Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Κάτι συμπτώσεις.....

Απαντήσεις Δήμαρχε !!!


Στις 17/07/2020 ΕΝΤΕΛΩΣ ...τυχαία, ιδρύθηκε η εταιρεία που αναλαμβάνει τα σφαγεία Αράχωβας !!!

Ένα μήνα μετά προκηρύσσεται από τον ΔΔΑΑ η ενοικίαση των Σφαγείων Αράχωβας, με διαδικασίες fast track !!!

Πολύ ... τυχεροί άνθρωποι να βγει τέτοια προκήρυξη, μόλις ίδρυσαν την εταιρία.

Τουλάχιστον έτσι εξηγείται που δεν έχουν σελίδα στο διαδίκτυο. Είναι ... φρέσκοι στην "πιάτσα". Υπομονή, θα στρώσει η δουλειά....

Πάμε παρακάτω. Ως εταιρικό κεφάλαιο αναφέρεται το ... εξωπραγματικό νούμερο των είκοσι (20) χιλιάδων ευρώ (20.000€) !!!


Μιλάμε για κολοσσό, όχι αστεία. 😂😂😂

Τώρα πως μια εταιρεία με κεφαλαίο 20 χιλιάρικα, αναλαμβάνει τα σφαγεία με εξοπλισμό 1,2 - 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ευρώ, ας το εξηγήσει ο Σταθάς, ο Στάθης, ο κοντός, ο ... ψηλός, ένας απ'την ομάδα τέλος πάντων !!! Γιατί σε μας φαίνεται τουλάχιστον ανεξήγητο. Αν σε ένα x χρονικό διάστημα, τα διαλύσουν όλα στα σφαγεία και αχρηστευθεί ο εξοπλισμός του 1,2 - 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟΥ ευρώ, τι θα διεκδικήσει ο ΔΔΑΑ? Τα τρία δέντρα .... τ' άκαρπα στην Λούτσα, όπου και εδρεύει η εταιρεία ????????


Μοναδικός ιδρυτής η κα Παπαλάμπρου Κωνσταντίνα, κάτοικος του Δήμου Σπάτων-Λούτσας Αττικής (να 'ναι καλά - καλές δουλειές).


Άμα θέλει η δημοτική αρχή κοινοποιεί στους δημότες το σύνολο του καταστατικού. Δεν είναι και κάνα απόρρητο, έτσι δεν είναι ;

Ποιός ξέρει, μπορεί να έχουν και απορίες ή ερωτήσεις κάποιοι δημότες.

🤔🤔🤔

Τώρα αν ο δήμαρχος έχει τις ... απαντήσεις, είναι άλλη περίπτωση !!!


Οψόμεθα.....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτοί ρε; Που τους βρήκατε; Πω, Πω, Πω....

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο δήμαρχος διαβάζει το συγκεκριμένο blog(σίγουρα το διαβάζει, γιατί ασχολείται πολύ με την εικόνα του, και αυτό το blog του την χαλάει) καλό θα ήταν να απαντήσει, έστω και την ύστατη στιγμή, να βγεί δημόσια και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Βέβαια, επειδή είναι γιδοβοσκός(όπως ο ίδιος λέει δημόσια) και εμείς τα γίδια (όπως επίσης φαίνεται αυτό σε δημόσια θέα), σίγουρα δεν θα δούμε καμία κίνηση.

Δυστυχώς, αφού περάσαμε από τα λαμόγια, στους άφαντους, στην συνέχεια στους παντελώς άφαντους, και πλέον τους άκρως επικίνδυνους... Εάν έστω ένας από συμπολιτευση, εάν υπάρχει ένας δημοτικός σύμβουλος, ένας αντιδήμαρχος, κάποιος τέλος πάντων που να έχει τσίπα πάνω του ας βγεί δημόσια και ας βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Αλλιώς ο γιδοβοσκος θα σαλαγαει τα γίδια και σιγά σιγά τα γίδια θα πηγαίνουν για σφαγή!

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σταθά η ……Παλάμπραινα εκεί που κατοικεί, οδός …….. Αβύσσου, ……..αριθμός μηδέν! Έχει και την έδρα της εταιρείας της;

Nick Charitos είπε...

Μια μικρή διόρθωση μόνο, αν μου επιτρέπει ο δεύτερος κατά σειρά ανώνυμος. Το pafsilipon δεν του χαλάει την εικόνα.

Την ... αποκαλύπτει !!!

Έτσι για το την ακριβολογία των λέξεων. Κατά τα άλλα όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Λαυρακια. Αντε να σας βοηθήσω λίγο. Μήπως η Ανώνυμη έχει προσθέσει στης δραστηριότητες της και ίδια δραστηριότητα με σφαγές και παροχές σφαγειου;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν την χαλάει, αρκεί να το βλέπεις από άλλη οπτική γωνία. Γιατί από την οπτική γωνία που το βλέπει ο δήμαρχος, του την χαλάει. Αλλά είναι τόσο σίγουρος ότι δεν τον αγγίζει κάνεις που φυσικά δεν θα τοποθετηθεί ούτε αυτός ούτε κανένας άλλος.

Ο κόσμος βλέπει έναν δήμαρχο να λέει μια καλημέρα μέσω Facebook και αυτό του αρκεί, ώστε να μην βλέπει τίποτα άλλο στραβό. Φανταστείτε πόσο ανάγκη είχαμε μια καλημέρα έστω και από το Facebook.

Αφού δεν περιμένουμε καμία απάντηση από τον δήμαρχο και όλους τους παρατρεχαμενους δίπλα του, τουλάχιστον να περιμένουμε από κανέναν πολίτη εκτός από τον διαχειριστή του μπλογκ να ρωτήσει δημόσια "Τι συμβαίνει;"

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...