Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Αιτιολόγηση - καταπέλτης Ι. Μίχου

 Ακραία επιβλαβής για τον Δήμο

η συμφωνία για τα σφαγεία

Τώρα εξηγείται γιατί ... λούφαξαν !!!

Το μέλος της οικονομικής επιτροπής του ΔΔΑΑ και σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης αξιότιμος κ. Ιωάννης Μίχος, με μια ανακοίνωση - καταπέλτη (με την οποία φαίνεται και να επιστρέφει στην μάχιμη αντιπολίτευση), αποκαλύπτει το ξεπούλημα της περιουσίας του δήμου και το μέγα σκάνδαλο, για το οποίο ευθύς εξαρχής καταγγείλαμε στο pafsilipon.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην απόφαση 132 - 17/08/2020 της οικονομικής επιτροπής, για τα σφαγεία που δημοσιεύσαμε ΕΔΩ, φαίνεται ότι ο Μίχος  και ο Ζάκας ήταν απόντες!  

Όμως η ψηφοφορία για την απόφαση αυτής της επιτροπής, έγινε δια ….περιφοράς μέσω τηλεφώνου. 

Ο μεν Ζάκας ΔΕΝ προσκλήθηκε ΠΟΤΕ στην διαδικασία και ενημερώθηκε την άλλη ημέρα από άλλες πηγές, ήταν και παραμένει αρνητικός, ενώ βέβαια διαμαρτυρήθηκε εντόνως για την μη πρόσκληση- ενημέρωση.

 Ο ΔΕ ΜΊΧΟΣ ΨΉΦΙΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΆ και όταν ο δήμαρχος του ζήτησε να του κάνει γραπτούς τους λόγους της άρνησής του, αυτός του έστειλε την επιστολή  που δημοσιεύουμε σήμερα.

Κι ο δήμαρχος τούς κατέγραψε ως ... απόντες!!!

Απίστευτο. Όποιος ΔΕΝ συμφωνεί ο δήμαρχος ούτε καν τον ... βλέπει. Τον θεωρεί απόντα !!! Ο ... "πολέμιος" του φασισμού !!! Θαυμάστε τον.

Επιστρέφουμε όμως στην επιστολή Μίχου και τον καλωσορίζουμε με χαρά στην επιστροφή του στην μάχιμη αντιπολίτευση. 

Οι λόγοι για την προφανή επιβλαβή συμφωνία για τον Δήμο, εν συντομία είναι :


Αλλά μεγάλη προσοχή θέλει και το σημείο όπου αναφέρεται πως η οικονομική επιτροπή του Δήμου ΔΕΝ έχει δικαίωμα να προβεί σε τέτοια εκχώρηση, αφού είναι "δουλειά" του διευθύνοντος συμβούλου της μονομετοχικής, ο οποίος και ΔΕΝ πρέπει να είναι αιρετός !!!


Εν ολίγοις και αν το καταλαβαίνω καλά : παρανομίες ή τέλος πάντων οριακά νόμιμες ενέργειες, ψέματα, αντιθεσμικες συμπεριφορές κτλ κτλ και το κυριότερο, οι "υπεύθυνοι" του αισχους, εξαφανισμένοι από προσώπου γης, για να δώσουν εξηγήσεις.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, δημοσιεύεται όλη η αιτιολόγηση Μίχου :  ΑΙΤΙΟΛΌΓΗΣΗ για να βγάλουν οι δημότες τα δικά τους συμπεράσματα.

https://drive.google.com/file/d/1DKhDQrV0UmGQyNnjt0m2bya5xYUPrwFl/view?usp=drivesdk

Αν και "τζάμπα" το δημοσιεύω, αφού θα ενημερώσει τους δημότες ο ... δήμαρχος !!!

😂😂😂😂😂😂

(Λέμε και καμμιά λακαμια, να περνάει η ώρα)


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς μερικοί άρχισαν να ξυπνάνε σιγά σιγά. Να μην ξεχνάμε όμως ότι η λύση είναι η ανεξάρτητη Αραχωβα τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Όμως μέχρι σήμερα τα συμφέροντα της Αράχωβας τα υπερασπίστηκαν σύμβουλοι από άλλα χωριά, οι δε Αραχωβίτες σύμβουλοι τα σαμποτάρισαν. Το ίδιο κάνουν και τώρα, δοξάστε τους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ούτε τα βασικά; ποιος Δήμαρχος, Πρόεδρος συμβουλίου υπάρχει; Κρίμα τα πτυχία του. Τύφλα να έχει ο Μαδουρο. Άιντε παιδιά μαζευτετα.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...