Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

 Βουλιάζουμε !!!



Στις πόσες καταγγελίες σταματάει η ξεφτίλα παιδιά ???



Δημοσιεύουμε την πολλοστή καταγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης, προς την Περιφέρεια.


Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο :

ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                         

  Αρ. Fax αποστολής: 2261020550/27/12/2020 /9:44 π.μ.

Δημοτικός Σύμβουλος του                                                        

Αντίκυρα  27/ 11/2020

Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Νηρέως 108-32003 Παραλία Διστόμου

Τηλ: 6908423120                                                                                       

ΠΡΟΣ: Αποκεντρωμένη Δ/ση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας

Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού

Υπόψη κάς Θεοδώρου

Κάδμου 11- Τ.Κ 32100 Λιβαδειά


Σε συνέχεια της αλληλογραφίας μας, για όσα αφορούν την συμπεριφορά του Δημάρχου του Δήμου ΔΑΑ κ. Σταθά, προς τους συμβούλους του Δήμου, που άπτεται στην βούλησή του για την κατάργηση, θεμελιωδών  διαδικασιών οι οποίες  διασφαλίζουν την ομαλή  λειτουργείας του Δήμου,  σας ενημερώνω και σας ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τα εξής:

             Για πολλοστή φορά, ο κ. Δήμαρχος του Δήμου ΔΑΑ,  κ.  Ι. Σταθάς,  όχι μόνο δεν μας έχει δώσει ακόμα, ως όφειλε,  τα πρακτικά των Δ/Σ και της Οικονομικής Επιτροπής από 1/9/2019 μέχρι σήμερα, τα οποία  άπειρες φορές του τα έχω ζητήσει εγώ προσωπικά ως Σύμβουλος του Δήμου ή ως παράταξη ‘’Ανοιχτοί Ορίζοντες’’,   αλλά  συνεχίζει, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη του τις συνεχείς διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης, να  πραγματοποιεί, με απαράδεκτο τρόπο, δια τηλεφωνικής περιφοράς , τα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής .

            Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην μπορώ εγώ , αλλά και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, να γνωρίζουμε τις θέσεις-απόψεις των συναδέλφων μας , με απότοκο την αμφίβολη δημοκρατική και ελεύθερη λειτουργία του Δήμου.  Για τη λήψη αυτών των αποφάσεων ο κ. Δήμαρχος θεωρεί σωστό, κατά την προσωπική του άποψη βεβαίως, να  μας παίρνει  τηλέφωνο μέσα σε ένα 3ωρο  για να του εκφράσουμε την άποψή μας για τα θέματα του συμβουλίου, σε διαφορετική περίπτωση όταν αυτό δεν καταστεί εφικτό,  μας ‘’ΔΙΑΤΑΖΕΙ’’   να  τηλεφωνούμε εμείς!

Εξυπακούεται ότι εάν υπάρχει απαρτία ή όχι δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Σας θυμίζω ότι ο κ. Δήμαρχος, μας έχει δώσει πολλαπλές αφορμές για διαμαρτυρία στο πρόσφατο παρελθόν, για τις  οποίες σας έχουμε επανειλημμένως ενημερώσει.

Για παράδειγμα, ένα σοβαρό γεγονός που συνέβη την Παρασκευή  20/11/2020 ήταν ότι, χωρίς καμία απόφαση του ΔΣ,  χωρίς καμία έγκριση ή γνωμοδότηση της τεχνικής υπηρεσίας, χωρίς να μπει  έστω στον κόπο να μας ενημερώσει ,  ο κ. Δήμαρχος μεταστέγασε το ΚΕΠ Αντίκυρας, από το ισόγειο και με εύκολη στο κοινό πρόσβαση κατάστημα, στο Κοινοτικό Κατάστημα της Αντίκυρας και μάλιστα στον τρίτο όροφο με εξωτερικό ασανσέρ, ενέργεια για την οποία  οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου είχαν γνωμοδοτήσει αρνητικά στο παρελθόν, κρίνοντας  ακατάλληλη και εκτός προδιαγραφών για την Υπηρεσία την μετεγκατάσταση, με έγγραφό τους που έχει αριθ. Πρωτ. 5725/25-8-2017.

Αντιλαμβάνομαι ότι,  το να ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ κάθε τόσο τις άνομες ενέργειες του κ. Δημάρχου, ίσως κάποιοι στο τέλος να με χαρακτηρίσουν ακόμα και γραφικό.

Επειδή πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, θεωρώ την δική σας παρέμβαση, αναγκαία, ουσιαστική και  επιβεβλημένη.

 

Με τιμή

                             Μίχος Ιωάννης

                       Δημοτικός Σύμβουλος Αντίκυρα, 

               Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

                              27/ 11/2020



Εντάξει το τελευταίο είναι του ... Pafsilipon !!!
😂😂😂

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...