Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αυτός που περίμενε την κάνναβη και έλαβε πλαστικά δοχεία, να δείτε τι έπαθε !!!

Παρήγγειλαν πλαστικά δοχεία από την Amazon και έλαβαν 30 κιλά κάνναβη !!!

Μία έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι στο Ορλάντο των ΗΠΑ, όταν άνοιξε το δέμα με την παραγγελία του από την Amazon, καθώς βρήκε μέσα σε αυτό πολλά κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, είχαν παραγγείλει πλαστικά δοχεία για αποθήκευση, αλλά το δέμα που έλαβαν ήταν πιο βαρύ από το αναμενόμενο, καθώς περιείχε επιπλέον 30 κιλά κάνναβη.
Σύμφωνα όσα δήλωσε το ζευγάρι, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στο τοπικό κανάλι WFTV9, η Amazon τους προσέφερε ως αποζημίωση μια κάρτα δώρου αξίας 150 δολαρίων για το περιστατικό, ενώ στο email που τους έστειλαν ο υπάλληλος έγραφε πως «δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή».

Η αστυνομία της Φλόριντα δήλωσε πως έχει κατασχέσει τα ναρκωτικά και ερευνά το περιστατικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.
«Όταν η πρώτη αστυνομικός έφτασε εδώ, ήταν δύσπιστη», δήλωσε το ζευγάρι. «Ήμασταν αρκετά φοβισμένοι ότι κάποιος θα έμπαινε στο σπίτι μας, και δεν κοιμηθήκαμε εκεί για λίγες μέρες».

Τόνισαν πως θέλουν μια απολογία και μια εξήγηση για το περιστατικό από την εταιρία.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε πως η Amazon έστειλε μια δήλωση, στην οποία ανέφερε πως συνεργάζεται με τους πελάτες για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες τους και θα συνεργαστεί με τις αρχές στη διερεύνηση της υπόθεσης. Το BBC αναφέρει πως η εταιρία δεν έχει απαντήσει στο αίτημά του για σχόλιο.

Πηγή : lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα