Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Covid19 & ΔΔΑΑ ....

 Αλλαγή ... διεύθυνσης !!!

 


Περίεργο τρόπο βρήκε ο δήμαρχος να μηδενίσει τα κρούσματα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του pafsilipon, παιδί μετεφηβικής ηλικίας Αραχωβίτικης οικογένειας, το οποίο φαίνεται να έχει μόνιμη κατοικία στην Αράχωβα, αλλά λόγω σπουδών διαμένει Αθήνα, βρέθηκε θετικό στον κοροναϊό.

Το νεαρό άτομο, δόξα τω θεώ, παρουσίασε πολύ ήπια συμπτώματα και ξεπεράσε τον ιό σχετικά ανώδυνα.

Το θετικό τεστ κοροναϊου διεξήχθη σε κρατικό φορέα, έλαβε αγωγή για κατ'οίκον νοσηλεία και βέβαια την προβλεπόμενη διαδικασία περιορισμού επίσης κατ' οίκον (παρέμεινε στο φοιτητικό σπίτι της Αθήνας).

Κάποιες ημέρες μετά προέβη σε νέο τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο, το οποίο βγήκε αρνητικό !!!

Δεν έχουμε σαφείς πληροφορίες, για το χρονικό διάστημα μεταξύ των τεστ. Αν δηλαδή ελέγχεται ο κρατικός φορέας για την εγκυρότητα των τεστ ή το αρνητικό δεύτερο τεστ ήταν αποτέλεσμα της θεραπείας που έλαβε.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του άρθρου. Το θέμα είναι πως το περιστατικό γνωστοποιήθηκε με άγνωστο τρόπο στον δήμαρχο ΔΔΑΑ, ο οποίος άκουσον άκουσον, επικοινώνησε  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (τηλεφωνικά) με το εν λόγω άτομο και του ζήτησε να αλλάξει διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ούτως ώστε το περιστατικό να μην το "χρεωθεί" η Αράχωβα.

Έγιναν κι άλλες παρεμβάσεις και τηλεφωνήματα, που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, το αποτέλεσμα όμως ήταν να δημιουργήσουν επιπλέον ψυχολογική επιβάρυνση, σε ένα άτομο που πληροφορείται πως πάσχει από το ιό. Το οποίο βέβαια προκάλεσε και την μήνιν της οικογένειας.

Και ερωτάται η δημοτική αρχή, αν και δεν πρόκειται να απαντήσει ΠΟΤΕ :

1. Οποιοσδήποτε κάτοικος Αράχωβας έχει την ατυχία να προβληθεί από τον κοροναϊό, θα εκδιώκεται από την Αράχωβα ?

2. Θα δημιουργήσουμε άραγε καμμιά νέα Σπιναλόγκα, να μεταφέρουμε τους ασθενείς ?

3. Έχει απολέσει την ψυχραιμία του ο δήμαρχος, στην διαχείριση του εν λόγω θέματος ? (όχι ότι στα υπόλοιπα πάει καλύτερα)

Δεν θα επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού το ζήτημα είναι λεπτό, αλλά ο δήμαρχος φαίνεται πως διαρκώς ελέγχεται για άσχημους χειρισμούς.....

Και δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα