Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Σε τα μας, τώρα......

Ικανοποίηση για τις επαφές και για τον σεβασμό προς την Ελλάδα.


Στα βασικά ζητήματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής αναφέρθηκε ο Νίκος Κοτζιάς, κατά τη διάρκεια δίωρης ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών που παραχώρησε σήμερα (Πέμπτη) στο υπουργείο Εξωτερικών.
Ο υπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις πρόσφατες επαφές του με διεθνείς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων και όσων πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γειτονική Τουρκία. Μάλιστα, ο κ. Κοτζιάς ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, θα επισκεφθεί την Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα (πιθανότατα το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου).
Επίσης, ο Έλληνας ΥΠΕΞ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευτυχής για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η χώρα μας σε διεθνές επίπεδο. 
«Κάνουμε εξωτερική πολιτική με την οποία μας σέβονται και μας υπολογίζουν» υποστήριξε, εξηγώντας ότι την τελευταία τριετία μέσω της εξωτερικής μας πολιτικής έχει αναβαθμιστεί σημαντικά ο ρόλος της χώρας μας, ότι έχει γίνει αντιληπτό και υπάρχει μία αναγνώριση πως η Ελλάδα δεν πιέζεται και μιλά ισότιμα με όλες τις χώρες.
Περισσότερα ΕΔΩ

Pafsilipon : Τι κάθεσαι και χαζοκουβεντιαζεις τώρα ???  Δεν το ξέρουμε εμείς ???  Αφού τον έχουμε νοιώσει στο πετσί μας τον ''σεβασμό'' των ''συμμάχων'' μας.....
Σε τα μας, τώρα ρε Κοτζιά........... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα