Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

"Παραμάγαζο" Σταθά στο τοπικό Αράχωβας ?

 Με δούρειο ίππο 



Χατζόπουλο & Ανδρίτσο ?

Οι συνεχιζόμενες θεσμικές εκτροπές Σταθά  αναφορικά με το τοπικό συμβούλιο Αράχωβας, και οι υστερικές κραυγές επίσης περί ανύπαρκτου τοπικού δύσκολα μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς "τυχαίες" !!!

Με αφορμή την κατάθεση στεφάνου από το μέλος μεν του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας, που ΔΕΝ είχε προσκληθεί όμως επίσημα, κ. Ανδρίτσο Ιωάννη στην μάχη της Σφάλας, όπως είδαμε ΕΔΩ, αλλά και την υπόλοιπη συμπεριφορά Σταθά να συναντάται και να φωτογραφίζεται στο Facebook με δύο μέλη του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας και ΜΟΝΟ ( όπως ενδεικτικά είδαμε ΕΔΩΕΔΩ, και ΕΔΩ). 

Οι υστερικές κραυγές Σταθά περί ανύπαρκτου τοπικού ΕΔΩ (ανύπαρκτο με Χατζόπουλο & Ανδρίτσο Δήμαρχε ή χωρίς ?😂😂😂 ) ενώ υπάρχει επίσημο έγγραφο του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας προς την περιφέρεια περί υποβάθμισης του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας, σε σημείο να μην σηκώνει ούτε τα ... τηλέφωνα ο "δημοκράτης" Δήμαρχος, δημιουργούν εύλογες σκέψεις στους δημότες, πως έχει στηθεί "παραμάγαζο" Σταθά στο τοπικό συμβούλιο Αράχωβας, αγνοώντας επιδεικτικά την ψήφο των δημοτών που εξέλεξαν (ατυχώς) και τον ίδιο !!!

Εξηγήσεις θα πρέπει να δώσουν και οι δύο σύμβουλοι Χατζόπουλος & Ανδρίτσος, αφού φέρονται να "τορπιλίζουν" το συμβούλιο στο οποίο ανήκουν. 

κ. Χατζόπουλε και κύριε Ανδρίτσο, είστε ή δεν είστε στο τοπικό συμβούλιο Αράχωβας ; Αν ναι γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε για την ΜΗ πρόσκληση από την δημοτική αρχή του τοπικού συμβουλίου, στην εκδήλωση για την μάχη της Σφάλας ; Και τον συνεπακόλουθο μη ορισμό του ποιος θα καταθέσει στεφάνι.

  Αν όχι, έχετε ... συστήσει "δικό σας" άτυπο τοπικό ;

Αν δεν γνωρίζατε πως έπρεπε να υπάρχει επίσημη πρόσκληση, να φροντίσετε να ενημερωθείτε καλύτερα για την θέση που κατέχετε. Ή να παραιτηθείτε βέβαια αν δεν την αντέχετε.

Οι κ.κ. Χατζόπουλος & Ανδρίτσος είναι δημόσια πρόσωπα, εκλεγμένα στο τοπικό συμβούλιο Αράχωβας και γι' αυτήν την ΔΗΜΌΣΙΑ δράση τους κρίνονται και ... επικρίνονται ενίοτε.

Όπως κρίνεται και ... επικρίνεται ενίοτε και το παρών ιστολόγιο ή ο διαχειριστής του. Οποιοσδήποτε συμμετέχει, με οποιονδήποτε τρόπο στα κοινά, δύναται να δεχθεί κριτική.

Κι αν αυτό είναι αποδεκτό και απολύτως φυσιολογικό για εμάς, φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα το group Σταθά, με ηθικό αυτουργό τον ίδιο τον Σταθά έτσι, που έχει αλλεργία στην κριτική.

Αποχωρήσεις από συμβούλια, όπως αυτή του κ. Χατζόπουλου (βλ. ΕΔΩ) με αστείες προφάσεις, ενισχύουν την υποψία, πως αποκλειστικός στόχος του group Σταθά είναι να "τορπιλίσουν" το νόμιμα εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο Αράχωβας. Δεν συζητάμε για το αμέσως προηγούμενο τοπικό συμβούλιο που η συνέχεια, δόθηκε στο ΑΤ Αράχωβας.

Και βέβαια ο δήμαρχος ΕΧΕΙ την δυνατότητα να σβήσει ΟΛΑ τα παραπάνω, με μια απλή ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτηση : 


ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ δημοτικής αρχής για το Αράχωβα center ;


ΠΟΙΑ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας, για το ίδιο θέμα ;


Υπάρχει διαφωνία ή όχι ;


Μα, για μια στιγμή, για να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα, χρειάζεται άραγε η παρέμβαση και ερώτηση από κάποιο ιστολόγιο, ή πολίτη, ή φορέα κτλ κτλ ή ΈΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ο δήμος να ενημερώσει από μόνος του ;


Λογικά είναι το δεύτερο. Αυτή η ανάρτηση ΔΕΝ θα υπήρχε ποτέ, αν ο δήμαρχος έκανε τα στοιχειώδη.

Μέχρι να απαντήσει, δικαιούμαστε να υποστηρίζουμε πως ο δήμαρχος επιδεικνύει σκοταδισμό και φασιζουσα συμπεριφορά.

Καλύτερα να παραιτηθεί και ο ίδιος και να καταταγεί στην πυροσβεστική υπηρεσία. Έχει αποδειχθεί πως τα καταφέρνει απείρως καλύτερα. 😂😂😂😂😂

To be continued.......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...