Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΔΔΑΑ : Μικρή αγγελία

 Αναλαμβάνουμε ... ευθανασίες 


οικόσιτων ζώων !!!

😂😂😂


Σύμφωνα με πληροφορίες του pafsilipon, η νυν δημοτική αρχή και με πρωτοβουλία του δημάρχου, προτίθεται να ιδρύσει (αν δεν το έχει ήδη κάνει), επιτροπή με σκοπό την ΘΑΝΑΤΩΣΗ αδέσποτων ζώων, αρχής γενομένης από το λιβάδι.

Ελπίζουμε από καρδιάς πως το θέμα ΔΕΝ συνδέεται με την πρόσφατη λειτουργία των ... Σφαγείων Αράχωβας !!!


Πέρα από το χιούμορ όμως, να επισημάνουμε πως ο δήμος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να έχει ανάλογη επιτροπή. Βάση νόμου.

Που είναι το κακό λοιπόν, θα αναρωτηθείτε.

Το κακό είναι πως επιτροπές του είδους, θα πρέπει να επιλαμβάνονται για ζώα που είναι επικίνδυνα ή εκτός ελέγχου. Και να προϋπάρχουν βέβαια.

Η επιτροπή αυτή συστήνεται με διαδικασίες fast track, με σκοπό την θανάτωση σκύλων στο λιβάδι, επειδή κάποιοι ενοχλούνται.

Ενώ τα ζώα ΔΕΝ είναι επικίνδυνα και θα έπρεπε να οδηγηθούν σε κάποιο καταφύγιο.

Καλό θα ήταν ο δήμαρχος να ενημερώσει για τις προθέσεις του. Όσο ... ενημερώνει στα ερωτήματα το τελευταίο εξάμηνο, θα μου πείτε !!! 

😂😂😂

Τέλος πάντων, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ενημερωθεί για το θέμα η  Π.Φ.Π.Ο. (Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία), οπότε ίσως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

(Όχι τίποτα άλλο, αλλά μια εποχή το έπαιζε και φιλοζωος και τα τάιζε)

Πάμε σε ένα άλλο θέμα όμως. Ο δήμαρχος από τότε που εξύβρισε την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας και οι υπόλοιποι σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι κλπ έκαναν .... κο, κο, κο (βλ. ΕΔΩ), (για να μην ξεχνιόμαστε 😜😜😜), έδειξε πως δεν το έχει και πολύ με την πρέπουσα συμπεριφορά.

Εδώ όμως το πράγμα ξεφεύγει. Το να αποκαλεί εκ νέου μια εκπρόσωπο, του λεγόμενου και ασθενούς φύλου και μάλιστα μέσα στον χώρο του Δημαρχείου με εκφράσεις πεζοδρομίου (πχ άντε βρε νούμερο), ή/και απειλές (θα σου δώσω καμμιά κατακεφαλιά ή κάτι τέτοιο) κάτι δείχνει.

Η δημότης ήθελε να διαμαρτυρηθεί ή απλώς να πληροφορηθεί για το θέμα και καλά έκανε και πήγε. Ο δήμαρχος κάπου ξέφυγε.....

Ο χώρος του Δημαρχείου ΔΕΝ είναι μόνο για τους έχοντες ... αφωνία αντιδημάρχους και συμβούλους. Είναι και για τους δημότες. 

Αν δεν μπορεί να ανεχτεί την παρουσία ορισμένων, ή τον εκνευρίζουν κτλ κτλ, ο δρόμος της παραίτησης μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα λυτρωτικός.

Αν παρ' ελπίδα παραμείνει όμως (😜😜😜), καλύτερα να αντιληφθεί τον ρόλο του και να μιλάει καλύτερα.

Γκέγκε ???

1 σχόλιο:

Nick Charitos είπε...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά εγώ αν άκουγα δήμαρχο (όχι τον συγκεκριμένο, τον οποιονδήποτε δήμαρχο) να αποκαλεί δημότη "νούμερο", αποκλείεται να νόμιζα πως απευθύνεται στον δημότη.

Μάλλον σε ... αυτοκριτική θα μου πήγαινε το μυαλό !!! 😂😂😂😂😂

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...