Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ρε πλάκα στους δημότες κάνετε, ρε ???

 Αγωγή σε ... αναρμόδιο δικαστήριο !!!

(προσμπούκι=ορεκτικό)


Υπό δημαρχίας Γεωργακού και αναφορικά με την υπόθεση center.

Ενώ όπως είδαμε ΕΔΩ, Λεόντιος και ψηλός ΔΕΝ είχαν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ στο σωστό για τότε δικαστήριο !!!

Ο ένας δεν πάει καθόλου, ο άλλος απευθύνεται σε λάθος δικαστήριο, δηλαδή ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ έχουμε άθλια νομική εκπροσώπηση. Περαστικά μας.

Η αγωγή στην οποία αναφερόμαστε είναι η Α441 από 03/06/2016 κατατεθησα επί δημαρχίας Γεωργακού. Εκδικάστηκε το 2019.


Και πάμε λοιπόν :


1.       Η απόφαση επιδόθηκε με δικαστικό γραμματέα την 23/09/2020. Περιήλθε στην κατοχή μας μόλις σήμερα. Είχατε ενημερώσει τους δημότες ως οφείλατε ; Ή την κρύβατε επί τρίμηνο και γιατί ;

 Μήπως ψάχνοντας για τα υλικά του έξυπνου οικισμού οι λυγερές παρακάλεσαν το δράκο και τους έδωσε και την απόφαση; Γι’ αυτό την ξετρουπώσατε τώρα μετά από τουλάχιστον τρείς μήνες;


2.  Δηλαδή αναρμόδιο δικαστήριο σημαίνει ρε παλικάρια πως πήγατε σε άλλο … εστιατόριο, από αυτό που είσασταν "καλεσμένοι" ; 

Αφού το τραπέζι ήταν στρωμένο σε διαφορετικό …. φαγάδικο; Εκτός τόπου και χρόνου; Επίτηδες το κάνετε;


3. Κον πρώην δήμαρχο Ιωάννη Γεωργακό : Έχεις επίγνωση για το συγκεκριμένο απίστευτο ολίσθημα; Πώς θα χαρακτήριζες την νομική αντιμετώπιση εκ μέρους του Δήμου: αφελή, συνένοχη ή όρνια τ'ς μπιρχάβας; Θα μου πεις θα σου κάνω μήνυση. 

Δεν ανησυχώ, το πιθανότερο είναι να απευθυνθείς σε ... αναρμόδιο δικαστήριο !!! 😂😂😂 

Άρχοντας ο Χαρίτος, αθώος λόγω αναρμοδιότητας. Επόμενη υπόθεση στο πινάκιο. Ναι γεια !!!!!  😜😜😜


4. Κον νυν αντιδήμαρχο Χάρη Αλμπάνη. Έχεις επίγνωση ότι όλα ξεκίνησαν επειδή ΕΣΥ , είχες τη φαεινή ιδέα ν’ αλλάξουμε δικηγόρο; Και πως σου ήρθε αυτή η "Θεία" επιφοίτηση; Ως πότε θα κρύβεσαι; Δώσε απαντήσεις !!!


5. Αυτό το φυντάνι ο Παπαδροσος που είναι τρουπωμενο; Ακούστηκε το όνομά του και στο video με το center. Τότε που υπέγραφε αλλά αντ' άλλων.....

Έχει να μας πει τίποτα;


6. Νυν δήμαρχο Ιωάννη Σταθά. Δυστυχώς κάποιοι σου τα λέγαν αλλά εσύ τα άκουγες ….. παράλογα!  Αποφάσισες να γίνεις συνένοχος με αυτούς! Χοροπήδα λοιπόν τώρα.

7. Κον Γυανελο Ευστάθιο, μήπως ο μέγας "Αραχωβιταρας" που τόσο κοπτεται για το καλό του τόπου, ξέρει κάτι για την διαδικασία που ακολουθήθηκε;

8. Αφήστε τις άθλιες δικαιολογίες πως τώρα δήθεν, την βρήκατε στο διαδίκτυο. Την απόφαση επέδωσε δικαστικός επιμελητής. Άιντε....


9.   Δεν δημοσιεύουμε όλη την απόφαση. Είναι μόνο η αρχή ! Το λεγόμενο προσμπούκι ή ορεκτικό.

Θα διαβάσουν το κείμενο  ….τ’ ανεμολόγια, οι ορίζοντες, οι επαΐοντες και γνωρίζοντες  και ότι πόρισμα μας δώσουν  θα σας ενημερώσουμε!


Αλλά εδώ που τα λέμε ΔΕΝ μπορεί ένα ταπεινό blog, να υποκαθιστά επί μακρόν την δημοτική αρχή στην ενημέρωση. Ας βγούνε κι αυτοί να μιλήσουν.

Εκτός αν έχουν πράγματα να κρύψουν.....

😂😂😂


Τους έχουμε επανειλημμένα καλέσει να βγουν απ'τα ... λαγούμια και να ενημερώσουν τον κόσμο. Αλλά μάλλον κωλύονται !!!! 

Και εμείς δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά. Αφού όπως είναι γνωστό από έναν, από τους άγραφους νόμους της Μαφίας :

"Για να βρεις όλους τους κροκόδειλους, 

ΠΡΕΠΕΙ να αποξηράνεις το βάλτο" !!!


Οπότε εντελώς συμβουλευτικά, γεμίστε κάναν κουβά "νερό", έρχεται ... ξηρασία παίδες !!!

😂😂😂

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ντροπή έχει και συνέχεια. Εκτός απο όλα τα άλλα το λάθος εστιατόριο με το λάθος μενού έχει και ιδιαίτερη συνταγή του σεφ!!

Την αγωγή άσκησε η μονομετοχικη ενω το σέντερ ανήκει στο Δήμο !!!

Αυτό δεν το ήξερε ο κ. Γεωργακος που ήταν και πρόεδρος της μονομετοχικης ??? 🤔🤔

Η χαρακτηριστική απραξία του έφτασε μέχρι εκεί να μην ξέρει τι είναι που !!!!

Δεν ήξερε που ανήκει το σέντερ ?

Δεν διάβασε ποτέ το καταστατικό ?

Δήμαρχος που δεν γνώριζε την περιουσία του Δήμου !!!! 😮😮😮

Δεν γνώριζε οτι οι ποινικές ρητρες βεβαιώνονται με καταλογισμό και οχι με αγωγή?

Και το κορυφαίο δεν γνώριζε οτι έχει περάσει η συμβατική προθεσμία ολοκλήρωσης και οι συνέπειες της ???

Η απόφαση λέει ότι έληξε τον Απρίλιο του 2009 δεν το ξερε?

Τι έκανε ο πρωταθλητής της απραξίας ???

Γιάννη Σταθα τον συναγωνιζεσαι και θα τον ξεπεράσεις ή θα αλλάξεις γήπεδο και άθλημα ???

Nick Charitos είπε...

*Μπιρχάβα : Πιθανόν σύνθετη λέξη, από την αλβανική λέξη bir=τρύπα και την λέξη χάβους=βαθύ φαράγγι (η λέξη αυτή είναι σε χρήση στην περιοχή των Ιωαννίνων), επειδή πράγματι η υπόψη τοποθεσία είναι μια απότομη πλαγιά με μικρές σπηλιές, όπου κουρνιάζουν τα όρνια ( Χαρακτηριστική η Αραχωβίτικη φράση : "Όρνιου τ'ς Μπιρχάβας")

Βλ. Τοπωνυμιογλωσσικά - Στάθη Ασημάκη εκδ. 2000 σελ.59

Ανώνυμος είπε...

Βρε όλοι αυτοί θέλνε με τ σπαρτιά βουτγμένη στο μούστο να γκορφανάει και να τσούζ .

Άν οι προηγούμενοι Δήμαρχοι πχ Λεόντιος είχε πληρώσει και λογοδοτήσει για τα πεπραγμένα του τόσες τετραετίες , οι επόμενοι θα συνετίζονταν.

Αλλά είπαμε η συμμορία καλά κρατούσε τόσα χρόνια.

Τώρα ήρθε το ξεσκέπασμα και προσεχώς η ντομάτα η λιαστή.

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν το ήξερε ο κοντός βρέεεεε επίτηδες το έκανε για να εξυπηρετήσει τους εργολάβους του σέντερ να κερδίσουν χρόνο. περάσαν πέντε χρόνια και τώρα έρχοντ' να μας πουνε παραμύθια; μην ακούτε τίπτα είναι συμμορία οργανωμένη. Ο μεγάλος Αραχοβίτης πατριώτη Σ.Γ. τα γνώριζε όλα, αυτός δεν έρξε τον Πατσαντάρα; αυτός δεν στήριξε τον κοντό; αυτός δεν έφερ το σταθά; μας βρήκαν μκρούς κι μας κοροϊδεύνε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ο Γιωργακος και ο κάθε Γιωργακος δήμαρχος δεν μπορεί να ξέρει πού και τι ανήκει σε κάθε εταιρεία του Δήμου.Αυτα τα λένε στους δημάρχους οι υπάλληλοι και ειδικά οι προϊστάμενοι που πληρώνονται για αυτή την δουλειά.Θα μου πεις γιατί τους κρατάνε ? αυτό δεν το ξέρω.Επισης οι νομικοί σύμβουλοι παίζουν μεγάλο ρόλο.Απ αυτούς είμαστε καμενοι σ αυτών το δήμο .Όπως έχει γράψει και το παυσιλιπον.Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

17 Δεκεμβρίου, 2020 16:00 Τι είναι αυτά που λές; ο κοντός δεν ήταν πρόεδρος; Άμα δεν το κατείχε το άθλημα ας έβαζε κάποιον άλλονα ή ας ρ΄ψταγε το Γιανέλο που τα ξέρ. Ο σταθάς το ίδιο το παίζει πρόεδρος χωρίς να ξέρει την τύφλα του. Ό λογαριασμός πληρώνετε απο τ αφεντικά και όχι απο τους υπαλλήλους. Ο κοντός ήθελε δημαρχηλίκια ασ πρόσεχε. Όμως πρέπει να πληρώσει κι όλα.

Ανώνυμος είπε...

Έκανα λάθος έλεγε στο βίντεο ο Λεόντιος έκανα λάθος τι να κάνω τώρα?

Έκανα ένα λάθος αλλά μπας περίπτωση ο Πατσαντάρας

Έκανα λάθος ο κοντός

Λάθος δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα λέει ο Γιαννέλος ο Αραχωβίταρος

Και πόσα άλλα θα ξεβγούν τον ανήφορο σιγά σιγά.

Τώρα που θα ρθεί και η χρεοκοπημένη μαφία - εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων να κάνει εργοστάσιο στην Χώρα μας θα πιάσουν τόπο και οι φορτιστές .

Βάλτε και κάνα φορτιστή κάτω μπαμπασούκα μεριά μην ξεφορτίση κανένα και δεν βγαίνει τον ανήφορο.

Ανώνυμος είπε...

Κενό μνήμης όλοι μα όλοι 2010 - 2014 τι χαμπάρια;;;; ο Δήμαρχος γιούργια κάνει έκπτωση με συμβουλές απ τον βλαμη του και τρώει 5 μπαλάκια απ τα αποδυτήρια και μιλάτε όλοι τώρα για ευθύνες μόνο των άλλων;; ελάτε τώρα πατριώτες ηρεμήστε, πάρτε και καμιά ανάσα....

Ανώνυμος είπε...

Το ορνιο τσ κρεκζας του ξερς περασ το10 - 14 κι αυτό από Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ σχολιαστές

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΊ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Οπως πολύ σωστά λεει ο σχολιαστής 17 Δεκεμβρίου, 2020 16:00, ο καθε ασχετος απο όλους τους δημότες (εμας), καθε 4 χρονια καλείτε να βγαλει τα καστανα απο την φωτια, αναλαμβανοντας ευθυνες που δεν ξερει να τις διαχειριστεί (μη έχοντας τις γνώσεις και την εμπειρία-εφόδια), γίνεται ο περίγελος σε όλον τον δημο (ακομη και ο πιο διανοητικά καθυστερημένος συμπολίτης μας τους βρίζει) και κινδυνεύει να καταδικαστεί.

Πετυχημένοι ανθρωποι στην προσωπική ζωή τους (επαγγελματικά- οικογενειακά) γινονται ΟΛΟΙ αχρηστοι και ανίκανοι οταν εκλεγουν δημοτικοί συμβουλοι!( δες σχόλιο του 17 Δεκεμβρίου, 2020 19:03)

ΥΓ ο κ. Παπαδρόσος που ειναι Διευθυντης τεχνικων υπηρεσιών τι λέει; που κρύβεται;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 17.39 πολύ χολή ρε φίλε κάτι προσωπικό μάλλον τραβάς.Γιατι δεν κατεβαίνεις να σε δούμε.Εξω απ' το χορό πολλά τραγούδια . Μέ την κριτική του καναπέ η οποία είναι εύκολη στο τέλος δεν θα θέλει να πάει κανένας να ασχοληθεί με τα κοινά.Βεβαια θα ήθελα να δω μια κίνηση από τους βλογκερς που φαίνεται ότι τα ξέρουν όλα και μάλιστα πολύ καλά.Εγω πάντως θα τους στηρίξω.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η Αράχωβα τα έχει αυτά?Ανώνυμη Αντικηρας σας λέει τίποτα?

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

Χάρη, σταματήστε επιτέλους τα ψέματα! και εσύ και ο Σταθάς! Την απόφαση την έχετε στα χέρια σας από τις 23/09/2020 και την κρύβατε. Σήμερα μίλησα με τον Δικηγόρο της υπόθεσης , ο οποίος σας ξεμπρόστιασε! Σας το έστειλε με αποδεικτικό, το οποίο είναι στη διάθεσή σας. Μην μπλέκετε και άλλους λοιπόν λέγοντας ότι τάχα το βρήκε κάποια στο ....ίντερνετ, διότι επάνω έχει το όνομα του δικαστικού Γραμματέα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς κ. Π Κιούση! ο οποίος λέει ότι με την υπογραφή του το έχει μόνο ο κ. Τσάγκας! , ενώ στο ιντερνέτ υπάρχει πράγματι αλλά χωρίς τη σφραγίδα του! έλεος με τα ψέματά σας!!!!

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

17 Δεκεμβρίου, 2020 20:31 Ενοείς την ΚΕΠΑΚΑ Αντίκυρας! Οι ίδιοι που είναι μπλεγμένοι με το center καταχρέωσαν το Δήμο, μη αφήνοντας να κλείσει και αυτή η εταιρεία. Ακόμα ανοιχτή είναι με τον μεγάλο ορκωτό ελεγκτή Νιφορόπουλο! Αλλά ένα ένα με σειρά! Θα έρθει και αυτωνών η ώρα τους.

Ανώνυμος είπε...

20.29 άλλος ειμαι και σου απαντώ πάνω σε αυτό που έθιξες ότι δεν ασχολείται ο κόσμος με τά κοινά. Όταν σταματήσουν τα κομματοσκυλα να ασχολούνται και να λυμαίνονται τον τόπο, να ρυθμίζουν υπόγεια τους πάντες και τα πάντα κάτι θα γίνει. Να σου θυμίσω ότι είχε γίνει μία κίνηση με ανεξάρτητη κίνηση πολλών έντιμων ανθρώπων με μπροσταρη τον Σεφερλή και τότε κατόπιν εκλογών είπαν οι δεξιοί ότι εμείς ταγαρ να βαλουμ υποψήφιο δήμαρχο θα το βγάλουμ. Οπότε κάτσε και σκέψου και εσύ και κάποιοι άλλοι τι φταίει. Όταν λοιπόν η ομάδα τα κάνει σκατα δεν αλλάζεις φανέλες, αλλάζεις τα πάντα....

Ανώνυμος είπε...

Να καταγραφουν οι συνέπειες και να αποδοθούν οι ευθύνες...

ΤΟΛΜΉΣΤΕ !!!!

Η σιωπή είναι συνενοχή, αν δεν τολμάς ταυτίζεται με τους ενόχους.

Να αποδοθούν ευθύνες κατά παντός υπευθύνου και κατά παντός αδιαφορου !!!

Μήπως η παράβαση καθήκοντος μπήκε στο Δήμο ?????

Ανώνυμος είπε...

Καλά να τα πάθουμε αφού η Ν Δ της Αράχωβας στήριξε τον νυν δήμαρχο,γιατί έτσι βγήκε.Καλα να τα πάθουμε αφού αφήνουμε ανθρώπους οι οποίοι κινούνται για προσωπικό συμφέρον να να λένε τι θα ψηφίσουμε.Απορω πως δεχόμαστε αυτά τα πράγματα.Γιατι τα γνωστά κοματοσκυλα δεν ήθελαν τον Τσεκούρα? Να σας πω εγώ.Γιατι όταν τον πλησίασαν και του είπαν για υποψήφιους τους το ξεκόψει και τους είπε ότι αυτός θα αποφασίσει ποιοι θα μπουν .Αυτό δεν τους άρεσε γιατί δεν θα είχαν το διαταχτικι δεν θα είχαν τους δικούς τους μέσα.Με λίγα λόγια αυτός ήταν ο λόγος.Βεβαια αυτοί που στήριξαν τον νυν όλοι έχουν κάποια σχέση με το εργοστάσιο άλλος μεγάλη .....άλλος μικρή.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...