Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Πάει το ... αυτογκόλ, σύννεφο !!!

 Εσείς προς ποια εστία,

 κλωτσάτε ρε παιδιά ???


Όποιος διαβάσει το προηγούμενο άρθρο του κ. Μπακολουκά, με τις συνεχιζόμενες λάθος ή ... "λάθος" αγωγές, θα αναρωτηθεί γιατί αυτά τα παιδιά είναι επιρρεπείς στο αυτογκόλ ???

😂😂😂


Σε τέτοιες περιπτώσεις τίθεται αυτομάτως το δίλημμα :

Συνένοχος ή βλαξ ???



Ας δούμε όμως συνοπτικά το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ………ιλαροτραγωδίας!

1.     Με απόφαση της ΑΕ, μετά την 31/12/2013 μεταφέρθηκε το center από την ΑΕ στο Δήμο. Έκτοτε, όλες οι ενέργειες για την απομάκρυνση των εργολάβων από το έργο, από τη διοίκηση Πατσαντάρα, έγιναν από το Δήμο, με αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

2.     Στις 03/06/ 2016, ο Γεωργακός, ως πρόεδρος της ΑΕ και για λογαριασμό της, με τον εξουσιοδοτημένο δικηγόρο Λειβαδιάς Η. Τσάγκα,  κατάθεση την υπ’ αριθμόν Α441/03/06/2016 αγωγή, στο  Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, διεκδικώντας ενοίκια και ποινικές ρήτρες έξη (6) ετών 2010-2015 από την ΑΡΑΧΩΒΑ  ΑΕ.

3.     Σύμφωνα με την απόφαση Α836/2020  του ΣΤ΄ Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, η οποία δημοσιεύτηκε την 28/04/2020 (άρα ήταν γνωστή από τότε στους αντιδίκους, σε όσους βεβαίως την παρακολουθούσαν)  και κοινοποιήθηκε στον δικηγόρο της ΑΕ, Η. Τσάγκα την 23/09/2020 ο οποίος την κοινοποίησε ΑΜΕΣΑ στο Δήμο με αποδεικτικό παράδοσης, ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ η αγωγή της ΑΕ, διότι το δικαστήριο ήταν αναρμόδιο να εκδικάσει αυτή την απόφαση!

( Λάθος δικαστήριο δηλαδή !!! 

Από λάθος φορέα !!!)

4.     Ξαφνικά τον Δεκέμβριο του 2020, ο Χ. Αλμπάνης έδωσε στην Ε. Ιγλέζου την απόφαση, ισχυριζόμενος ότι την βρήκε η δικηγόρος του Δήμου, κ. Μπόκα …..τυχαία στο διαδίκτυο! και ότι μέχρι τότε δεν γνώριζαν τίποτα! (τόσο καλά ενδιαφέρονται για τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου ??? 🤔🤔🤔)          

Όμως:

5.     Βρήκαμε στο Διαύγεια την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ με αριθμό 16/2020 που πάρθηκε την 30/10/2020 σύμφωνα με την οποία, το ΔΣ της ΑΕ αποφασίζει ομόφωνα! (βεβαίως αυτά τα αποφασίζει ο Σταθάς, με υποδείξεις του …Αλμπάνη!   Οι υπόλοιποι είναι γλάστρες. Αυτό φαίνεται διότι ψηφίζουν ότι τους πασάρουν) να ορίσουν δικηγόρο την κ. Αναστασία Σωτηροπούλου για να καταθέσει νέα αγωγή της Ανωνύμου Εταιρείας  κατά του ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER AEΠάλι από λάθος φορέα! Άραγε γιατί;

6.     Το κερασάκι στην Τούρτα! Δεν γνωρίζουμε αν απέσυραν την Αγωγή αυτή! Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι μόλις τους  είπαμε ότι 

ξέρουμε ότι λένε ψέματα

αμέσως όρισαν, στο συμβούλιο της Οικονομικής Επιτροπής της Τρίτης 12/01/2021, θέμα (νο 5) ορισμό  δικηγόρου για το Σέντερ!!!

Οέο!!!!

Και ….σ’ ανώτερα!!!! Έστω και αργά …….. το κατάλαβαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...