Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Η Αργυρώ κι ο Δημήτρης

 Μας κλείσανε !!!


* Αναδημοσίευση από fb

Κι αυτοί με τις βίλες στην Πεύκη, στην Εκάλη ή όπου αλλού, γράφουν κάτι εξυπνάδες "καθίστε μέσα", "οι ψεκασμένοι" κλπ κλπ 

Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα........☹️☹️☹️

🌼 Η Νικολού Αργυρώ και ο σύζυγός της Σαρλής Δημήτρης, ανθοπώλες στις λαϊκές αγορές, την ημέρα εκείνη δεν έστησαν πάγκο στη λαϊκή για να πουλήσουν το εμπόρευμα τους. Στόλισαν τον δρόμο με τα λουλούδια τους και τα χάρισαν σε συνανθρώπους μας για να ομορφύνουν το σπίτι τους.

📌 Η Αργυρώ και ο Δημήτρης, ανθοπώλες σε παζάρια, είναι κάποιοι από τους συνανθρώπους μας που η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε τους ανάγκασε να μη μπορούν να εργαστούν, αφού το εμπόρευμα τους δεν τους επιτρέπει να βρίσκονται στις λαϊκές αγορές και να το πωλούν. Η Αργυρώ και ο Δημήτρης είναι δύο από τους πολλούς συνανθρώπους μας που απαντάνε "δύσκολα" στην ερώτηση "πώς είσαι;". Και το "δύσκολα", όταν αφορά στην επιβίωση έχει διαφορετική βαρύτητα.

❤️ Η Αργυρώ και ο Δημήτρης αναγκάστηκαν να μη μπορούν να δουλεύουν στα δύσκολα. Μπόρεσαν όμως να βρουν τη δύναμη να κάνουν τα δύσκολα που περνάμε όλοι, λίγο πιο όμορφα, έστω και για λίγο, έστω και για όσο θα κρατήσουν τα λουλούδια που χάρισαν στο βάζο πάνω στα τραπέζια μπροστά ή δίπλα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα που σιγά σιγά στολίζουν τα σπίτια.

✊ Η Αργυρώ και ο Δημήτρης είναι δύο μόνο από τους πολλούς συνανθρώπους μας που η εποχή που διανύουμε τους ανάγκασε να "βάλουν λουκέτο". Κι εμείς ευχόμαστε να βοηθήσει ο ένας τον άλλο να μην μπουν άλλα λουκέτα, ούτε σε επιχειρήσεις, ούτε στις καρδιές μας. Αργά ή γρήγορα τα μαγαζιά θα ξανανοίξουν. Και τα "μαγαζάκια". Κι ελπίζουμε να παραμείνουμε άνθρωποι και να δώσουμε από αυτό που μας περισσεύει σε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη.

🙏🏻 Αργυρώ και Δημήτρη να είστε καλά. Κάνατε τη σημερινή Black Friday χρωματιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα