Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Κανένας δεν ξεχνά....

 Τίποτα δεν ξεχνιέται...


Έμεινε ... Παυλόπουλος !!!

Όπως είδαμε σε αυτήν την ανάρτηση ΕΔΩ, σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος είχε χάσει την ψυχραιμία του και έλεγε άλλα αντ' άλλων.

Νόμος 3852 / 2010, άρθρο 69

Αντί να μιλήσει με επιχειρήματα (που να τα βρει άλλωστε), επιδόθηκε σε αήθης χαρακτηρισμούς, προς εκπρόσωπο του λεγόμενου και ασθενούς φύλου και συγκεκριμένα την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας.

Για το δήμαρχο να μην τα επαναλάβουμε, μέχρι εκεί μπορεί και ... χειρότερα !!!

Πλην όμως το συμβούλιο δεν διεξάγεται σε ... αρένα !!! Διεξάγεται σε αίθουσα του δήμου και έχει πρόεδρο, ο οποίος είναι ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ με την τήρηση της διαδικασίας και της τάξης, σε μια θέση μάλιστα που είναι ΈΜΜΙΣΘΗ

Ο κ. Χαράλαμπος Ληξουριώτης ΔΕΝ επενέβη και ΔΕΝ ζήτησε από τον δήμαρχο, να επανέλθει στην τάξη. Κοινώς έμεινε ... Παυλόπουλος !!! 😂😂😂

Εμείς κ. Πρόεδρε ΔΕΝ πολεμάμε εκ του ασφαλούς, τον φασισμό του '40 - '45 με στεφάνια και ευχολόγια, πολύ απλά γιατί μας χωρίζουν 70 - 75 χρόνια. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με φαντάσματα, ας το κάνει.

Εμείς ασχολούμαστε και μάλιστα καθόλου εκ του ασφαλούς, με τον φασισμό του 2020 και ειδικά αν υπάρχει μέσα στον δήμο μας.

Η στάση σου, η καλύτερα η μη στάση σου στο εν λόγω συμβουλίο, ΔΕΝ σε τιμάει !!! Ούτε ως άνθρωπο, ούτε ως επιστήμονα.

Αν δεν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του προέδρου, καλύτερα να παραιτηθείς.

Οψόμεθα......


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιάνουν τόπο τα σχόλια σιγά σιγά...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι από τους πιο λίγους για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.
Καλά το θέτεις αλλά δεν υπάρχουν τα κότσια για παραίτηση.Όλοι για να προβάλλονται και να πουλάνε μούρη.Είναι και μορφωμένοι.....υποτιθεται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είναι που είχε υποσχεθεί ότι θα υποβάλει παραίτηση όταν ο Σταθάς τον κάνει διευθυντή του κέντρου υγείας Διστόμου; η του ΙΚΑ παραλίας; Βέβαια θα μου πείτε ότι στη θέση του έρχεται ο έτερος ....Καπαδόκης της παραλίας ο ... Τιτάνας ...Βαλαούρας. Τα χάααααλια μας!

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι θα γίνει, του χρόνου θα έχουμε Βαλαουρα μεσα γιατρό στο σπίτι του και τον Νικολάκη Πρόεδρο τον δικό μας τον Νικολάκη όπως ήταν το αρχικό σχέδιο. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...