Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Κυβερνοασφάλεια........

Μήνας Ενημέρωσης για την Κυβερνοασφάλεια

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε πιο ασφαλή τον Google λογαριασμό σας


Η Google λανσάρει έναν ανανεωμένο Έλεγχο Ασφαλείας (Security Check up), που τώρα παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Αντί για την ίδια, παθητική λίστα ελέγχου για όλους, ο Έλεγχος Ασφαλείας (Security Checkup) είναι ένας προσωποποιημένος οδηγός για να προστατέψετε τα δεδομένα σας.


Όταν  επισκέπτεστε τον Έλεγχο Ασφαλείας, θα δείτε αυτόματα την κατάσταση ασφάλειας σας -το πράσινο τικ σημαίνει πως είστε ασφαλείς, και το κίτρινο ή κόκκινο θαυμαστικό σημαίνει πως υπάρχει ένα τουλάχιστον ζήτημα που πρέπει να επιλύσετε. Ο Έλεγχος είναι πλέον ο προσωπικός σας σύμβουλος ασφαλείας- ένας χρήσιμος «κολλητός φίλος» - που σας διευκολύνει να διατηρείτε τον λογαριασμό σας ασφαλή.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο νέος Έλεγχος Ασφαλείας θα εξακολουθήσει να εξελίσσεται όσο ανακύπτουν νέες απειλές, για να σας παρέχει σχετικές, ενημερωμένες συμβουλές ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας προστατευμένο.
Μπορείτε να κάνετε τον Έλεγχο Ασφαλείας στο g.co/securitycheckup
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το χωριό έχει 10 καθάρματα

Που καθορίζουν τις ζωές των άλλων Αυτοί οι δέκα, με το νόμο του ισχυρού, οι φεουδάρχες, οι τσιφλικάδες, αποφασίζουν την ζωή του καθενός. 🤬...