Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η μεγάλη προδοσία

 Πότε μα ποτέ δεν τέθηκε θέμα

Γιατί δήμαρχε ??? 🤔🤔🤔

Δήμος Αράχωβας


Το pafsilipon αποκαλύπτει την κοροϊδία απ'το γκρουπ που λυμαίνεται τον δήμο, όχι πολλά καμμιά ... 20αρια με 30 χρόνια τώρα, για το θέμα του ανεξάρτητου δήμου Αράχωβας (όπως ήδη αναφέρθηκε και στο προηγούμενο άρθρο).

Όπως βλέπουμε ΕΔΩ από δημοσιεύματα της εποχής, οι προτάσεις που τέθηκαν ήταν τρεις (3) και συγκεκριμένα :

1. Συνένωση με δήμο Δελφών (Δελφοί-Χρυσό), Δεσφίνας, Διστόμου (Δίστομο-Στείρι-Άσπρα Σπίτια), Αντίκυρας και Δαύλειας (Δαύλεια, Μαυρονέρι, Παρόρι) για την διαμόρφωση κοινής πρότασης προς την Κυβέρνηση για δημιουργία ενιαίου Δήμου (Νότιος Παρνασσός ή όπως ονομασθεί).

Pafsilipon : Στα εστιατόρια το λένε και ... mix grill !!! Μπαρμπούτσαλα. Ίδιας σοβαρότητας πρόταση θα ήταν να ενωθούμε με το δήμο ... Ρεθύμνου στην Κρήτη. 😂😂😂

2. Ως δεύτερη προτεραιότητα, η τοποθέτηση υπέρ του ενιαίου Δήμου Λιβαδειάς (2 μεγάλοι Δήμοι σε ολόκληρη τη Βοιωτία), που στην ουσία θα λειτουργεί ως αιρετό Επαρχείο και θα διατηρηθεί υψηλού βαθμού αυτοτέλεια των επί μέρους πόλεων.

Pafsilipon : Πάνε καλά ; Έτσι κι αλλιώς, αν δεν υπήρχαν προϋποθέσεις εξαίρεσης για κάποιο δήμο, τους "μάζευε" όλους η Λιβαδειά. Χρειαζόταν πρόταση για το αυτονόητο ;

Αυτό με το επαρχείο έχει πολύ γέλιο. Λογικά το είχαν διαβάσει στο ... Asterix !!! 😂😂😂

3. Τρίτη προτεραιότητα και ... "κατά ιδρωμενη", η επιδίωξη και διεκδίκηση του ονόματος και της έδρας του Δήμου, αν ο Δήμος περιορισθεί στην συνένωση των Δήμων Διστόμου, Αντίκυρας και Δαύλειας.

Pafsilipon : Όπως είμαστε τώρα αλλά με το όνομα και την έδρα στην Αράχωβα. Ούτε καν αυτό δεν κέρδισαν. Αφού αν δεν δέχονταν, ζητάγαμε δήμο μόνο Αράχωβας (όπως είδαμε στο προηγούμενο άρθρο) και τους στέλναμε στην "αγκαλιά" της Λιβαδειάς, που δεν το ήθελαν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και χάσαμε ΚΑΙ αυτό !!!

"Ξύπνησε" τώρα λοιπόν ο Γιαννελος, με 10-11 χρόνια καθυστέρηση και ζητάει ... ανεξάρτητο δήμο Αράχωβας !!!

Που "σουν "μάγκα" το χειμώνα ???

😂😂😂

Και η κοροϊδία έχει τα όρια της, αλλά το συγκεκριμένο group φαίνεται πως πιστεύει πως δεν έχει.

Και κατηγορούν τον ιστότοπο πως ... αναπαράγει "αθλιότητες" !!!

Έλα που δεν σας ... μοιάσαμε !!!

Ή ίσως γιατί η αλήθεια γι' αυτούς αποτελεί "αθλιότητα" !!!

Γι' αυτό λούφαξαν τώρα και δεν απαντάνε σε τίποτα όσον αφορά το center και το ξεπούλημα των Σφαγείων Αράχωβας.

Πετάξτε όση λάσπη θέλετε. Μου είναι παγερά αδιάφορο και ειδικά από σας, αποτελούν τίτλο τιμής.

Η επιθυμία των αναγνωστών όμως είναι :



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέργιο να σου θυμίσω ότι σε μια συνέλευση που είχε γίνει στο λαογραφικό Μουσείο για τον Καλλικράτη και ήσουν παρών είχες υποστήριξη την άποψη να πάμε με τους Δελφούς μάλιστα είχες πει επανειλημμένα την έκφραση "να πιαστούμε στο άρμα τον Δελφών".Αυτη σου την άποψη την είχαν αποδεχτεί και άλλοι πολλοί ειδικά ετεροδημοτες από την Αθήνα που ερχόμαστε όλοι μαζί να σώσετε την Αράχωβα.Αρα μην ρίχνετε όλε τις ευθύνες στους άλλους έχετε κι εσείς ένα μέρος.Και να ξέρετε ότι το χειρότερο είναι να κάνετε κριτική για το χωριό χωρίς να μένετε μόνιμα εδώ και να αντιμετωπίζεται την καθημερινότητα.Και να σας θυμίσω ότι το χωριό αν έφτασε εδώ που έφτασε είναι απ' αυτούς που έμειναν πίσω και απ' αυτούς που γύρισαν και πάλεψαν και κατάφεραν και άλλαξαν το μουλάρι με αυτοκίνητο.Για να έχετε απόψη ελάτε μείνετε μόνιμα καμμία πενταετία και μετά τα λέμε γιατί καλώς ο ρομαντισμός αλλά άλλη η πραγματικότητα.Και το χειρότερο είναι ότι έχετε για όλα άποψη.Τωρα μπορείς ελεύθερα ν αρχίσεις να γράφεις τους κατεβατους σου αλλά να ξέρεις αυτήν την άποψη την ασπάζονται πολλοί στην Αράχωβα.

Nick Charitos είπε...

Ο Στέργιος ενδιαφέρεται για τον τόπο και έχει επικοινωνία με blog της περιοχής. Μια ερώτηση για ένα από τα τελευταία άρθρα του e-hani, στο οποίο μάλιστα παρείχε και φωτογραφικό υλικό θα σας πείσει. Και καλά κάνει. Μήπως του ανήκει και το e-hani ; Ή πιθανόν και όλα τα blog της Βοιωτίας.

Επικοινωνία και με το παρών ιστολόγιο, κατά περιόδους, υπάρχει. Ελπίζω να μην απαγορεύεται έτσι ;

Μάλιστα το ιστολόγιο γνώριζε για την θέση που είχε εκφράσει τότε ο Στέργιος, αλλά .... έτυχε τα άρθρα να μην μας τα υπαγορεύει κανείς. Δεν αναφέρθηκε το όνομά του, πολύ απλά διότι δεν ήταν εκλεγμένος. Το ότι λες ότι υπάρχουν ευθύνες είναι ευχάριστο και επιβεβαίωση του pafsilipon, αλλά ατυχές ότι προσπαθείς να τις μοιράσεις σε μη εκλεγμένους που απλά εξέφρασαν γνώμη.
Είσαι εξέχων μέλος του group έτσι ;

Τώρα αυτόν τον φασισμό, ότι μόνο όποιος μένει εδώ, θα εκφράζει γνώμη ΔΕΝ τον καταλαβαίνω.

Ο ... Σταθάς πόσα χρόνια μένει εδώ που θα καταστρέψει την Αράχωβα και μετά δεν θα ξαναπατήσει ; Το "δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς" είναι ξεκάθαρος φασισμός. Και θα αναγκαστεί ο Σταθάς να φέρει κάνα ... στεφάνι για την καταπολέμησή του !!!! 😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Νίκο δεν είναι φασισμός να μην μιλάς όταν δεν ξέρεις η μάλλον όταν ξέρεις τα μισά.Δεν υποστηρίζω κανέναν ΑΛΛΑ δεν τους καταδικάζω και όλους.Δεν μου αρέσει αυτή η λογική που έχουν μερικοί δηλαδή ότι οι άλλοι κάνουν πάντα λάθος και σε όλα.Δεν γίνεται ο Λεόντιος οΠατσανταρας ο Γιωργακος έστω και ο Σταθάς δεν μπορεί κανένας να μην έκανε ένα καλό.Αυτο μου θυμιζεικαμπλεξ .

Nick Charitos είπε...

Ανώνυμε 17:21 εκτιμώ την κριτική. Δεν διεκδικώ ρόλο ... Σταθά άλλωστε. Είμαι καθοδόν όμως και δεν έχω χρόνο, για πιο εκτενή απάντηση..... Ίσως αύριο.

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

Ανώνυμε 02 Οκτωβρίου, 2020 20:56 Επειδή εγώ μιλάω ΠΑΝΤΑ επώνυμα και ποτέ δεν κρύφτηκα στο σκοτάδι όπως μερικοί άλλοι, θα σου απαντήσω.1) καλά τα λες, η δική μου πρόταση και δεν ήμουνα μόνος μου, ήταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, για Δήμο ΔΕΛΦΩΝ! Θεωρώ ότι όλες οι άλλες λύσεις ΔΕΝ είναι βιώσιμες! Έχω γράψει εκατό άρθρα γι' αυτό . 2) Σε πληροφορώ ότι, σαν συνταξιούχος θα ήθελα πολύ να μένω στην Αράχοβα, όμως έχω γυναίκα στο καροτσάκι και στο σπίτι μου ΔΕΝ μπορώ να μπαινοβγαίνω! Στο δικό μου το στενό, το οποίο απέχει τριάντα μέτρα από την Λάκα, και στο οποίο υπάρχουν δύο οικογένειες με ανθρώπους σε καροτσάκι, δεν έχει αλλάξει τίποτα εδώ και πενήντα χρόνια! Οι δικές μου προτάσεις λοιπόν μπορούν να μπουν στο τραπέζι για συζήτηση και κριτική, τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε. 3)ΔΕΝ εκχωρώ σε κανέναν το δικαίωμα να με θεωρεί κατώτερο Αραχοβίτη από τον ίδιο, αν το θέλεις μπορείς να φύγεις , δεν σε κρατάει κανένας , ούτε μπορείς να μας πεις ότι το να μένεις στην Αράχοβα είναι κάτεργο. 4) Το blog είναι επώνυμο, αν έχεις παράπονα από τον διαχειριστεί κάνε τα σε αυτόν και όχι σε μένα. 5)Μη μου απαντήσεις ανώνυμα γιατί δεν θα σου απαντήσω ξανά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση έχω το τηλέφωνό μου στον τοίχο μου, μπορείς να με πάρεις , ακόμα και ανώνυμα , να λύσουμε οποιαδήποτε διαφορά.

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

....Και κάτι ακόμα: Εγώ ποτέ δεν είπα ότι όλοι τα κάνουν όλα λάθος. Όμως θεωρώ ότι για τα θέματα που γνωρίζω, όπως, Συνεδριακό, Σφαγεία, Κληροδότημα στην Αθήνα, στα οποία έχουν γίνει σημεία και τέρατα και στα οποία ο νυν δήμαρχος μαζί με κάποιους συμβούλους του, παίζουν το ρόλο του πλυντηρίου, κάνοντας συνεχείς παρανομίες και βλάπτοντας την Πόλη της Αράχοβας, όσο περνάει από το χέρι μου και τη γνώμη μου θα λέω και θα αντιστέκομαι στου επιλήσμονες! Θα φέρω ένα παράδειγμα: Ο Δήμος έχει μια ΑΕ η οποία διαχειρίζεται τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, σε πληροφορώ ότι τα μοναδικά στοιχεία που έχει αυτή η ΑΕ είναι αυτά της Αράχοβας! Τα άλλα Χωριά έχουν συνεισφέρει μόνο τα .....πεζοδρόμια και τις ....πλατείες! Στο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο λοιπόν αυτής της Εταιρείας δεν υπάρχει κανένας Αραχοβίτης! οι δε αποφάσεις του λαμβάνονται από τον δήμαρχο και δύο Αντικιραίους! οι οποίοι ΔΕΝ είναι ούτε καν σε απαρτία σύμφωνα με το καταστατικό της. Αν αυτό σου φαίνεται φυσιολογικό και δεν σε ενοχλεί ή αν μου υποδείξεις έναν Αραχοβίτη που το θεωρεί φυσιολογικό, τότε μάλλον δεν θέλεις ν' ακούσεις τη δική μου γνώμη, γιατί αυτή δεν θα είναι καθόλου ευγενική και ευπρεπής!

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...