Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Και ερωτάται τώρα ο κ. ΑΔΑΜΑΚΟΣ

 Είναι ίσως νόμιμο

(αν και εκκρεμεί έλεγχος)


ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ???

Ο κ. ΑΔΑΜΑΚΟΣ, ο οποίος ως μέλος της επιτροπής συμφώνησε στο ετήσιο μίσθωμα των 6.020 €  για τα σφαγεία Αράχωβας (όπως είδαμε στο αμέσως προηγούμενο άρθρο), είχε "εγκαλεσει" τον δήμαρχο για τον καθαρισμό του χώρου Λαζάρου βρύση (ΕΔΩ).

Παναγιώτη επειδή ο δήμαρχος απαντάει ΜΟΝΟ στα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας που θεωρεί πως ελέγχει και σ' αυτούς που .... καταθέτουν στεφάνια για το Β' παγκόσμιο πόλεμο κάθε τρεις και λίγο, κάνε ένα κόπο να μας στείλεις ένα σχόλιο.

Γιατί αυτοί που ενοικιάζουν μαγαζιά στην Αράχωβα, εμβαδού 50 - 70 τετραγωνικά μέτρα και χωρίς τον παραμικρό εξοπλισμό (τέσσερα τοιχια που λέμε), με τιμή 800 - 1.200 € το μήνα, μάλλον αρχίζουν να ... αισθάνονται άβολα !!!!!!!

Και επί τη ευκαιρία μας λες και τι σου απάντησε για το θέμα με την Λαζάρου βρύση. Ή το ξέχασες και δεν τον ρώτησες ???

🤔🤔🤔

2 σχόλια:

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

Ο Αδαμάκος, για να συμμετέχει σε τέτοιες επιτροπές και να συνηγορεί σε τέτοιες παράνομες και ανήθικες ενέργειες είναι ή Βλάκας ή ....Συνοδοιπόρος, σε συμπεριφορές που βλάπτουν τον τόπο, του Δημάρχου! Προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα ο αριστερός δήμαρχος που ξεπουλαει όσο όσο σε βάρος των πολιτών του Δήμου.
Ντροπη🤮🤮🤮

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...