Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Προσπαθεί να πετάξει την μπάλα.....

 Στην "εξέδρα" ο Γιαννελος αλλά 



έχουν γνώση οι φύλακες !!!

Ότι θα ξεχαστούν το  Arahova center και τα σφαγεία ... ξεχάστε το !!!

Ξαφνικά και εν έτη 2020 η "παλιά καραβάνα" στα δημοτικά, όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται ο Ευστάθιος Γιαννελος, σημαίνων στέλεχος επί δημαρχίας Λεόντιου στον ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ανεξάρτητο δήμο Αράχωβα και επί σειρά ετών πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου σε όλους τους επόμενους Καλλικρατικούς δήμους, θυμήθηκε τον δήμο Αράχωβας με έδρα Αράχωβα.

Αυτό που είχαμε δηλαδή, δικαιούμασταν ΑΥΤΟΔΙΚΑΊΩΣ, βάση νομοθεσίας και ερμηνείας απ'την ΕΛΣΤΑΤ για το τι είναι ορεινό, να διατηρήσουμε και απολεσαμε χωρίς "να ανοίξει μύτη". Χωρίς να πέσει μια "τουφεκιά" !!!

Και φταίει λέει το τοπικό συμβούλιο Αράχωβας του ... 2020 !!! 

Πες μας τι πίνεις και μας και δεν μας δίνεις !!!

Αν υπάρχει ο φάκελος που λέει και αν είναι στο συρτάρι, όχι 8 και 18 μήνες, μου είναι παγερά αδιάφορο, για τους εξής λόγους :

Γιατί μπορεί να πάμε σ' ένα δικαστήριο, στο συμβούλιο της επικρατείας ή ότι είναι αρμόδιο και θα ρωτήσει ο δικαστής :

Τι θα πάρουν οι κύριοι ; Ένα δήμο Αράχωβας με έδρα Αράχωβα. Μάλιστα.

1. Τι ενέργειες έκανε ο τελευταίος ανεξάρτητος δήμος Αράχωβας σε αυτή την κατεύθυνση ;

Απ.: Απολύτως καμμία. Αντίθετα ζήτησε συνένωση με .... Δελφούς, παρόλο που γνώριζε πως τα όρια των νομών ΔΕΝ αλλάζουν με τίποτα !!!

Μάλιστα.

2. Τι ενέργειες έκαναν οι δύο επόμενοι δήμαρχοι του Καλλικρατικού δήμου, που είχατε και την ευτυχία να είναι από την Αράχωβα.

Απ.: Απολύτως καμμία  κ. Πρόεδρε.

Μάλιστα.

3. Εντάξει οι δήμαρχοι δεν έκαναν τίποτα. Τι ενέργειες έκανε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αράχωβας επί σειρά ετών κ. Γιαννέλος σε αυτή την κατεύθυνση ;

Απ.: Απολύτως καμμία κ. Πρόεδρε.

4. Τι σας ήρθε ρε παιδιά εν έτη 2020 και ζητάτε "ανεξαρτησία" ;  Έτσι "σας τη βιδωσε" ένα πρωί και την είδατε Τσε Γκεβάρα ;

Απ. : ..................... 

Πιθανότατα και να έχουν χαθεί προθεσμίες. Πολλά τα χρόνια για να πούμε ότι δεν τρέχει τίποτα. Αλλά γιατί δεν μας κοτσαρει στην ανάρτηση και μια γνωμοδότηση του ψηλού ότι γίνεται ; Να μας λυθεί η απορία.

Και πιο αδαής καταλαβαίνει πως ο ανεξάρτητος δήμος Αράχωβας, είχε τρομερά μεγαλύτερα περιθώρια να κινηθεί νομικά, από ότι ένα τοπικό συμβούλιο του ενσωματωμένου πλέον δήμου και μάλιστα αφού έχουν παρέλθει μια ... ντουζίνα χρόνια.

Αλλά και πάλι και με τους Καλλικρατικους δήμους ήθελε συνεχή και συντονισμένη προσπάθεια. Στον δήμο Βελβεντού πχ μιλούν για  επίμονο και συνεχή αγώνα των προηγούμενων εννέα ετών !!!! (βλ.ΕΔΩ) Οι οποίοι ίδρυσαν μέχρι ΜΚΟ για να χειριστεί το θέμα !!!

Επίμονο και συνεχή αγώνα Ευστάθιε και όχι φταίει το τωρινό τοπικό, σε πλήρη αρμονία με τον ομόσταυλο σου Σταθά, στις ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του τοπικού !!!

ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ καθόλου δηλαδή ? Και ξεπουλησατε την Αράχωβα (αναφορικά με το όνομα και την έδρα του δήμου), επί σειρά ετών και ζητάτε και τα ρέστα ???

Αιδώς Αργείοι !!!

Να γίνει η ανοικτή συγκέντρωση που λες αλλά κεντρικοί ομιλητές θα είναι :



Και εσύ βέβαια. Να απολογηθείτε στους δημότες τις Αράχωβας, πως χάσατε την ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ δικαίωση στην ιστορία και τι ήταν αυτές οι αθλιότητες για συνένωση με Δελφούς, που σας "έφτυσαν" και ΔΕΝ απάντησαν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι δήμοι που συγκροτούν τον νυν Δήμο Δελφών.
Ούτε καν ασχολήθηκαν. Μιλάμε για φτύσιμο, όχι αστεία.......

Αν το τοπικό συμβούλιο Αράχωβας του 2020, καταφέρει και πετύχει αυτό που, αν μη τι άλλο, αδρανειτε να κάνετε τόσα χρόνια, είναι μάγκες και θα είναι ευχής έργον. Αν όχι εγώ δεν θα ζητήσω ευθύνες. Θα δημοσιευθεί βέβαια οποιαδήποτε απάντηση, από επίσημη τοποθέτηση του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας.

                                #

Πάμε παρακάτω. Επιμένει πως υπάρχει δήθεν διαμάχη δημάρχου - τοπικού συμβουλίου Αράχωβας. Να μας πει τι θα έκανε ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, αν ο πχ Πατσανταρας δεν του απανταγε σε επίσημο με αριθμό πρωτοκόλλου έγγραφο ; 

                              #

Καλά εκεί που λέει πως "κάποιους τους ενοχλεί η παρουσία κόσμου", αν υποψιαστώ πως εννοεί τον ... ΣΤΑΘΑ που κάνει όλα τα συμβούλια κεκλεισμένων των θυρών, που δεν απαντάει σε κανένα και για τίποτα ή τον Χατζόπουλο που αποχωρεί γιατί ήταν μέσα στο συμβούλιο κάτι χα'ι'βανια...........😂😂😂


Αλλά μιας και το μαχαίρι θα μπει στο κόκκαλο και θα βγούνε όλα στη φόρα, μπορεί αν θέλει να μας πει γιατί παραιτήθηκε από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αράχωβας επί Πατσανταρα και αν αυτό συσχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τα δύο εργοστάσια της coca cola σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα που έκλεισαν ;


Κάτι ... απορίες που έχω κι εγώ ????

Α, κι ένα τελευταίο η προβατίνα ... καπνιστή λέει τίποτα ή .... μάπα το "καρπούζι" ?

Εντάξει μια διατροφική συμβουλή ζητήσαμε..... 

🤣🤣🤣

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα τελικά είναι συμφέρον.Βρειτε μου έναν σύμβουλο η κάποιον υποστηρικτή του συνδιασμου που δεν έχει με κάποιο τρόπο σχέση με το εργοστάσιο.Ολα είναι συμφέρον.Αν στήριξης τον σωστό υποψήφιο στην περιφέρεια περνεις κμια για φύλαξη.Αποροια ποιος θα πάρει τη φύλαξη των σφαγείων?

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε φίλε δεν έχουμε όλοι σχέση ούτε με εργοστάσια ούτε με εργολάβους έχουμε και ιδανικά και αξιοπρέπεια

Ανώνυμος είπε...

Στέργιε ηρέμησε. Πρέπει να γίνει η αρχή.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...