Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Απ' όλα έχει το ... πανέρι !!!

 Απλώνεις χέρι και αρπάς !!!


ΟΧΙ ότι σε συμφέρει, αλλά ότι αγαπάς !!!


Αναφορά, λέει, Σ. Γιαννέλου σε μερικές αλήθειες των τελευταίων 11 χρόνων.

(θα το έχετε δει, αλλά τέλος πάντων βλ. ΕΔΩ)

Πάμε να ... σταχυολογήσουμε, ορισμένα σημεία :


1. Μυστικά προσυμβούλια

2. Αριστερούς αστέρες αλλά και μη.

3.  Αποσκιρτήσεις συμβούλων κατ'εντολήν.

4. Ύβρεις από συμβούλους που τώρα είναι εξημερωμένα  αρνάκια.

5. Τώρα περνάνε θέματα χωρίς κάν την ανάταση χεριών.

6. Συνεχείς διακοπές στα δημοτικά συμβούλια από εντεταλμένους.

7. Άρνηση συνεργασίας από ορισμένους συνδικαλισταράδες

7. Πολυέξοδα δικαστήρια εναντίον συμβούλων 
( ποιος τα πλήρωνε άραγε ;;)



Ρε, ρε αυτοί μαρτυράνε ... μόνοι τους !!!



Θα επανέλθουμε αλλά τουλάχιστον για τώρα, τα ... εξημερωμένα αρνάκια (🤣🤣🤣), που "ψηφίζουν" τα θέματα χωρίς καν την ανάταση των χειρών, Δευτέρα πρωί πρωί με την αυγούλα, μπορούν να υποβάλουν παραίτηση.

Αν έχει απομείνει καθόλου αξιοπρέπεια, δηλαδή...

Κι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον κ. Γιαννέλο.

Πάει .... σαμπράν για την θέση του αρχισυντάκτη στο pafsilipon !!!

🤣🤣🤣

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε καιρός ήταν να αρχίσουμε να ακούμε αλήθειες.Το θέμα είναι γιατί δεν τα έλεγε αυτά επί Γιωργακου ?Που είχε και το μαχαίρι και το 🍈 ? Άρα τσάμπα τον δικασαμε τον Γιωργακου και τον Πατσανταρα.Η αλήθεια είναι ο συνήθης ύποπτος που πήγαινε σε όλα τα συμβούλια επί Γιωργακου και φώναζε τώρα έχει εξαφανίσθει,,🙄περίεργο,η μπορεί να λύθηκαν όλα τα προβλήματα του Διστόμου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιανέλο να τα αφήσει αυτά που ξέρει. Να μην βάζει στο ίδιο τσουβάλι τον Πατσαντάρα, τον Οικονομάκη και τους άλλους με τον Γεωργακό. Διότι αυτοί δεν θέλουν να τον βλέπουν, διότι αυτός τους σαμποτάρισε με τις ενέργειές του. Όσο για τους τέσσερεις που αποσκίρτησαν από το Γεωργακό με αυτόν είχαν μόνιμη κόντρα όταν ήταν πρόεδρος του ΔΣ. Άιντε λοιπόν γιατί είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε τι καπνό φουμάρει ο καθένας.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 19:55.Αυτος που ήταν? Ξυπνάτε πρόβατα.Ας μας πει κάποιος η και ο ίδιος ένα δικό του έργο τόσα χρόνια μια δικιά του ιδέα.Με αποδείξεις όχι στον Βροντο.Απλως ήταν παρών απλώς ήταν εδώ απλώς ήταν μέσα στα πράγματα απλώς μας δουλεύει.Ευτυχως οι περισσότεροι-βαζω και τον εαυτό μου μεσα-καταλαβαμε.

Ανώνυμος είπε...

23 Ιανουαρίου, 2021 20:32 Δεν ήταν μόνο παρών, αλλά υπονόμευε τους πάντες. Στο Λεόντιο έλεγε καλός πολίτης, τον Πατσαντάρα τον υπονόμευε μόνιμα. Το Γεωργακό πίσω από την πλάτη του τον έλεγε λίγο. Σήμερα μπροστά υποτίθεται ότι τον υποστηρίζει και πίσω του τον θάβει. Βέβαια και ο Δήμαρχος δεν τον έχει σε καμία υπόληψη, μεταξύ των δικών του λέει οτι δεν είναι να του έχεις εμπιστοσύνη. Αυτός ο τύπος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σκάβει το λάκκο των άλλων, γι αυτό και όποιους έχει γύρω του τους έχει εξαγοράσει.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια δεν έκανε και στον Παρνασσό ? Έκανε οικονομικές διευκολύνσεις στην ομάδα για να μπορεί να μιλάει και να έχει ψήφους ,και μετά τους έβαλε και τσακώθηκαν,και πήγαν να το διαλύσουν.Να τον ξαναβγαλετε.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...