Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΔΔΑΑΣ σε σύγχυση .....

 Περί γκεμπελισμού

Γκέμπελς


Προ ημερών πάλι, άλλο εξέχων μέλος του group Σταθά "κατηγόρησε" δημοσίως το pafsilipon πως ακολουθεί ... Γκεμπελικές μεθόδους !!!

Εεεελα ???


🤣🤣🤣


Το πρώτο πρόβλημα είναι πως προπαγάνδα, ασκεί συνήθως η ... "κυβέρνηση" !!! 

Που έχει και τα "μέσα" !!!

😜😜😜

 Αλλά πάμε να δούμε λίγο τον ορισμό του λεγόμενου και Γκεμπελισμού :

 ΕτυμολογίαΕπεξεργασία

γκαιμπελίσκος < Γκαίμπελς + υποκοριστικό επίθημα -ίσκος < γερμανική Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς (Paul Joseph Goebbels: υπουργός προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας)

 ΟυσιαστικόΕπεξεργασία

γκαιμπελίσκος αρσενικό

  • (πολιτικήυποτιμητικός χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε άνθρωπο που προπαγανδίζει μία γνώμη / άποψη / ιδέα με ύπουλα μέσα, χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία και την τακτική
  •  της επανάληψης συνεχώς των ίδιων πραγμάτων, για να πείσει όλο και περισσότερους (έχει αποδοθεί στον Γκαίμπελς η χρήση της τακτικής:
  •  «πες, πες, κάτι θα μείνει»)


Ψεύτικα στοιχεία και ύπουλα μέσα, φαντάζομαι εννοεί τα ... ΕΠΙΣΗΜΑ έγγραφα από την σελίδα του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης https://diavgeia.gov.gr !!!


Και τα οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ ο δήμος, από μόνος του να τα παρέχει στους δημότες, αν υποθέσουμε πως κάποιοι δεν γνωρίζουν πως θα τα αναζητούν μόνοι τους.


Και επίσης τα οποία χρησιμοποιεί κατά κόρον το ιστολόγιο, ζητώντας απαντήσεις.


Τις οποίες βέβαια ΔΕΝ παίρνει ΠΟΤΕ γραπτώς, πάρα μόνο κάποιες σπανιότατες δηλώσεις στο πόδι, για να μπορούν μετά να πουν πως δεν το είπα έτσι αλλά ... γιουβέτσι.

Το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ το θεωρούν ... Γκεμπελισμό !!!


Κι έχει εξήγηση αυτό. Αφού "αλήθεια" θεωρούν ότι πει ο ... πατερουλης Σταθάς ως άλλος Στάλιν !!!

"Θα κάνετε ότι γουστάρω ΕΓΩ !!!"


Βέβαια έχει εκφράσει και απόψεις το pafsilipon. Όπως η παραπάνω για τον αυταρχισμό του Σταθά.

Κι έρχεται ο κ. Γιαννέλος στο άρθρο που είδαμε χθες και μιλάει για ... προβατάκια και θέματα που "παιρνάνε" χωρίς ούτε καν ανάταση του χειρός !!!

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από ψηφοφορία του ... Δημοτικού συμβουλίου !!! 🤣🤣🤣



Ο κ. Γιαννέλος από την πολύχρονη εμπλοκή του με τα κοινά, έχει "κατηγορηθεί" για πολλά, όπως αναφέρει κι ο ίδιος. Τι είναι αλήθεια και τι όχι, είναι μεγάλη συζήτηση, δεν είναι του παρόντος άρθρου.

Αλλά ότι είναι αδαής ή άσχετος με το τι συμβαίνει στον δήμο, τουλάχιστον τα 10-12 τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα, ούτε τρελός δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

Γνωρίζει άριστα πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

Και γι' αυτό η δήλωση για τα προβατάκια, θεωρείται αυτοδικαίως σωστή.

Θα συνιστούσα λοιπόν στους ειδήμονες του group Σταθά, αν ψάχνουν για ... Γκεμπελίσκους, να ρίξουν μια ματιά στον καθρέπτη πρώτα !!!

🤣🤣🤣

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...