Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ας φάνε..... παντεσπάνι !!!

Κουντουρά: Επιτυχία που οι άνθρωποι δεν τρώνε από τα σκουπίδια !!! 




Σε άλλη χώρα προφανώς ζει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά η οποία καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δήλωσε πως «η κυβέρνηση στηρίζει την κοινωνική δικαιοσύνη» και υποστήριξε ότι «φέρνουμε επενδύσεις, ανοίγουν επιχειρήσεις, μοιράζουμε πλεόνασμα».
Παράλληλα, η κα Κουντουρά μιλώντας για το success story της κυβέρνησης είπε ότι ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση.
«Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους» είπε.
Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Αυτιάς τη ρώτησε αν θεωρείται επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια και η υπουργός Τουρισμού απάντησε: «Ναι» και πρόσθεσε «οι Έλληνες ζουν αξιοπρεπώς, φέραμε την ανάπτυξη».
Καταλήγοντας δε,  επέμεινε πως 
«Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους».

Pafsilipon : Η Έλενα  - Αντουανέτα Κουντουρά το πέταξε το πυροτέχνημα. Δεν το σχολιάζω περαιτέρω, γιατί θα γράψω πράγματα που θα μας πιάσει η λογοκρισία.
Απλά να μην έχουμε αμφιβολία, ότι το πολύ χρήμα ή η εξουσία ή ακόμη χειρότερα συνδυασμός και των δύο,  επιδρά στο ανθρώπινο μυαλό με τρόπους χειρότερο κι από την.... κοκαΐνη. Το καίει κυριολεκτικά........ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...