Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ξεφεύγει η κατάσταση........

Παρέμβαση Μπακογιάννη, για την πιθανότητα κλεισίματος του Μουσείου ΔΕΛΦΩΝ για 1 ημέρα την εβδομάδα.




Τα αρνητικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία, αλλά και για τον εθνικό τουρισμό επισημαίνει με επιστολή του προς την Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Μπακογιάννης τονίζει ότι το ενδεχόμενο να μην λειτουργεί το Μουσείο των Δελφών μία ημέρα κάθε εβδομάδα λόγω έλλειψης προσωπικού, θα επιφέρει πλήγμα στην τοπική οικονομία και στο κύρος του ίδιου του μουσείου.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Μπακογιάννης, ζητά από την κ. Κονιόρδου να σταθεί δίπλα στις προσπάθειες της Περιφέρειας για να ενισχύσει την οικονομία της Στερεάς Ελλάδας και να προωθήσει τον τουρισμό, με την στελέχωση του μουσείου για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ένας από τους πιο σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας και επισημαίνει ότι δεν αρκούν οι υπερπροσπάθειες που καταβάλλει η Εφορεία Αρχαιοτήτων της Φωκίδος αν δεν υπάρξει αντιμετώπιση του θέματος σε κεντρικό επίπεδο.

Πηγή : http://e-hani.blogspot.gr

Pafsilipon : Ξεφεύγει η κατάσταση -  Κλείνουν σχολεία, μουσεία κτλ κτλ. 
Μόνο η... Βουλή δεν κλείνει με τίποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...