Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Έχετε κάνει ΜΕΓΑ λάθος....

 Η Αράχωβα ΔΕΝ 


αποτελεί τσιφλίκι σας.

Σε καμμία περίπτωση....

Ενοχλημένοι κάποιοι απ'το γκρουπ Σταθά, για την κριτική που ασκείται στο αίσχος του δήθεν "στολισμού" της Αράχωβας, εξετράπησαν.

Ειπώθηκε δια ζώσης, γράφτηκε σε σχόλια στο fb (δεν έχει σημασία), στους εν Αθήναις σχολιαστές, πλην επώνυμους και δημότες Αράχωβας βέβαια, φράσεις παραπλήσιες ή και ακριβώς με την εξής :

"Αν δεν σας αρέσει, να ΜΗΝ ξανάρθετε στην Αράχωβα" !!!

Σοβαρά τώρα ; Θα τοποθετηθούν και "μπλόκα" στα μαύρα λ'θάρια να ελέγχονται οι αντιφρονούντες ;


Από πού τους διώχνετε απ'τα χωράφια του πατέρα σας ;


Παρόμοιο σχόλιο τοποθετήθηκε και σε αυτό το blog, που μας παρακινούσε να πιούμε ... ξύδι, αν δεν μας αρέσει ο στολισμός, αλλά παρόλα αυτά μας επέτρεψε την παραμονή στο χωριό !!!

Καλοσύνη σας βρε !!!
😂😂😂


Η καθεστωτική αντίληψη και η φασιζουσα νοοτροπία, "βγάζει μάτια".

Για διαβάστε όμως και αυτό το σχόλιο, 
απ'το fb :

"...καιρός είναι για τα πολιτιστικά και τα έθιμα του χωριού μας να αποφασίζουν Αραχωβίτες που γνωρίζουν και μπορούν να τα εφαρμόζουν! 

Και σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύουν τους «φιλοξενούμενους» δημοτικούς άρχοντες για το πως πρέπει να σέβονται τον παραδοσιακό χαρακτήρα και την Ιστορία της Αράχωβας! 

Καλές Γιορτές!🎄❄️"

Άριστα. Τέλεια. Εξαιρετικά.

Έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναγράψω και όσες χρειαστεί, πως αντίθετα με την λογική Σταθά, ο δήμαρχος ΔΕΝ αποτελεί τοπικό δικτάτορα, διοικητή κάποιου τύπου, γενικά τον "κάνω ότι γουστάρω".

Αποτελεί τύποις αλλά και κατ'ουσίαν υπάλληλο των δημοτών, πληρώνεται από αυτούς και ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ σε αυτούς.

Κρίμα τα στεφάνια για την αντιμετώπιση του φασισμού βρε.......


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε που θμοσαστ τν Αράχωβα οπουτ θελτη έχεις κι απουψ.Τσατσμαρα.Αποψη έχουν αυτοί που μένουν μόνιμα εδώ.Αυτοι που κουραστικάν για να είναιη Αράχωβα αυτή που είναι.Οχι αυτοί που σου λατσαραν στην Φωκίωνο,όχι αυτοί που ερχόντουσαν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και το έπαιζαν πρωτευουσιανοι.Λυπαμαι αγαπητοί φίλοι για όσους γυρνάτε και διατυμπανίζει ότι είστε από εδώ,δεν είστε απλώς κατάγεται.Ειναι όμως άλλοι οι οποίοι δεν κατάγονται από δω αλλά είναι Αραχωβητες γιατί μένουν εδώ πολλά χρόνια κι έχουν προσφέρει.Εμ έτσι είναι φίλοι μου.Γιατι άμα ήταν κανένα άλλο χωριό δεν θα ενδιαφερωσαστε καθόλου αλλά τώρα έχει πρωσοπικη προβολή να εγώ ενδιαφέρομαι για το χωριό μου.Βρε μαααααααρς.

Nick Charitos είπε...

Φιλαράκι που ήσουν εσύ ??? 🤔

Εσύ είσαι θησαυρός !!! 😂

Διαφωνώ βέβαια, αλλά δεν απαντώ γιατί επιθυμώ να γράφεις πιο συχνά..... 👍👍

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...