Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Μια τεράστια μορφή του ποδοσφαίρου

 Υποψήφιος πρόεδρος της Παραγουάης


Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Παραγουάης ανακοίνωσε μια τεράστια μορφή του ποδοσφαίρου, ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ.

Για τους υπεύθυνους της FIFA και της CONMEBOL, δήλωσε πως : είναι χειρότεροι και από τους αρουραίους, το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα !!!

Δήλωση που ΑΣΦΑΛΩΣ αφορά πολλούς επαγγελματίες απατεώνες πολιτικούς και στην ... από εδώ πλευρά του Ατλαντικού !!! 

😜😜😜

Το 1999 αρνήθηκε να πάρει μέρος στο Κόπα Αμέρικα που διοργάνωσε η Παραγουάη γιατί πίστευε πως η χώρα του έπρεπε να επενδύσει τα λεφτά  της διοργάνωσης στην εκπαίδευση και στην υγεία

Το 2017 επανέλαβε αυτή τη θέση όταν απέρριψε την ιδέα της συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ λέγοντας : "Η Παραγουάη δεν χρειάζεται το Μουντιάλ. Χρειάζεται σχολεία, νοσοκομεία και υποδομές". 

Μέχρι και σήμερα παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της FIFA και της CONMEBOL ("είναι χειρότεροι και από τους αρουραίους, το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα") και των πολιτικών της χώρας του, τους οποίους αποκαλεί διεφθαρμένους

Εχθές ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2023.

Ο παλαίμαχος διεθνής Παραγουανός τερματοφύλακας, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, αποφάσισε ν΄ ασχοληθεί με την πολιτική και να «στοχεύσει» το κορυφαίο αξίωμα στη χώρα του, διεκδικώντας την προεδρία, στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2023.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο 55χρονος Τσιλαβέρτ είχε αποκαλύψει ότι σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ενταχθεί στον πολιτικό στίβο της πατρίδας του και πριν από λίγες ώρες (24/12) ανακοίνωσε την απόφαση του με ένα λακωνικό μήνυμα στο Twitter: «Τσίλα, πρόεδρος 2023. Υπερήφανος που είμαι Παραγουανός».

Ο Τσιλαβέρτ άρχισε την καριέρα του το 1982 με την Σπορτίβο Λουκένιο (Παραγουάη) και ακολούθησαν οι Γκουαρανί (Παραγουάη), Σαραγόσα (Ισπανία), Βελέζ Σάρσφιλντ (Αργεντινή), Στρασμπούρ (Γαλλία) και Πενιαρόλ (Ουρουγουάη), ενώ χρίσθηκε διεθνής 74 φορές και ήταν παρών στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1998 και του 2002.

Pafsilipon : Το σίγουρο είναι πως ο πλανήτης χρειάζεται περισσότερους Τσιλαβερτ, καθώς οι "αρουραίοι" αφενός μεν πολλαπλασιάζονται ταχύτατα, αφ'ετέρου δε έχουν τρυπώσει σχεδόν σε κάθε χώρα, έστω μικρή αλλά και βέβαια σχεδόν σε κάθε ... δήμο !!! 😜😜😜

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...