Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Και ΕΝΤΕΛΩΣ ξαφνικά !!!

 Κάποιες ελάχιστες απαντήσεις... 


Αλλά απ' το ολότελα...

😂😂😂

Χαιρετίζουμε την "κάθοδο" του αντιδημάρχου Αλμπάνη σε δύσκολα μονοπάτια, καθώς εδέησε να απαντήσει για τον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων (ΕΔΩ)

Έστω και αυτή η ρηχή και ατεκμηρίωτη απάντηση εκ μέρους του Χάρη Αλμπάνη,  είναι μια αρχή, ένταξης στην κανονικότητα του διαλόγου, της άφωνης μέχρι σήμερα Δημοτικής αρχής. Όμως με αυτή την πενιχρή προσπάθεια απάντησης, αντί τα ερωτήματα να  καλυφθούν και έτσι να μειωθούν, αυτά   πληθαίνουν.

Πάμε λοιπόν :

1)      Εσείς αναλάβατε τον Σεπτέμβριο του 2019 και ξαφνικά ένα μήνα μετά ‘’μπήκε’’ στον προϋπολογισμό ένα κονδύλι και μάλιστα από αναμόρφωση, ενός ποσού (24.800 για να μην ξεχνιόμαστε) για τη φόρτωση ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ.  Άραγε πώς μπήκε αυτό το κοντύλι; ΜΟΝΟ ΤΟΥ;  ή κάποιος το έβαλες; Και γιατί τόση πρεμούρα; Όταν κάνεις αναμόρφωση του προϋπολογισμού ,νομίζω , ότι προσπαθείς να τον εξομαλύνεις από αρχικές παραβλέψεις , μεταφέροντας χρήματα από κωδικό σε κωδικό, γιατί εσείς δεν χρησιμοποιούσατε αυτό το κοντύλι για τη λύση πιο ουσιαστικών προβλημάτων του Δήμου; Βέβαια εσείς μέχρι σήμερα , τον προϋπολογισμό τον έχετε κάνει κουρελόχαρτο, αναμορφώνοντάς τον , κατά το δοκούν, σε κάθε ΔΣ.

Και πάει καλά το αποφασίζει Οκτώβρη του 2019 με απλή τοποθέτηση ... Νοέμβρη του 2020, ΧΩΡΙΣ ακόμη να λειτουργεί. Θα δούμε πότε.

Δηλαδή το center ΟΛΟΚΛΗΡΟ, άσχετα αν δεν λειτουργεί, είχε χρόνο αποπεράτωσης 24 μήνες. Ένας απλός σταθμός φόρτισης "μετράει" ήδη 13-14 κι ακόμη ΔΕΝ λειτουργεί.

Γι' αυτό ξερογλύφεται για δεύτερη θητεία ο Σταθάς, τα πάει όλα τα ... ζώα μου αργά !!!

                 😂😂😂

2)      Απ’ ότι βλέπω, αφήσατε να περάσουν επτά μήνες για να ψηφήσει η Οικονομική Επιτροπή αυτή τη χρηματοδότηση, και μάλιστα μόνο με μία προσφορά (νο 10) και όχι με περισσότερες από ότι λέει ό νόμος. Από που προκύπτει η άμεση ανάγκη εγκατάστασης τέτοιων σταθμών , όταν αυτά τα αυτοκίνητα ειδικά εκείνη την εποχή που δεν είχαν πριμοδοτηθεί, κόστιζαν πάνω από 30.000 ευρώ;

3)      Πράγματι η πρόσκληση του πράσινου Ταμείου  βγήκε τον Νοέμβριο του 2020, όμως η δημόσια διαβούλευση γι’ αυτό το θέμα είχε ξεκινήσει από το 2019 ! Δεν διαβάζετε εφημερίδες , ΔΕΝ ακούτε ραδιόφωνο ή τηλεόραση; ΔΕΝ έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο;  Γιατί προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τ’ αδικαιολόγητα; 

4)      Πάλι δικαιολογίες ! στη συγκεκριμένη πρόσκληση, εσκεμμένα διαβάσατε ότι αφορά τους μεγάλους Δήμους, αλλά αποκρύψατε την πιο κάτω παράγραφο που λέει ότι σε έξη μήνες το πράσινο ταμείο θα επεκτείνει αυτή τη δραστηριότητα και στους μικρότερους Δήμους, γιατί λοιπόν τόση πρεμούρα; 

5)      Για να δικαιολογήσεις τις ….μπούρδες της  προηγούμενης παραγράφου , πετάς ξεκάρφωτα και αυτό που γράφει το πράσινο ταμείο στη συνέχεια της αναγγελίας του για τους μικρούς δήμους. Όμως και αυτό ήταν γνωστό ένα χρόνο πριν ,  αλλά για σας φαίνεται πως προηγούνται οι χρήσιμες αναθέσεις!

6)        Λανθασμένα και αλάνθαστα! Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

7) Μετά τα βάζει με τον .... δήμο Λαμιέων !!!


Ενώ πρόσφατα είχαν λογοφέρει μέσω fb και με τον αντιδήμαρχο του δήμου Δελφών κ. Κούσουλα.

Τι καταλαβαίνετε τώρα ? Θα τσακωθούμε με όλη την επικράτεια ?

Ρε ανθρωπάκο του Θεού, δε κοιτάτε τα του οίκου σας, θα κριτικάρετε τις ενέργειες κάθε δήμου ανά την Ελλάδα ? Έλεος......

Είναι μάγκες και τα πήραν, όχι σαν κάτι ... άλλους !!! 😂

8)      Μπράβο στο Δήμο για την προμήθεια των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, αλλά αυτό είναι …εκτός θέματος, γιατί μας το γράφεις, για ξεκάρφωμα;

9)      Μπούρδες λαχανί! Ηλεκτροκίνηση και Ηλεκτροφόρτιση συμβαδίζουν! Οι δικαιολογίες είναι μάλλον ….εκ του πονηρού!

10)   Τα  είκοσι τέσσερα χιλιάρικα είναι για τη μελέτη !

11)   Ή λέτε ασύστολα ψέματα, ή είσαστε επικίνδυνοι! Το πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου ήταν στη διαβούλευση ένα χρόνο πριν!

12)   Πάλι μπούρδες! Ο σταθμός που εγκαταστήσατε είναι παρωχημένος τουλάχιστο εξωτερικά! Αν δεις τους καλαίσθητους αντίστοιχους της Λαμίας θα το καταλάβεις. 

Βέβαια εσωτερικά μπορεί να είναι διαστημικής τεχνολογίας , μια και σας στοίχισαν 24.800 ευρώ! Σε αντίθεση με τους Λαμιώτες που ο κάθε σταθμός τους στοιχίζει 4.500 ευρώ!  Ένα τηλέφωνο στον δήμο Λαμιέων θα σας πείσει.


Και τέλος αφού γράφεις πράγματα που ΔΕΝ γνωρίζεις ή σκοπίμως αποκρύπτεις μάθε πως τα 48 χιλιάρικα της Λαμίας αφορούν ΜΕΛΕΤΗ τοποθέτησης αφού ΔΕΝ μπορεί ο καθένας να βάζει σταθμούς όπου γουστάρει.

Και όχι προμήθεια και εγκατάσταση σταθμών φόρτισης, ο οποίος κοστίζει όπως είπαμε στον δήμο Λαμιέων 4.500 ευρώ !!!

Δες κι αυτό : 

Θα βάλεις πχ μεταλλικά κιγκλιδώματα ΕΝΤΟΣ εθνικής οδού ;

Μήπως ο σταθμός βρίσκεται σε εντελώς ακατάλληλο σημείο ;

Γι'αυτό στέλνεις τις δήθεν απαντήσεις στο γραφείο τύπου Σταθά. Να είσαι σίγουρος πως δεν θα υπάρχει αντίλογος......

Περαστικά......

Pafsilipon : Ευχαριστώ τον κ. Μπακολουκά για την πολύτιμη  συμβολή του, στην συγγραφή του παρόντος καθώς γνωρίζει καλύτερα, θέματα διαδικασιών.

3 σχόλια:

Nick Charitos είπε...

Νομίζω πρέπει να επισημανθεί, πως ανεξάρτητα με τις διαφωνίες μας με τον κ. Αλμπάνη, μπήκε υπερσύνδεσμος (link) που οδηγούσε σε αυτές και στο e-hani.blogspot.

Ουσιαστικά το pafsilipon αναζήτησε από μόνο του (δεν μας τα έστειλε ο Αλμπάνης) και έκανε αναδημοσίευση των απόψεων του κ. Αλμπάνη. Και ακολούθησε η διαφωνία μας.

ΔΕΝ χρειάστηκε ΚΑΘΌΛΟΥ να μας αποστείλει ή να μας ζητήσει δημοσίευση. Δημοσιεύτηκαν αυτοβούλως.

Οπότε ο εκάστοτε δημότης ή όποιος ενδιαφέρεται για το θέμα, μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. ΔΕΝ είναι απόλυτο πως θα συμφωνήσει μαζί μας. Μπορεί να πει έχει δίκιο ο Χάρης.

Έτσι γίνεται στις δημοκρατίες Χάρη και Γιάννη και ΟΧΙ να σβήνουμε τα μη αρεστά σχόλια, στην σελίδα ΑΡΑΧΩΒΑ στο fb, αλλά και αλλού.


Νομίζω ? 🤔🤔🤔

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

Το χειρότερο που κάνει αυτή η Δημοτική Αρχή είναι οι συνεχόμενες αναθέσεις . Χωρίς προσφορές, χωρίς διαγωνισμούς τα εικοσιπεντάρια πάνε ...γόνα! Και μάλιστα για να φαίνονται καλύτερα τα περνάνε ως 24.800 ευρώ! Στο καινούριο τεχνικό πρόγραμμα, διάβασα έντεκα εικοσιπεντάρια!!!!!

Nick Charitos είπε...

Έντεκα ??? Έντεκα ??? 😮😮😮

Η γυναίκα του Καίσαρα κτλ κτλ 🤔🤔🤔

Αλλά ποιος έχασε την τσίπα, να την βρει ο Σταθάς να δώσει εξηγήσεις.... 😡😡😡

Δεν πειράζει, όσο αργεί μπορεί να χρειαστεί να δώσει εξηγήσεις ακριβώς εκεί που πρέπει ... 😜😜😜

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...