Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ο ιός του ... Φόβου !!!

 Περί νόσου, ανοσίας και πανδημίας


Ο Τζούλιο Τάρο, ένας διεθνούς κύρους Ιταλός ιολόγος, ο οποίος στα 82 του χρόνια έχει συσσωρεύσει εντυπωσιακή γνώση και πείρα όχι μόνο για το αντικείμενο των πολυετών ερευνών του, δηλαδή για τους ιούς και τις ιογενείς ασθένειες, αλλά και για τον τραγικά αφελή και ενίοτε αυτοκαταστροφικό τρόπο που, πολύ συχνά, οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις ιογενείς απειλές.

Η efsyn από την οποία και δανειστήκαμε τον τίτλο και προς τιμήν της, παρουσιάζει τρία (3) ακόμη βιβλία (με του Τάρο τέσσερα), όπου βλέπουμε πως ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ κύρους όπως Ιωαννίδης, Βόβολης κλπ κλπ ΔΕΝ είναι μόνοι απέναντι στην υγειονομική χούντα, που επιχειρείται να στηθεί παγκοσμίως (βλ. ΕΔΩ).

Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν υπάρχει ή όχι ιός. Δεν είναι μεταξύ ... "πραγματιστων" και συνομοσιολογων. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο.

Ασφαλώς και υπάρχει. Το αν τον έφερε η νυχτερίδα, ο ... παγκολίνος ή είναι δημιούργημα εργαστηρίων, επί του παρόντος είναι αδιάφορο. Είναι για μελλοντική συζήτηση. Πάντως υπάρχει. Και θέλει αντιμετώπιση. 

Και μερικοί φωστήρες από αυτούς που ψηφίζουν τα μνημόνια, τους νόμους για να χάνει ο κόσμος τα σπίτια του, την κατάργηση του 8ωρου για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τότε που θεσπίστηκε και τέλος πάντων, όλα αυτά τα ... "θεσπέσια" μέτρα, ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΝ αυτήν την επιδημία και διαπράττουν αθλιότητες.

Και τους καταγγέλουν μεγάλου κύρους επιστήμονες. Κι όποιος τους ακούει και τολμάει απλώς να θέτει ερωτήματα : ταμπέλα συνομοσιολογος !!!!!

Ο Χίτλερ τους διαφωνούντες τους βάφτιζε εχθρούς της αρείας φυλής, η δική μας χούντα κομμουνιστές, ο Αμίν Νταντά ξέρω γω εχθρούς του έθνους κλπ κλπ κλπ

Ο κάθε διαφωνών ΠΡΈΠΕΙ να πάρει ταμπέλα για να το βουλώσει. Η δημοκρατία της Βαϊμάρης.

Αυτό φωνάζει το pafsilipon. Δυστυχώς δεν διαθέτουμε ... λοιμωξιολόγους στο blog  και δεν διεκδικούμε τίτλο ειδικού.

Ακούστε τους ειδικούς λέμε ΚΑΙ εμείς. Ακούστε μόνο τους ειδικούς. Με μια ουσιώδη διαφορά.

Ακούστε ΟΛΟΥΣ τους ειδικούς !!!

 😜😜😜

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα