Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΑΣ !!!

 Το group Σταθά εναντίον 

ΝΗΠΙΩΝ !!!

Ο εκλεκτός του Σταθά κος Χατζόπουλος, σε μια ΕΝΤΕΛΏΣ προσχηματική και προαποφασισμένη αποχώρηση, έφυγε στο ξεκίνημα της  χθεσινοβραδυνής συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας, γιατί δεν τηρούνταν, λέει, τα ... μέτρα για τον covid19 από την παρουσία δύο μικρών παιδιών !!!!!! (σε ηλικίες νηπίων)

Δηλαδή έλεος. Φτάσατε μέχρι εκεί ??? Ολοφάνερα πλέον σας φταίνε τα πάντα, μέχρι τα μικρά παιδιά ???

Τόσο πολύ σας έχει "στριμωξει" το τοπικό συμβούλιο Αράχωβας ???

Στα ... "σκοινιά" είσαστε ???

(όπως είναι ο πυγμάχος στριμωγμένος στα σκοινιά και τρώει χίλιες)

Εντωμεταξύ στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση, ο ίδιος κύριος, παρόλο που τότε δεν του έφταιγαν τα μέτρα προς τον covid19, προέβη σε ύβρεις εναντίον των θηλυκών συναδέλφων του στο τοπικό συμβούλιο, ΠΑΡΟΥΣΊΑ των ίδιων μικρών παιδιών, με φυσική συνέπεια βέβαια να βρεθεί στο ΑΤ Αράχωβας για να πει πως δεν τα είπε έτσι, αλλά ... γιουβέτσι !!!!!!

Ρε μπας και ντρεπόταν τα παιδιά για την προηγούμενη συμπεριφορά και ήθελε να φύγει ???

Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι πως στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, παρόντες ήταν 6 από τα 7 μέλη του τοπικού, τρεις πολίτες (μεταξύ των οποίων και εγώ) που ήθελαν απλώς να παρακολουθήσουν και τα δύο παιδάκια.

 Άπαντες πλην των νηπίων (φυσιολογικά) φορούσαν μάσκες, τηρούνταν οι κατάλληλες αποστάσεις λόγω και του μεγέθους της αίθουσας, υπήρχε ανοικτή πόρτα, αερισμός, αντισηπτικό κτλ. Όλα πολύ σωστά.

Αρχικά ο κ. Χατζόπουλος θέτει θέμα να αποχωρήσουμε οι τρεις πολίτες. Κακώς κατά την γνώμη μου και ακόμη περιμένω απάντηση για την διάταξη του υπουργείου, βάση της οποίας τα συμβούλια θα πρέπει να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Παρόλα αυτά και ενώ ουδείς απ'τα υπόλοιπα μέλη έχει αντιρρήσεις για την παρουσία μας, αποχωρούμε οικειοθελώς και αμέσως για να μην διαταραχθεί το συμβούλιο.

Το συμβούλιο που είχε απευθύνει... έκκληση ο Χατζόπουλος για να γίνει και θα πρεπε να ήταν ο πρώτος που δεν θα ήθελε να διαταραχθεί. Τελικά ήταν ο μόνος που ήθελε να το "τιναξει" στον αέρα.

Εμ ντε Σταθε'ι'κες δ'λειες !!!!!!!!!!!!

Αιφνιδιάζεται αρχικά από την εξέλιξη, αλλά βρίσκει "πάτημα" στα νήπια και προχωράει στην αποχώρηση.

 Είναι ολοφάνερο πως ήταν ΕΝΤΕΛΏΣ προσχηματική και προαποφασισμένη η αποχώρηση !!!


Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις.

Καβάφης


Αφήστε τα παιδάκια στην ησυχία τους και έξω από τα μικροπολιτικα παιχνίδια σας. Αυτό μόνο ίσως μπορείτε να το κάνετε........

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή αυτά που συμβαίνουν στην Αράχωβα, από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η συμπεριφορά του αγγίζει τα όρια του Φασισμού. Κακώς οι θιγόμενοι σύμβουλοι δεν του έκαναν όχι μόνο μήνυση για εξύβριση, αλλά και αγωγή.

Ανώνυμος είπε...

Ψευτομαγκες του γλυκού νερού. Όλα να τα μάθουν οι δημότες.

Ανώνυμος είπε...

Με το αυτοκίνητο που του έσπασαν.....μέρα μεσημέρι τι έγινε, βρέθηκε ο ένοχος; η μήπως η δουλειά ήταν αβαβά;

Nick Charitos είπε...

Μέρα μεσημέρι και μέσα στο ... ιδιωτικό γκαράζ !!!

Μυστήρια πράγματα.....

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...