Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Για να σε προβληματίζει......

 Αυτή η εικόνα :


ΔΕΝ χρειάζεται καν να είναι κάποιος Χριστιανός. Μπορεί να είναι άθεος ή ακόμη και ... βουδιστής !!! 

😂😂😂

Με την κοινή λογική όμως. 

Ρε παλικάρια εδώ έχουμε από την μια πλευρά ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΗ ΑΕΡΙΖΌΜΕΝΗ καμπίνα αεροσκάφους, με διαστάσεις που δημιουργούν άψογες συνθήκες μετάδοσης, αφού οι αεροπορικές ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να αφήσουν έστω την μεσαία θέση κενή !!! (ΕΔΩ)

Απ'την άλλη έχουμε ορθόδοξο ναό με πολλές εισόδους που αν ανοιχτούν δημιουργούν ρεύμα, άρα και την πολυπόθητη ανανέωση του αέρα.

Έχουμε λοιπόν ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΕΡΙΖΌΜΕΝΟ χώρο, πολύ μεγαλύτερου σε διαστάσεις (ειδικά ύψους), που εξασφαλίζει αφενός ανανέωση του αέρα και αερισμό, αφετέρου τις απαραίτητες αποστάσεις, αφού η εκκλησία ασφαλώς και δεν θα αρνούταν, την συμμετοχή ορισμένου αριθμού πιστών. Ακόμη και τώρα το χειμώνα, με κλειστές πόρτες λόγω ψύχους, πριν ή μετά την λειτουργία ο χώρος δύναται να αερίζεται, οπότε σε κάθε περίπτωση ο αέρας είναι πολύ καλύτερος απ'του αεροπλάνου.

Και έχεις τ' αεροπλάνα γεμάτα και τις εκκλησίες κλειδωμένες !!!

Γ Ι Α Τ Ι  ?

Αλλά για μια στιγμή. Τι δεν σηκώνουμε αεροπλάνα, αν μείνει άδεια η μεσαία θέση ???

Δεν έχουμε πανδημία ??? 

Δεν συμμετέχουν οι αεροπορικές 

σε αυτό ???

 Είναι εκτός πανδημίας ???

Τα αεροπλάνα ΔΕΝ έχουν πάντα πληρότητα 100%. Μπορεί τώρα, πριν ή εν μέσω εορτών. Γενικά πάντως όχι. Ας πούμε στο έτος ότι έχουν 80 - 85 % πληρότητα. Τους ζητάς για την υγεία του πλανήτη, να κατέβουν στο 67% (2 από 3 θέσεις). Να χάσουν ένα max 20%.

 Και λένε ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΟΧΙ !!!

😮😮😮

Γ Ι Α Τ Ι  ?

Αυτοί που έχουν τα μαγαζιά κλειστά τους τελευταίους μήνες, τι είναι οι ... λαμακες της παρέας ???

Κι όταν ήταν ανοικτά με μισά τραπέζια, αποστάσεις κ.ο.κ. Να έλεγαν κι αυτοί δεν ανοίγουμε με μισά τραπέζια. Πιο ... έξυπνος είναι ο Ο'Λιρι της ryannair ???

Πανδημία... ξεπανδημία, η κονομα για τους έχοντες νόμος....... 😭😭😭

Ξαναλέω. Αφήνουμε στην άκρη τις θεωρίες συνωμοσίας, πως δημιουργήθηκε ο ιός κτλ

Μια φυσιολογική πανδημία που συμβαίνει κάθε 100 χρόνια κλπ. Κι εδώ υπάρχουν ενστάσεις. Τότε που έγινε η πανδημία το 1918 ΔΕΝ υπήρχε ούτε σαν όνειρο, η κατασκευή ιών. Τώρα το κάνουν και το λένε φόρα παρτίδα :


Άστο κι αυτό όμως. ΟΚ, ο παγκολίνος που φίλησε την νυχτερίδα κι ιός που ξέφυγε κλπ 

Μαζί σας .....

 Χειρισμοί όπως οι παραπάνω όμως (πχ ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τερατώδη ψέματα για την φετινή συγκέντρωση του Πολυτεχνείου βλ. ΕΔΩ) αποδεικνύουν περίτρανα πως η πανδημία ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από τους "δικούς" μας κυβερνώντες 1.000% αλλά και από τους ανά τον κόσμο και κάνουν ότι τους γουστάρει. Βαφτίζοντας το άσπρο μαύρο.

Κι εμείς δεν αντιδρούμε συλλογικά...

Δεν φαίνεται να οδηγεί σε κάτι καλό, αυτή η "τακτική".....

Οψόμεθα......

ΥΣ. Λέτε να έχει καμμιά σχέση αυτό ΕΔΩ ?

Δεν είναι μικρό πράγμα, να χάνεις τα πρωτεία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...