Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ρε μπας και δεν πρέπει να σωθεί, ΑΥΤΗ η ανθρωπότητα ???

"Μεσίτες σωμάτων" πωλούν ανθρώπινα όργανα...

ΑΘΗΝΑ 25/10/2017


Την αδιανόητη ευκολία με την οποία μπορεί κάποιος να αγοράσει στις ΗΠΑ από το διαδίκτυο ανθρώπινα όργανα αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Reuters, ρίχνοντας φως σε μια σκοτεινή βιομηχανία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, και αναδεικνύοντας τη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου το 2017, όπου όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται...

Και μάλιστα με την ίδια ευκολία με την οποία πωλείται on line ένα μπουκάλι κρασί ή "τα μεταχειρισμένα ψυγεία", όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα. 

"Μετά από μερικά e-mails, ένας έμπορος ανθρωπίνων οργάνων πούλησε στον δημοσιογράφο του Reuters, Brian Grow, δύο κεφάλια και μια σπονδυλική στήλη. Η σπονδυλική στήλη προήλθε από έναν νεαρό άνδρα. Οι γονείς του ήταν τόσο φτωχοί που δεν μπορούσαν καν να τον θάψουν. Και λένε πως δεν γνώριζαν πως το σώμα του επρόκειτο να πωληθεί".

Έτσι ξεκινά το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Reuters για το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, που φέρνει στην επιφάνεια πολλές ανθρώπινες τραγωδίες.

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Pafsilipon : Τα σχόλια δικά σας...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...