Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Γεύμα για Κοράκια :

 Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις



για το ποιοί προσπαθούν δήθεν, να σώσουν την ανθρωπότητα απ'τον κοροναϊό.

Βρήκα το άρθρο σε ανάρτηση φίλου στο fb και από την ιστοσελίδα kar.org.gr

Μα θα μου πεις αναφέρεται σε πρακτικές της CIA και των ευρωπαϊκών χωρών την δεκαετία του '60. Ε, ακριβώς. Τα πράγματα τώρα ΔΕΝ είναι όπως τότε. Είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ...,

Καταρχήν το σκίτσο είναι εκπληκτικό και αποτυπώνει την λεηλασία, του λεγόμενου και δυτικού κόσμου στον πλούτο της Αφρικής.

 (το "πολιτισμένου" όπως θα διαβάσουμε στο κείμενο ΔΕΝ έχει ΚΑΜΊΑ επαφή με την πραγματικότητα)

Λεηλασία βουτηγμένη στο αίμα βέβαια. 

Παραθέτω μόνο τρεις παραγράφους στην αρχή για να πάρετε μια "γεύση" και στην συνέχεια τον σύνδεσμο, για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο. 

Αν και σας παροτρύνω να το κάνετε....

Γεύμα για Κοράκια :

"Η αποικιοκρατία των δυτικών βιομηχανικών χωρών στην Αφρική τη δεκαετία του εξήντα σταδιακά οδηγούνταν στην παρακμή. Τα αποικιοκρατικά κράτη όμως διατηρούσαν ακόμη όλες τις διασυνδέσεις τους με τις μισθοφορικές και παρακρατικές, φασιστικής προέλευσης, δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα αφρικανικά απελευθερωτικά κινήματα.

 Στις 17 Ιανουαρίου του 1961 οι ΗΠΑ, η Βρετανία, το Βέλγιο, μυστικές υπηρεσίες, πιστωτικοί οργανισμοί, ολομέλειες μετόχων, τεχνοκράτες, παράσιτα και δήμιοι, δολοφόνησαν, με την συνενοχή των Ηνωμένων Εθνών, τον πρώτο δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό του Κονγκό Patrice Émery Lumumba. Η δολοφονία του τριανταπεντάχρονου Λουμούμπα και η εξαφάνιση του πτώματος του μέσα σε ένα βαρέλι με θειικό οξύ (!!!!!) ήταν η απάντηση στην φιλοδοξία του να φτιάξει ένα ανεξάρτητο κράτος το οποίο θα διέθετε όλα του τα πλούτη για την ανακούφιση των λιμοκτονούντων ιθαγενών. 

(Pafsilipon : Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Πάμε παρακάτω).

Το Κονγκό έχει την ατυχία να βρίσκεται πάνω σε κάποια από τα πλουσιότερα κοιτάσματα ορυκτών και μετάλλων του πλανήτη: ταντάλιο, ένα πολύτιμο ορυκτό που χρησιμοποιείται στην μικροηλεκτρονική, χαλκό, κοβάλτιο, διαμάντια, χρυσό κασσίτερο, βολφράμιο ένα σπάνιο μέταλλο απαραίτητο στην ηλεκτρονική και στην κατασκευή πυρίμαχων υλικών, και βέβαια ουράνιο."

(Pafsilipon : Τι ακριβώς κρύβεται στο υπέδαφος της Ελλάδας και στο Αιγαίο ??? ΛΑΡΚΟ νικέλιο, μοναδικό στην Ευρώπη, Στρατώνι Χαλκιδικής χρυσός κλπ κλπ κλπ). 😱😱😱


Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...