Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Αλμπάνης ή ... Λαγός !!!

 Το έβαλε στα ... "πόδια" ο αντιδήμαρχος !!!




Μετά από μήνες αναμονής, ο αντιδήμαρχος Αράχωβας εδέησε να κατέβει σε ένα δρόμο εξαιρετικά δύσκολα για το group Σταθά : αυτόν του διαλόγου !!!

Ως γνωστόν ο Σταθάς αρέσκεται να αυτόθαυμάζεται, να λέει πως τα κάνει όλα τέλεια, πως κανένας δεν είχε ούτε καν σκεφτεί αυτά που λέει αυτός κλπ κλπ 

Κι αυτό απαιτεί από τους "συνεργάτες" του, στην ουσία yes men που επιλέγει πολύ προσεκτικά για να μην έχουν γνώμη και άποψη. Όχι μόνο. Πρέπει και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να αποθεώνουν τον ... "πολυχρονεμενο αφέντη". Έτσι κι ο Αλμπάνης, στην προσπάθεια του να διαφημίσει ή να υπερασπιστεί τον Σταθά στο fb, έμπλεξε.

Η γραπτή "συνομιλία" έλαβε χώρα στην σελίδα ΑΡΑΧΩΒΑ του FB.

Κι εκεί που λέμε πως επιτέλους τον ... "έχουμε στα σχοινιά τον αντιδήμαρχο" και θα πάρουμε απαντήσεις, τσουπ :

Η δημιουργία σχολίων έχει απενεργοποιηθεί

Η δημιουργία σχολίων ακολούθησε τον ίδιο ... δρόμο με τους αντιδημάρχους και συμβούλους Αράχωβας !!! 😂😂😂

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ακούστηκε απ'το ... κοντρόλ, "φύγε απ'τα σκοινιά Χάρη, για όνομα του Θεού φύγε απ'τα σκοινιά" !!! 😂😂😂

Σαν τον πυγμάχο, που είναι στριμωγμένος στα σκοινιά.

Εντωμεταξύ μπλόκαρε κι άλλον χρήστη, που δεν του άρεσαν τα σχόλια του.

Εντάξει, καταλαβαίνω πως ήταν το τέταρτο ή πέμπτο σχόλιο που ανταλλάσσαμε και δεν ... άντεξε τόση δημοκρατία !!! 😂😂😂

Μη μας λιποθυμίσει κιόλας. Πρώτα του βήματα είναι σε τέτοιες διαδικασίες. 😜😜😜

Στην κρίση των αναγνωστών.

Αυτό που έχω να αναφέρω εγώ, από προσωπική εμπειρία, είναι πως διαχρονικά ο Σταθάς ακολουθεί αυτή την τακτική. Κάποτε είχε κόντρα με τον τότε πρόεδρο του Σωματείου Ένωση (εργαζομένων στο Αλουμίνιο) κ. Οικονόμου Κωνσταντίνο (Τάκη), έστελνε ανακοινώσεις στο hani ο Τάκης, δεν "ανέβαιναν" ποτέ. Ήμουν μπροστά όταν ο Θεοχάρης του είπε στο τηλέφωνο πως δεν γίνεται και απογοητευμένος ο Τάκης απάντησε : " τόση δημοκρατία ε ; "

Μιλάμε για περιστατικά από το '12 - '13. Είναι διαχρονική αυτή η τακτική.

Εντωμεταξύ ΑΚΡΙΒΩΣ πριν με μπλοκάρει, είχαμε την "δημοκρατικότατη" υπόδειξη : να αλλάξω τρόπο γραφής !!! 😮😮😮

 " Τόση δημοκρατία ε ; "

Και να ... ήθελα όμως, δεν πρόλαβα αφού ακολούθησε το blok. Από το ... κοντρόλ, που λέγαμε. 😂😂😂

Παλικάρια, εμείς ΔΕΝ θέλουμε να αλλάξετε τρόπο γραφής. Απαντήσεις θέλουμε αλλά ή είστε εξαφανισμένοι ή ... blok !!!

Και γράψτε τα με τον δικό σας τρόπο ή πείτε τα με τον δικό σας τρόπο. Εν ανάγκη ... ζωγραφίστε τα με τον δικό σας τρόπο, πάντα.

Αλλά δώστε επιτέλους απαντήσεις !!!

5 σχόλια:

Nick Charitos είπε...

Κι αφού center και σφαγεία τα θεωρούν καραμέλα, αν και θα υποχρεωθούν να απαντήσουν και γι' αυτά, θα τους ξεκινήσουμε με πιο εύκολα.

Να μας πουν για το πηγάδι στην θέση Γιανήτσαρη έμπροσθεν του ΧΚΠ, στην θέση 1.750 αν δεν κάνω λάθος (αλλά θα μας τα πουν), που ήταν καθαρά Αραχωβίτικος τόπος.

Πως χάθηκε η δική μετά από σχεδόν 100 χρόνια, υπό ποιου δημάρχου, δικηγόρου του δήμου κλπ κλπ

Άιντε με ... ευκολακι σας ξεκινάω !!!
🤣🤣🤣

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

Νίκο , τώρα σώθηκες! Πολλά ζητάς από ανθρώπους που δεν θα σου απαντήσουν ποτέ, γιατί τρέμουν το διάλογο! Ειδικά ο ξάδερφός μου ο Χάρης θα σου λέει τα ίδια και τα ίδια χωρίς να σου λέει τίποτα και μετά θα σου ζητάει και τα ρέστα! Αυτοί Νικόλα νομίζουν ότι οι Αραχοβίτες είναι γίδια ... λαθουρί! Ο δήμαρχος άλλωστε το λέει εν ψυχρό! βάζοντας τον εαυτό του στη θέση του γιδοβοσκού! Όσο για τα Κελάρια, ο Χάρης που λέει ότι γνωρίζει με ποιόν πλάγιο τρόπο τα χάσαμε είναι υποχρεωμένος να μας το πει, για να το μάθουμε κι εμείς οι πληβείοι!!! Προς το παρόν , ας μας πει τι κάνουν οι τρείς αντιδήμαρχοι της Αράχοβας και οι λοιποί σύμβουλοι συγγενείς για το 4.000 ευρώ που χάνει η Αράχοβα από την Παγία; Εδώ μπορεί να γράφει ελεύθερα την άποψή του χωρίς κανένας γκεμπελίσκος της πλάκας να τον φιμώνει!!!!

Nick Charitos είπε...

Εννοείται, οι απαντήσεις θα αναρτηθούν άμεσα και αυτούσιες. Αν υπάρξουν... ☹️☹️☹️

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

Ο Σταθάς είναι: Δήμαρχος ΔΔΑΑ, πρόεδρος στην ΑΕ του Δήμου, πρόεδρος στην Κοινωφελή Εταιρεία του Δήμου, πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, προΐσταστε σε όλες τις σχολικές επιτροπές, κάνει μόνος του Δημόσιες σχέσεις, έχει υποκαταστήσει τους Αντιδημάρχους και τα τοπικά συμβούλια , καταθέτει στεφάνια σε όλες τις εκδηλώσεις,, δίνει συνεντεύξεις παντού !!!!! Ρε τον μπαγάσα! Μονάχα αυτός , ο Ναπολέοντας και ο ...Παπαδόπουλος είναι/ήταν τόσο προικισμένοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε τα τσελαρια. Ποιος μέγας Νομικός και πολιτικός άρχοντας (τρομάρα το τσολι τ) είχε αναλάβει την υπόθεση; Αυτός που είναι υπεύθυνος για το Center τα σφαγεία και για όλα τα άλλα, αυτός που αποσύρθηκε, λέμε τώρα, για να γράψει τα απομνημονευματα του, αυτός που άλλα λέγαμε στα συμβούλια και άλλα βρίσκαμε στα πρακτικά και χίλια άλλα.....

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα