Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Σε ... αργία τα καλοκαίρια ο ΔΔΑΑ !!!

 Σύμφωνα με τον Δήμαρχο !!!


Ενώ ζητάει και νέα ... θητεία, ούτως ώστε να ολοκληρώσει το ανύπαρκτο έργο του !!!

😂😂😂

Συγκεκριμένα και στην συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR Λαμίας, ακούγεται να λέει πως δεν πρόλαβε να κάνει έργα λόγω του ότι έγιναν δύο lockdown και .... "άμα εξαίρεσεις την πρώτη καραντίνα, την δεύτερη ΚΑΙ το καλοκαίρι" όπως ήταν η ακριβής έκφραση, δεν ... προκάναμε ρε παιδιά !!! 😮😮😮 (βλ.ΕΔΩ στο 35:00 και μετά του video).

Εγώ ξέρω πως και το καλοκαίρι βέβαια, αλλά και στην καραντίνα, οι επαγγελματίες ( που αφορούν δρόμους, δημοτικά έργα, εξωτερικές εργασίες κλπ κλπ) δουλεύουν κανονικά. Ποιος ξέρει με ποιους συνεργάζεται ο ΔΔΑΑ που ... αράζουν στην καραντίνα ??? 😂😂😂

Δηλαδή ο ΔΔΑΑ το καλοκαίρι ΔΕΝ κάνει ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ. Εκλαμβάνεται ως ξεκίνημα ... αυτοκριτικής, αφού και τον υπόλοιπο χρόνο ΔΕΝ κάνει ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ !!! 😂😂😂

Και εμείς τους λοιδορούσαμε αδίκως, για την εμμονική προσήλωση στο Perfetto. Αφού ήταν σε διακοπές οι άνθρωποι. Αμ πως ? 😂😂😂

Έχουν 14 μήνες στον Δήμο και έχουν λειτούργησει ΜΟΝΟ 3-4 μήνες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σταθά. 😮😮😮

Μην στεναχωριέσαι δήμαρχε, ο ... μισθός να πέφτει κάθε μήνα και τ' άλλα όλα θα γίνουν. 😂😂😂

Λέει πολλά φαιδρά και απαράδεκτα ο δήμαρχος. Πχ μετά το 3:30 του video, ακούγεται να λέει πως : "ο φασισμός είναι μια ιδεολογία που δεν σέβεται τον αδύναμο, τον Ρομά, τον ΑΜΕΑ και γενικά αυτόν που ΔΕΝ παράγει" !!!

Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε "δημοκράτη" ??? Είναι απόψεις αυτές ??? Δεν παράγει πχ ο ΑΜΕΑ ???

ΑΣΦΑΛΩΣ και παράγει. Σε προσαρμοσμένες θέσεις εργασίας, αφού είναι άτομα με ειδικές δυνατότητες (πχ δουλειά γραφείου). Αλλά όχι μόνο, υπάρχει πλήθος εργασιών που αναλαμβάνουν τα άτομα με ειδικές δυνατότητες και επαναλαμβάνω ΑΣΦΑΛΩΣ και παράγουν. 

Αυτοί που δεν παράγουν είναι οι κηφήνες επαγγελματίες πολιτικοί, που κατατρώνε τις σάρκες του λαού. Το ζούμε τις μέρες μας σε πολλά επίπεδα.

Μετά και στο 32:00 του video, ανάφερει έργα που ΗΔΗ υλοποίηθηκαν σε Αντίκυρα (κλειστό γυμναστήριο), Δίστομο (βιολογικός 10.000.000€) και για την Αράχωβα ... καταφέραμε λέει (😂😂😂) και επαναφέραμε την μελέτη του περιφερειακού Αράχωβας που είχε γίνει απένταξη, αλλά ψάχνουμε τα λεφτά ούτως ώστε να γίνει ... επανένταξη !!! 😮😮😮

Άρες, μάρες κουκουνάρες. Ούτε βγάζεις νόημα. Θαυμάστε ... έργο για την Αράχωβα.

Τονίζει όμως συνεχώς το : ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΕΛΕΤΩΝ !!!

Αααααυτά είναι δήμαρχε. Μελέτες, πολλές μελέτες, ίσως και χιλιάδες μελέτες. Δεν θέλουμε έργα. Δώσε μας μελέτες και πάρε μας την.... ψυχή !!! 😂😂😂 

Για το center το έχει καταλάβει και λέει ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα, να πάμε στην δικαιοσύνη.

Θαυμάσια.

Βγες τώρα στον κόσμο και εξήγησε τι έχει γίνει από Λεόντιο και δώθε και πάει το θέμα ... καρφωτό για την δικαιοσύνη.

Δεν λέμε ότι φταις εσύ αναγκαστικά, ούτε ο Λεόντιος αναγκαστικά, ούτε κανένας.

Λες όμως το θέμα να πάει στην δικαιοσύνη. Ωραία. Τι έχει συμβεί ???

Πληροφόρηση ζητάμε.

Είναι πολύ ???

🤔🤔🤔


Περαστικά μας.......

5 σχόλια:

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

Τα Μεγάλα ερωτήματα απευθύνονται στους Αραχοβίτες συμβούλους, οι οποίοι έχουν ανεπίτρεπτη συμπεριφορά και δεν διασφαλίζουν τα συμφέροντα της Πόλης αφ' ενός, αλλά ούτε σέβονται τους εαυτούς τους αφ' ετέρου! Διότι: Ανέχονται να χάνει η Αράχοβα 4.000 ευρώ το μήνα από την παγία. Ανέχονται να βρωμάει ο τόπος από την έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού για την διαχείριση των σκουπιδιών. Ανέχονται και ψηφίζουν προϋπολογισμούς που δίνουν 12 εκατομμύρια στο Δίστομο και μόνο 2 στην Αράχοβα (βλέπε προϋπολογισμό του 2020 και δημοσίευση Αδαμάκου στο Χάνι). Ανέχονται στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ να μην υπάρχουν Αραχοβίτες αν και η περιουσία της είναι ΜΟΝΟ Αραχοβίτικη. Ανέχονται την κατάντια του ''κούχτιου'' που λέγετε συνεδριακό για να καλυφτούν τα αίσχη των συνοδοιπόρων του δημάρχου . Ανέχονται τα ψέματα της λειτουργίας των σφαγείων. Ανέχονται τα συνεχόμενα παραμύθια ενός δημάρχου πουν έχει κάνει το ψέμα βίωμά του. Ανέχονται τις ασφαλτοστρώσεις των στενών. Ανέχονται τις σιδερένιες καντίνες στα ''καρούτια''. Ανέχονται την αδράνεια του Δήμου για τις προγραμματισμένες ανεμογεννήτριες στο Ξεροβούνι. Ανέχονται τα απαράδεκτα συνεχόμενα συμβούλια ....δια τηλεφωνικής περιφοράς. Ανέχονται την τεράστια καθυστέρηση , ακόμα και την άρνηση παροχής γραπτής ενημέρωσης για ενέργειες που αφορούν την Αράχοβα, αλλά και ολόκληρο το Δήμο. Ανέχονται την δικτατορική συμπεριφορά ενός ανθρώπου που το παίζει πατερούλης συμπεριφερόμενος ως μικρός δικτάτορας στους πάντες , και πολλά πολλά ακόμα ανάρμοστα και ανήκουστα!

Nick Charitos είπε...

Κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια, έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος Στέργιος.

Πιθανότατα και ... λίγα του λέει.

Το ερώτημα είναι : μόνο ελάχιστοι άνθρωποι βλέπουν αυτά τα αίσχη που κάνει, ο αυτόδιορισμένος τοπικός δικτατορίσκος που ακούει στο όνομα Ιωάννης Σταθάς.

Μα πως αυτόδιορισμένος θα μου πείτε ?

Ο Σταθάς εξελέγη, με τον τρόπο που εξελέγη (με υφαρπαγή της ψήφου, αλλά δεν είναι της παρούσης) ΔΗΜΑΡΧΟΣ και όχι ΤΟΠΙΚΟΣ δικτάτορας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ και όχι ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΣΡΩ.

Οπότε στα υπόλοιπα αίσχη που κάνει και που καταγγέλει ΔΙΑΡΚΩΣ και ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ η αντιπολίτευση, αυτοδιορίστηκε και έχουν λουφαξει Αλμπάνης και λοιποί σύμβουλοι Αράχωβας (ο Θεός να τους κάνει), όπως πολύ σωστά αναφέρεται στο προηγούμενο σχόλιο.

Πέντε κολονάκια στην παιδική χαρά στον Κούκουρα έβαλαν, με τον ΜΟΝΟ τρόπο που ξέρει να λειτουργεί ο Σταθάς.

"Με εντολή δημάρχου !!!"

Αγνοώντας πως είναι αρμοδιότητα τοπικού συμβουλίου και χρειάζεται γνωμοδότηση τεχνικής υπηρεσίας. Και βέβαια τα έβαλαν λάθος και κατά τρόπο επικίνδυνο.

Αν γίνει ατυχήμα εκεί και παθών υποβάλει αγωγή στον ΔΔΑΑ, τι ΧΑΜΠΑΡΙΑ ???

Τι θα πει ο Αλμπάνης στο δικαστήριο ?

Μου είπε ο δήμαρχος ?

Κι άμα πει ο δικαστής, εσύ τι ρόλο παίζεις εκεί, διακοσμητικό ???

Τι απάντηση θα πάρει ο δικαστής ?

Απορία ψάλτου βηξ........

Είναι απίστευτο, στην πιο απλή ενέργεια, στην τοποθέτηση στα "ταπεινά" κολονάκια, θα το κάνουν λάθος !!!😡😡😡

Μια φορά, μια φορά να τηρήσετε τις διαδικασίες και τι στον κόσμο !!!☹️☹️☹️

Nick Charitos είπε...

Αντιγράφω αυτούσιο, 2ο σχόλιο του κ. Μπακολουκά για το θέμα απ'το fb :

Έχει έρθει ένα πρόστιμο από το ΙΚΑ στην Κοινωφελή εταιρεία, που αφορά απλήρωτες εργοδοτικές εισφορές της, προηγουμένων ετών, όταν ακόμα υπήρχε Δήμος Αραχόβης και κουμάντο έκαναν οι Αραχοβίτες συνοδοιπόροι του νυν δημάρχου .

Επειδή αυτά τα λεφτά ΔΕΝ τα είχε η Κοινωφελής, αντί να ελέγξουν από που προέρχεται το πρόστιμο και γιατί, για να ενημερώσουν την τοπική κοινωνία, πήραν τα λεφτά, ογδόντα χιλιάδες ευρώ (80.000), με απόφαση βεβαίως, από την ΑΕ, και τα έδωσαν στην κοινωφελή.

Αυτή η πράξη αντιβαίνει το σκοπό και το καταστατικό της ΑΕ και συνεπώς ελέγχεται ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Φυσικά ούτε χαρτιά δίνουν, παρόλες τις οχλήσεις, ούτε ενημέρωση κάνουν.

Αν τολμάνε όμως ας το διαψεύσουν!

Nick Charitos είπε...

Όχι ρε φίλε !!!

Από όπου να τους πιάσεις "λερώνεσαι" !!!
😮😮😮

Πολύ φοβάμαι πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη. Αυτά μάλλον είναι η κορυφή του παγόβουνου...... ☹️☹️☹️

Ανώνυμος είπε...

Ας προσέξουν εκεί στην Α.Ε που βάζουν την υπογραφή τους γιατί θα έχουν μαλλιά να ξανουν.... Όπως λέμε στο χωριό μας.

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα