Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : στο Ζεμενό βρέθηκαν ....

 Κυνηγοί φαντασμάτων !!!


Πήγε λέει το γραφείο τύπου Σταθά (με τον Σταθά ή χώρια, έχει σημασία) και έκανε ... αυτοψία στα σπίτια των ανθρώπων στο λιβάδι, αν είναι εκεί !!!!!!!!! 😮😮😮😮😮😮😮😮 (βλ.ΕΔΩ).

Εντάξει ΔΕΝ υπάρχει. Από μακριά λέει. Μπα ? Γιατί ? Κανονικά έπρεπε να χτυπάνε τα κουδούνια και να φεύγουν τρέχοντας, όπως κάναμε όλοι παιδιά ή ακόμη καλύτερα να περιμένουν ν' ανοίξουν και να φωνάζουν : "θειά χρόνια πολλά και δύο γλυκά" !!! (τέσσερα αν ήταν κι ο ιδιοκτήτης του γραφείου τύπου μαζί) 😂😂😂

Ρε είστε σοβαροί ρε ??? Με ποια ιδιότητα έγινε αυτοψία ??? Ότι να ναι ρε παιδί μου.......

Μετά μάθαμε πως υπάρχει μια κατηγορία Αραχωβιτων που σκοπό έχει να βλάψει τον ... "λαπρόβλητο ηγέτη" Ιωάννη Σταθά IV !!!

Η ακριβής διατύπωση είναι : "να φθαρεί η νυν δημοτική αρχή".

Ναι χρειάζεται κάποιος να τους φθείρει. Δεν φθείρονται μόνοι τους από τις λακαμίες που κάνουν ? Οοοοχι, κάποιοι κακοί, τους κυνηγάνε να τους φθείρουν. Λες κι είναι ... λάστιχα αυτοκινήτου.

Κάθε χούντα, κάθε απολυταρχικό καθεστώς, κάθε ένας που έχει αλλεργία στην κριτική σε βαθμό κακουργήματος, έχει την καραμέλα των "εχθρών".

Εφευρίσκει μια ταμπέλα για τον κάθε ένα που ασκεί κριτική και έτσι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πλέον να απαντήσει στην κριτική. Αλάνθαστο. Όταν απευθύνεσαι σε γίδια.......

Αλλιώς λες το πολύ απλό και δημοκρατικό : ΧΑΙΡΟΜΑΙ που με ρωτάτε και έχω να απαντήσω τα εξής :

πχ : για το μέγα σκάνδαλο με το Arahova center, η εισήγηση του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας ήταν αυτή κι αυτή, εμείς όμως έχουμε κάνει το τάδε και το δείνα.

Για έτερο σκάνδαλο με τα σφαγεία, είναι αυτά, αυτά κι αυτά........

Για το container στην είσοδο της Αράχωβας, ναι υπέγραψα την άδεια λειτουργίας 10/09/2020  (ΓΕΓΟΝΟΣ κι όποιος θέλει πάλι το αμφισβητεί), αλλά συνέβη αυτό, αυτό κι αυτό.....

Αυτά συμβαίνουν στις δημοκρατίες. Αμά ξέρεις όμως πως τα έχεις κάνει θάλασσα, ψάχνεις .... φαντάσματα και απόπειρα φθοράς (σιγά μην έγινε και απόπειρα ανθρωποκτονίας ρε 😂😂😂).

Εντωμεταξύ στην σελίδα στο FB ΑΡΑΧΩΒΑ, έγραψα μέσες άκρες τα παραπάνω σε σχόλιο, η ... χούντα όμως έδωσε εντολή για διαγραφή. Κι έτσι στο "εξώφυλλο" του άρθρου βλέπει κανείς 2 σχόλια : 


Μέσα όμως μόνο ένα !!!


Η δημοκρατία στο απόσπασμα. Τι φοβάστε τόσο πολύ ρε παιδιά ??? Αλλεργικοί στην κριτική μέχρι αηδίας, όπως προαναφέραμε.


Μετά βάζει ένα βίντεο 3 περίπου λεπτών με την άδεια ΑΡΑΧΩΒΑ. Κι αυτό αποδεικνύει λέει, ότι είναι ... άδειες κι οι βίλες στο λιβάδι. Η λογική του παραλόγου. Λες κι έχουν κάνα λόγο να κατέβουν, με τα μαγαζιά κλειστά. Μπορεί να είναι κόσμος στο σπίτια στο λιβάδι και μπορεί και να μην είναι. Το συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ λέει απολύτως τίποτα.

Και κερασάκι στην τούρτα, επικροτεί την παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. η οποία επιβλέπει τα "υγιειονομικα πρωτόκολλα" όπως λέει με στόμφο.

Ουστ ρε. Επίβλεψη στα "υγιειονομικα πρωτόκολλα" η αστυνομία κάνει αν έχουμε χούντα. Αλλιώς τα επιβλέπουν υγιειονομικοι, ο ΕΟΔΥ ή τα ... κέρατα τα τραγια (όποιος είναι αρμόδιος).

Και η αστυνομία επεμβαίνει όπου υπάρχει μη συμμόρφωση ή επίθεση στους ελεγκτές κλπ

Όπως συμβαίνει σε έλεγχο ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, εφορίες κλπ. Προηγούνται οι αρμόδιοι, ακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ. μόνο αν χρειαστεί.

Μα που να φτάσουν, θα μου πείτε. Ορθό. Τι να κάνουμε, η κρίση θέλει και προσλήψεις. Ας μην έδινε τα 20 εκατομμύρια στα κανάλια. Ας έκανε προσλήψεις.

Μια φωτογραφία ανθρώπων με λευκή μπλούζα που ζητούν χαρτιά, δεν θα δημιουργούσε άσχημους συνειρμούς. Αυτή δημιουργεί :


Και πολύ άσχημους.........

Περαστικά μας.......


Αν και το sms ή το χαρτί που δίνεις άδεια στον ... εαυτό σου (😂😂😂), να βγει έξω είναι εγκληματικό, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε άλλη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα