Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Συνέντευξη ... "περιβόλι" του "ψηλού" !!!

 Μιλάει για συνωμοσίες ... Θανάτου !!!


Ποιος είναι ... "ψεκασμένος" τώρα, Γιώργη ??? (βλ.ΕΔΩ)

Δεν μας λες για το πηγάδι "Γιαννήτσαρη" στα Κελλάρια καλύτερα ???

Και μιας κι είσαι στον χώρο, ποιος ήταν ο δικηγόρος του πάλαι ποτέ Δήμου Αράχωβας που έγινε ... λαγός, δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και χάθηκαν τα Κελλάρια για την Αράχωβα ???

Αν καταλογίστηκε ΠΡΟΣΤΙΜΟ στον δήμο Αράχωβας που το πληρώσαμε ΟΛΟΙ οι Αραχωβίτες, άσχετα αν δεν το μάθαμε ΠΟΤΕ ???

Μα θα μου πεις ήταν χαμηλό. Σοβαρά ? Κι έχει δικαίωμα ο κάθε δικηγόρος που εκπροσωπεί τον δήμο να αφήνει να πέφτουν πρόστιμα, χωρίς παρουσία έστω και χαμηλά.

Αλλά δεν ήταν το χαμηλό του προστίμου που δεν ήθελαν να πουν, ήταν το γιατί.

Εσύ ήσουν ή ίσως είσαι κι ακόμη στον χώρο, ξέρεις πρόσωπα και πράγματα, ίσως να μπορείς να μας βοηθήσεις. Εάν θέλεις βέβαια.

Πάμε όμως στην περί ου ο λόγος συνέντευξη.

Αντιγράφω ... εδάφιο ( 😂) :

"Με απλό σκεπτικό και στόχο. Ανυπακοή στα μέτρα ίσον αυξημένα κρούσματα, εισαγωγές στα νοσοκομεία, διασωληνώσεις, θάνατοι." 😮

Δηλαδή όλοι αυτοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που στο ελάχιστο κομμάτι που "βλέπω" εγώ είναι παντελώς άσχετοι με πολιτική και κόμματα (το υψηλό ποσοστό αποχής στις εκλογές το επιβεβαιώνει), έκαναν μια ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ για να πλήξουν τον ... έξι μηνών αντιστασιακό Κούλη !!!

Έλεος Γιώργο, θα σου πει κανένας κακοήθης πως είσαι ... "ψεκασμένος" και λες ασυναρτησίες !!! Φυλάξου λίγο. Δεν έχει λογική βάση αυτό, άσε που είναι ξεκάθαρη θεωρία συνωμοσίας, που κατά τα άλλα δεν σου αρέσουν καθόλου.

Εκ νέου ... αντιγραφή :

 "Ακόμα και τώρα που ο φονικός ιός ακούμπησε τη γειτονιά και το συγγενικό τους περιβάλλον και είδαν νεκρούς συγγενείς, γνωστούς ή φίλους να θάβονται «άψαλτοι» και άκλαυτοι".

Αυτά που τα είδες άραγε ? Στο ΣΚΑΙ ? Αν κάνεις ένα κόπο να μπεις στο εξαιρετικό blog ιστορικά του Παρνασσού, θα δεις πως στην πραγματική πανδημία του 1918, η Αράχωβα είχε κάποιες  φορές 5 με 6 νεκρούς την ΗΜΕΡΑ, σε σύνολο ίσως εκατό (100), ενώ και για το γειτονικό Δίστομο αναφέρονται 60 με 80 νεκροί σε σύνολο.

Σήμερα έχουμε και δόξα το Θεό μηδέν (0) για Αράχωβα και μηδέν (0) για Δίστομο. Άντε να βάλουμε κι ένα ηλικιωμένο πάνω από ενενήντα 90 ετών, που και η κοινή γρίπη θα ήταν δύσκολα αντιμετωπίσιμη.

Άρα μας λες πως 1+0 = 180 !!!! Φάουλ !!!

Εκλεκτοί γιατροί και επιστήμονες και όχι ιατρολογούντες αγνώστου προελεύσεως, όπως ατυχώς αναφέρεις, λένε την πραγματικότητα :

ΝΑΙ υπάρχει ΕΠΙΔΗΜΙΑ και όχι ΠΑΝΔΗΜΙΑ,

 ΝΑΙ θέλει προσοχή και επαγρύπνηση, 

ΝΑΙ μπορεί να χτυπήσει και νέους όπως και η κοινή γριπη άλλωστε, 

αλλά ΟΧΙ στην υστερία που μας περιβάλλει.

Τα νούμερα από το τοπικό επίπεδο, που προανέφερα φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Στην ναζιστική Γερμανία το 1933 έκαιγαν τα βιβλία που δεν τους άρεσαν, εσύ αναφέρεις κάτι για εξοστρακισμό και ανασκολόπιση !!!

Έλεος....

Για πάμε λίγο :

Εξοστρακισμός: Ο οστρακισμός ή 

εξοστρακισμός άρχισε να εφαρμόζεται στην αρχαία Αθήνα από τον 6ο αιώνα π.Χ., ως θεσμός της Αθηναϊκής δημοκρατίας.

Ο θεσμός ατονεί και πέφτει σε αχρηστία μετά τον οστρακισμό του Υπέρβολου, που είχε μεθοδευτεί από τον Αλκιβιάδη και τον πολιτικό του αντίπαλο Νικία, το 418 ή το 417 π.Χ.[4]


Ατονεί και πέφτει σε αχρηστία το 418 π.Χ. και τον επαναφέρεις ΕΣΥ ως πρόταση περίπου ... 2.500 χρόνια μετά !!!!!!!! 😮😮😮


Στην κρίση των αναγνωστών. Πραγματικά δεν θέλω να το χαρακτηρίσω.

Ανασκολόπιση : 

θανάτωση κάποιου διαπερνώντας το σώμα
του σε πάσσαλο
  
παλούκωμα


Τ Ε Λ Ο Σ  !!!

Οι ναζιστές έκαψαν μόνο βιβλία. Εδώ τα πράγματα θ' αγριέψουν.

Φίλοι αναγνώστες ΔΕΝ μπορώ να συνεχίσω να σχολιάζω αυτά τα πράγματα.

Δεν γράφονται αυτά που θέλω πραγματικά να πω σε γραπτό κείμενο. 

Σας προτρέπω να διαβάσετε την συνέντευξη και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα....

Εγώ εκφράζω την απεριόριστη λύπη μου....



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ δεν τον δηαβαζα στν αρχή το Χαριτο, αλλά βγαζ λαβράκια.
Εχι ψωμί η δλια!

Ανώνυμος είπε...

Χαρίτο ξιτρούπουστς ουλνούς

Ανώνυμος είπε...

Τι λε ρε φίλε μόνος του τα σκέφτεται ή τον βοηθάνε;Μεγααα πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο,ξέρεις άμα περνάνε και τα χρόνια αρχίζεις και φοβάσαι..... Έρχεται η ώρα... Κατά τα άλλα καμία συμβουλή δίνει στον Δήμαρχο πως θα χειριστεί το Center για να σώσει το λαμογιο τον μιζαδορο φίλο του; ποιος είναι; ρωτήστε τα άτομα που δούλεψαν για το Center. Τέλος θα μας πει τότε παλιά τι γινόταν στα βουνά απ τους προγόνους του όσο να ναι κάτι θα ξέρει ε;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ομάδα που ρουφάει χρόνια την αράχωβα κάοποτε πρέπει να ξεσκεπαστεί. είναι και ο άλλος που έχει πάρει δούλους τις οικογένειες όσων διόρισε. Μπράβο ρε Νικόλα, λές δυνατά αυτά που οι Αραχωβίτες χρόνια τώρα τα λένε σιγανά. Βγάλτους τα δόντια στα ξεπουλιτάρια. Αυτή οι ίδιοιο φέραν το διστομίτ να μας το παίζει αφεντικό/

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ψλε, αμπελοφυλοσοφιες και εσύ τον ειδικό παρηστανεις, εισαι;;;;; τέλος πάντων το 2010 τι έγινε κοιμοσουν με τα τσαρούχια;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ομάδα πρέπει να λέγετε ΤΑΓΑΡΙΑ ΤΣΙΜΠΕΡΕΪΚΑ

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα