Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Γεωστρατηγικά ... "παιχνίδια" !!!

 Πίσω απ' το εμβόλιο, "βλέπει" 

η εφημερίδα της ... "κυβερνήσεως" !!!



Βρε άιντε από ρε ... "ψεκασμένοι" που γίνονται αυτά τα πράγματα !!!

😂😂😂

Για να σοβαρευτούμε λίγο, δεν πήρα στα χέρια μου την εφημερίδα, αφού δεν συνηθίζω να διαβάζω τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης.

Οπότε εκτιμώ πως το άρθρο δεν αναφέρεται στον τρόπο παρασκευής του εμβολίου, που υπάρχουν πλήθος δημοσιευμάτων και καταγγελιών, αλλά στον τρόπο διανομής.

Αν είναι για τον τρόπο παρασκευής ακόμη χειρότερα βέβαια.

Ακόμη κι έτσι να είναι όμως και να αφορά τον τρόπο διανομής, η εφημερίδα που πρωτοστατεί στην τυφλή υπακοή στα "μέτρα" (μαζί με τα υπόλοιπα "μεγάλα" ΜΜΕ), ΟΜΟΛΟΓΕΙ πως για ένα τέτοιο μείζονος σημασίας θέμα υγείας, που αφορά ΟΛΌΚΛΗΡΟ τον πλανήτη, παίζονται ....

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ή ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΆ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ !!!

Αλλά στα "μέτρα" που λαμβάνουν οι ανά τον κόσμο κυβερνήσεις και έχουν τρελάνει τον κόσμο, δεν υπάρχουν τέτοια ... "παιχνίδια" ???


Χλωμό έως αδύνατο....

Στα "μέτρα" που εφαρμόζουν εδώ οι ... "δημοκράτες" κυβερνήτες μας, δεν μπορεί να υπάρχουν γεωπολιτικά ή άλλα "παιχνίδια" ???

Επίσης χλωμό έως αδύνατο....

Βλέπετε ΔΕΝ υπάρχει ολίγον έγκυος. Αν κάποιος παίζει "παιχνίδια" με την υγεία του λαού, τα παίζει συνεχώς και όχι με .... διαλείμματα.

☹️☹️☹️

Φαντάζομαι πως θα υπάρχει ανησυχία πχ στην εφημερίδα Μακελειό. Σου λέει άμα αρχίσουν αυτοί να γράφουν τέτοια πράγματα, πάει θα ... κλείσουμε εμείς !!!

😂😂😂

Περαστικά μας από την υγειονομική χούντα που ζούμε.......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα