Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Απίστευτο :

 Ο Δήμαρχος ΔΔΑΑ ... "κατετάγη" στην πυροσβεστική !!!


Πήραν φωτιά δύο ... θάμνοι στα Άσπρα σπίτια και έσπευσε να τους σβήσει !!!

Εντωμεταξύ "έστησε" μες στον ήλιο επί μισή ώρα τους κληρικούς και τους πολίτες που περίμεναν για την εκδήλωση της μάχης της Σφάλας.

Και τι τον νοιάζει. Εξουσία είμαστε, ότι γουστάρουμε κάνουμε. Μετά έβγαλε λόγο για την καταπολέμηση του ... φασισμού !!!

Έχει καθόλου συναίσθηση τι κάνει και τι λέει;;;

 Καταρχήν αν ήταν τόσο μεγάλη φωτιά που απειλούνταν οικισμός ή κρίσιμες εγκαταστάσεις (οπότε καλό θα ήταν να είναι κι ο δήμαρχος παρών) θα μπορούσε να μην έρθει καθόλου και να ειδοποιήσει να ξεκινήσει η εκδήλωση χωρίς αυτόν.

Αν ήταν μικρής έκτασης, όπως τώρα, θα μπορούσε να αφήσει την "δουλειά" στους αρμόδιους και απλώς να είναι σε επικοινωνία, για πιθανή άσχημη τροπή.

Σημερινό στιγμιότυπο από την εκδήλωση για την μάχη της Σφάλας.

Τι ακριβώς ήταν το τόσο σημαντικό που έκανε στο μισάωρο, που "έστησε" τον κόσμο μέσα στον ήλιο, που δεν θα γινόταν χωρίς αυτόν ;;;

Το απόλυτο τίποτα βέβαια. Απλώς στην ακόρεστη μανία για υπέρ υπέρ υπέρ προβολή, ήθελε να καθυστερήσει ελαφρώς αλλά όχι δραματικά, για να παινευτει πως "ήμουν κι εγώ στην φωτιά" !!!

Πως λέμε ...  "ήμουν κι εγώ στο κότερο" του Λαζόπουλου.

Ούτε ιερό, ούτε όσιο. Ούτε τους γηραιους κληρικούς δεν σεβάστηκε. "Ήμουν στην φωτιά" λέει. 

Και τι έκανες ρε παιδί, το λάστιχο κράταγες ???

😂😂😂😂😂

Άμα καταλάβει ποτέ το θεσμικό ρόλο που έχει......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...