Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ... Σταυρίδης σχολιάζει τις διαδικασίες

 Δημοπράτησης των Σφαγείων Αράχωβας


(Βλ. ανακοίνωση του γραφείου τύπου Σταθά ΕΔΩ)

Βέβαια το ότι η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε πέντε το ... απόγευμα, της πρώτης ημέρας της προθεσμίας είναι πταίσμα για τις μεθόδους Σταθά.


Το λογικό θα ήταν να δημοσιευθεί αρκετές ημέρες πριν. Ποιος ξέρει ίσως την πρώτη ημέρα είχαν ... άλλοι σειρά !!! 😂😂😂

Την ίδια τακτική ακολουθεί όπως είδαμε και σε προηγούμενα άρθρα πχ στις προσκλήσεις προς το τοπικό.

Κατεπείγουσα λέει πρόσκληση 20 Αυγούστου για τα αιτήματα του ... επόμενου έτους !!!!!!!

Τι του λέει το μυαλό.......

Σε άλλη περίπτωση τους είχε δώσει προθεσμία τρεις ημέρες !!!

48 ώρες δίνει ο ανακριτής αν η κατηγορία είναι για ... κακούργημα, για να τους δίνει τρεις ημέρες λογικά σε πλημμέλημα τους πάει !!!!!! 🤣🤣🤣

Να ρωτήσουμε εμείς κάτι :

Έχει ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ο δήμαρχος τους δημότες, ποιες είναι οι προθέσεις της δημοτικής αρχής για τα σφαγεία ;

Ποια είναι η θέση του τοπικού συμβουλίου και αν υπάρχει διαφωνία ;

Κάτι φαιδροτητες στο Facebook απ'τον Χορτιάτη και τα στεφάνια που καταθέτει κατά κύματα, κάτι καλησπέρες και καλημέρες ανούσιες, γεμάτο το Facebook.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ κ. Δήμαρχε, μπορείτε να ενημερώσετε σε κάτι τους δημότες ???

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ρωτήσω.. υπάρχει Δημοτικό συμβούλιο ή δεν υπάρχει;; έχουμε γλάστρες ή Συμβούλους;

Unknown είπε...

Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει καμία δουλειά με οποιαδήποτε απόφαση που αφορά την εκμετάλλευση της περιουσίας του παλαιού Δήμου Αράχοβας! ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ, ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ , ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ. Οι αποφάσεις παίρνονται από το συμβούλιο της Ανωνύμου και εκτελούνται από τον διευθύνοντα σύμβουλο αυτής, ο οποίος (διευθύνων σύμβουλος) απαγορεύετε από το νόμο να είναι αιρετός! ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ. Ο διευθύνων σύμβουλος , έχει και ποινικές ευθύνες! Ακόμα και αν ο Δήμαρχος, ως Πρόεδρος της Ανωνύμου, θελήσει να αναλάβει τέτοιες ευθύνες, ο νόμος δεν του το επιτρέπει! Το Δημοτικό Συμβούλιο ΔΕΝ μπορεί να παίρνει αποφάσεις για λογαριασμό της Ανωνύμου, παρά μόνο σε περίπτωση τακτικής ή εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων (Δημοτικό Συμβούλιο) για τις οποίες υπάρχει ειδική διαδικασία. Άρθρο 18 παράγραφος 2 του καταστατικού της Α.Εκαι πρώτο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 266 του νόμου 3463/2006 του κώδικα δήμων και κοινοτήτων.
Στέργιος Μπακολουκάς

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ κύριε Μπακολουκά για τις διευκρινήσεις. Άρα έχει και φυλακη η υπόθεση; Παρεμπιπτόντως να μαθαίναμε και τα μέλη; ευχαριστώ.

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

Ο διευθύνων σύμβουλος μιας Ανωνύμου Εταιρείας, σαφώς ευθύνεται για οποιαδήποτε πράξη της εταιρείας, ακόμα και με την προσωπική του περιουσία. Απαλλάσσετε των ευθυνών του μόνο από την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων(εν προκειμένω η ΑΕ του Δήμου είναι μονομετοχική, δηλαδή οι μετοχές ανήκουν στο Δήμο και επομένως την ετήσια γενική συνέλευση, απαρτίζουν οι σύμβουλοι του Δήμου). Στη συγκεκριμένη ΑΕ, ΟΛΑ της τα περιουσιακά στοιχεία ανοικουν στον Πρώην Δήμο Αράχοβας, τα δε υπόλοιπα χωριά δεν έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο! Το παράδοξο είναι ότι το συμβούλιο της εταιρείας απαρτίζεται από μη Αραχοβίτες! Σταθάς Ι. Πρόεδρος. Δίστομο. Μέλη: Βαλαούρας Ν. Αντίκυρα, Ιερεμία Φ. Αντίκυρα, Μπακούρος Δ. Στείρι, Τσάκωνα -Μπακάλη Β. (νύφη Αράχοβας).

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...