ότι τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και θ’ αποκαλυφτούν; Διότι η εν νέου απόφαση ανάθεσης της υπόθεσης, πάλι από λάθος φορέα (ΑΕ του Δήμου)! σε άλλη δικηγόρο, την κ. Σωτηροπούλου, αποφασίστηκε την 30/10/2020 , από το ΔΣ της ΑΕ, λίγες μέρες  αφού  σας ενημέρωσε ο κ. Τσάγκας για την προηγούμενη απόρριψη, ενέργεια η οποία αποδείχνει ότι γνωρίζατε την απόρριψη της Αγωγής!

(Ολόκληρο το έγγραφο στο τέλος)

              δ) Γιατί κάνετε όλες αυτές τις λάθος ενέργειες από το 2016 μέχρι σήμερα, κάνοντας μηνήσεις από λάθος φορέα και μάλιστα σε λάθος δικαστήριο; ΌσΟ καλή πρόθεση και να έχουν οι Πολίτες, δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τόσα λάθη(; ) ο νους τους πάει στο ….κακό;

 

Κύριοι, της Διοίκησης του Δήμου:

Κατά την άποψή μας, είσαστε υποχρεωμένοι,  για να μην θεωρηθείτε συνένοχοι στο έγκλημα που συντελείται εδώ και δέκα χρόνια στη ράχη της τοπικής κοινωνίας της Αράχοβας και κατ’ επέκταση ολόκληρου του Δήμου, να προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ στις πιο κάτω ενέργειες:

1)     Πρωτ’ απ’ όλα, είσαστε υποχρεωμένοι να διαβάσετε την Εισήγηση και τις Προτάσεις του Τοπικού Συμβουλίου της Αράχοβας για το πρόβλημα του Συνεδριακού Κέντρου και του Πάρκινγκ, η οποία σας δίνει  τις λύσεις που χρειάζεστε έτοιμες! Μια  εισήγηση την οποία, αν και έχετε στα χέρια σας  πάνω από ένα χρόνο, χωρίς λόγο την έχετε  παραβλέψει και μάλλον εσκεμμένα  δεν την αναφέρετε πουθενά . 

2)     Να βρείτε  ΑΜΕΣΑ ένα καλό δικηγόρο, ο οποίος να ειδικεύεται σε τέτοιες υποθέσεις και να γνωρίζει βαθιά τα  συγκεκριμένα θέματα ( η δική μου πρόταση είναι, να ζητήσετε την επιστροφή των αρχικών δικηγόρων που χειρίστηκαν το πρόβλημα της έξωσης επι Πατσαντάρα, αφού βεβαίως προηγουμένως τους ζητήσετε συγνώμη για τις βρισιές του παρελθόντος) και να τον πλαισιώσετε με έναν καλό οικονομικό σύμβουλο.

3)     Να προχωρήσετε, αφού λάβετε ευρεία απόφαση από το ΔΣ του Δήμου, απολύτως σύμφωνη με τις υποδείξεις  του ειδικού δικηγόρου, στην άμεση απομάκρυνση των κατασκευαστών από το έργο, τηρώντας και εφαρμόζοντας τις διατάξεις της απόφασης του 2017,  του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά .

4)      Να εγγράψετε  ΑΜΕΣΑ  το οφειλόμενο ποσό (αφού προηγουμένως εξετάσετε, αν στέκει νομικά και φοροτεχνικά η πρόταση), από την Εταιρεία, ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER AE,  προς το Δήμο  ΔΑΑ, για την περίοδο 2010-2020 , στον Προϋπολογισμό του 2021, ακόμα και αν χρειαστεί να στείλετε συμπληρωματική εισήγησή του, για να  καταστήσετε  το ποσό που θα προκύψει άμεσα ΑΠΑΙΤΗΤΟ!

Αν αυτό ΔΕΝ είναι εφικτό, οφείλετε, σε σχέση με την αγωγή διεκδίκησης των οφειλών, να ρωτήσετε τον νέο έμπειρο δικηγόρο, να σας καθοδηγήσει για τη διαδικασία με την οποία ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ, θα διεκδικήσει τα οφειλόμενα, ενοίκια και τις ρήτρες,  από την ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER AE.

 

ΥΣ.

      α) Η ανωτέρω πρακτική είναι αναγκαία, διότι με τις, μέχρι σήμερα, ερασιτεχνικές  ενέργειες του Δήμου, γελάνε όλοι μαζί μας, ιδιαίτερα  οι δικηγόροι της αντιδίκου εταιρείας.

      β) Μια εταιρεία όπως η ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER, χωρίς εργασιακό αντικείμενο, περιέπαιξε μια ολόκληρη κοινωνία, φυσικά με την προφανή βοήθεια κάποιων ντόπιων ….σωτήρων, για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είναι αρκετός χρόνος για να τους πούμε  ΣΤΟΠ ΩΣ ΕΔΩ!

      γ)  Στο Τεχνικό Σχέδιο του Δήμου για το 2021 που ψηφίστηκε, υπάρχει κονδύλι 1.760.000 ευρώ από ΕΣΠΑ, συμπληρωμένο με επιπλέον  140.000 ευρώ, για τη μελέτη,  τα οποία αφορούν  την ανακαίνιση του κτηρίου της Γαλλικής εταιρείας στο Δίστομο,  το οποίο ο Πατσαντάρας, στη θητεία του, κατάφερε να  αποσπάσει, από το Αλουμίνιο της Ελλάδος, υπέρ του Δήμου! Αλλά και ο Γεωργακός αργότερα, στη δική του θητεία, κατάφερε από το ΕΣΠΑ να εξοικονομήσει το προαναφερόμενο ποσό, αφήνοντας παρακαταθήκη στον νυν Δήμαρχο, την υλοποίηση του έργου.

               Αυτά τα ποσά είναι η απάντηση στον πρώην Δήμαρχο Ανδρέου- Λεόντιο, ο οποίος στο συμβούλιο που έχει δημοσιευτεί για το CENTER, εκόπτετο υπέρ των εργολάβων, λέγοντας ότι ο Δήμος, αν πάρει στην κατοχή του την περιουσία του, δηλαδή το κτήριο του συνεδριακού,  ΔΕΝ  θα μπορέσει να βρει λεφτά για να το τελειώσει! 

Υπονοώντας ότι μια εταιρεία χωρίς ίδια Κεφάλαια, χωρίς Ισολογισμούς και χωρίς εργασιακό αντικείμενο! μπορεί να το ……..τελειώσει!!!! 

Ενώ αντίστοιχα ο Δήμος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!






2 σχόλια:

Nick Charitos είπε...

Σύμφωνα με σημερινές ON the record δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Αλμπάνη Χ. στο pafsilipon, η αγωγή αυτή θα ανακληθεί και ο ορισμός της κας Σωτηροπούλου ως δικηγόρου θα πρέπει να θεωρείται ως μη γενόμενος.

Η ΑΕ στην οποία ανήκει το center, σύμφωνα πάντα με το κ. Αλμπάνη, θα αναζητήσει άλλο δικηγόρο.

Επιμένει στην άγνοια της απόφασης για την γκάφα Γεωργακού και μη ενημέρωση απ'τον δικηγόρο Τσάγκα.

Στην εύλογη ερώτησή μας, ότι το center πέρασε στο δήμο 31.12.2013, μας είπε πως ... επέστρεψε με μεταγενέστερη απόφαση, χωρίς να αναφέρει περισσότερες πληροφορίες.

Τώρα τι ... ρόλο παίζει αυτό το center που πάει πέρα δώθε, απ'το Δήμο στην ΑΕ και τανάπαλιν, μυστήριο !!!!!!! 🤣🤣🤣🤣

Πολύ φοβάμαι πως είναι ψευδές και το center παραμένει στον δήμο.......

Ανώνυμος είπε...

Ήταν σωστή η απόφαση να πάει το Center από την Α.Ε στον Δήμο; μεταξύ μας τώρα τις έχει κάνει τις μαλ😔😔😔ες του και ο πτεραρχος 🤕🤕🤕🤕🤕

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...