Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Σε αποσύνθεση η ΕΕ των τραπεζιτών ???

Η ΕΕ που έχει χρεοκοπήσει είχε γίνει ακόμη πιο δικτατορική από τη Σοβιετική Ένωση,
 σύμφωνα με το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. 




Τα λόγια του Πούτιν: «Το ποσοστό των υποχρεωτικών αποφάσεων που λαμβάνονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μεγαλύτερο από αυτό των δεσμευτικών αποφάσεων από το Ανώτατο Συμβούλιο της ΕΣΣΔ σχετικά με τα κράτη-δημοκρατίες της."


Πράγματι, το αίμα μπορεί κάλλιστα να αρχίσει να τρέχει. Ακόμη και κορυφαίοι εμπειρογνώμονες της CIA δημόσια λένε ότι μια επανάσταση είναι επικείμενη στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αναδυόμενη κυρίαρχη άποψη είναι, όπως το έθεσαν αναλυτές στο Πεντάγωνο , είναι ότι το «Brexit μπορεί να οδηγήσει σε Frexit (γαλλική εξόδο), στην κατάρρευση των τραπεζών, στον λαϊκισμό, στον εθνικισμό και σε ρεύμα αντι-παγκοσμιοποίησης. Αυτό είναι, επίσης, πιθανό να οδηγήσει σε ένα τέλος την Khazarian μαφία που είναι χορηγός στη ισλαμική μετανάστευση.

Βέβαια οι Ρότσιλντ λένε, "η καλύτερη στιγμή για να βγάλουν λεφτά είναι όταν το αίμα τρέχει στους δρόμους."

Ωστόσο, αν αντιμετωπισθεί σωστά, αυτή η κατάσταση θα είναι ένα καλό πράγμα για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. 

 Πηγές από τους γνωστικούς Illuminati και το White Dragon Society λένε ότι αν τα πράγματα αντιμετωπισθούν σωστά αυτό που  τελικά πρόκειται να συμβεί είναι οι λαοί της Ευρώπης να σχηματίσουν μια μεγαλύτερη, πιο χαλαρή, πιο ελεύθερη ένωση που θα περιλαμβάνει τη Ρωσία. Σε αυτό το σενάριο η Βρετανία θα είναι μια ουδέτερη χώρα που θα συνδέεται με την Ευρώπη από το ελεύθερο εμπόριο, κάπως όπως η Ελβετία, λένε.

Οψόμεθα, εν ….αναμονή εξελίξεων !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ούτε διπόρος, ούτε ωδιπόρος

Το σωστό είναι ασθενής και οδοιπόρος !!!  Ο  τίτλος ακούγεται κάπως σαν σύνθημα σε διαδήλωση, όμως το σημερινό άρθρο έχει, κατά κάποιο τρόπο...