Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Κι εντάξει, η Αράχωβα είναι μια....

 Το Arahova center είναι ... ένα ??? 😂



Γιατί ακούγεται πως ο Δήμαρχος, έχασε την "μπάλα" από την εισήγηση του τοπικού για το center.

Είναι έτσι ?  Απορία ψάλτου βηξ......

Διαμαρτύρεται ο κάθε άλλο παρά αμέτοχος με τα δημοτικά κ. Γιανελος, για την δήθεν ... κόντρα της δημοτικής αρχής με το τοπικό συμβούλιο Αράχωβας.

Δηλαδή Στάθη άμα μια γερμανική εφημερίδα έγραφε πως υπάρχει κόντρα Ελλάδας - Τουρκίας, πως θα μας φαινόταν ;;;  Εξίσωση θύτη με το θύμα, όχι πολύ σωστό έτσι ;;;

ΔΕΝ υπάρχει καμμιά κόντρα. Και το ξέρεις.

Υπάρχει ένας Δήμαρχος που ενεργεί  ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΑ και ένα τοπικό συμβούλιο Αράχωβας που παλεύει να ασκήσει το ρόλο του. Τροχοπέδη σ' αυτήν την προσπάθεια, αντί να είναι αρωγός, είναι η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Κι εσύ το "βαφτίζεις" κόντρα. Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο με αυτήν την άποψη.

Αναφέρεσαι σε κάποιους που εκτρέπονται. Μου πήγε το μυαλό στον δήμαρχο, που παρεκτράπει εμφανώς στο γνωστό συμβούλιο (περί δήθεν ανύπαρκτου τοπικού) και στο πουλεν του που τρέχει να δίνει εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα.

Αυτές κι αν είναι παρεκτροπές έτσι ? Αλλά λέω μαζί κάθονται και κάνουν παρέα στον Ζάμπα και αλλού, γιατί δεν του τα λέει προσωπικά ?

Τέλος πάντων άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου.

Αλλά αυτά περί μιας και αδιαίρετης Αράχωβας (σιγά μην είναι και ομοούσιος, που λέει και το Ευαγγέλιο), τα ασπάζεται κι ο ... Σταθάς ? 😂

ΕΣΥ πρώτος, ο Αλμπάνης δεύτερος και οι υπόλοιποι Αραχωβιτες, θα έπρεπε να είχατε παρέμβει κατ' ουσίαν και όχι μέσω Facebook, να σταματήσει αυτή η αθλιότητα Σταθά εναντίον του τοπικού.

Αλλά φαίνεται ότι, αν μην τι άλλο, σας αρέσει. Οπότε "πετάμε" και μια ανάρτηση στο Facebook, με γενικότητες για ... "προσωπικά" (τρέχα γυρευε), άρα αφήνουμε να εννοηθεί πως ΔΕΝ φταίει ο... "υπέρλαμπρος" και ..."αμόλυντος" Δήμαρχος, αλλά προσωπικές κόντρες. Αββββρρτττ.

Δεν πειράζει. Οι εξηγήσεις θα δοθούν. Είτε τώρα, είτε αργότερα με ... τόκο !!!

Για το τελευταίο, συμφωνούμε. Σοβαρευτείτε. Μόνο που το απευθύνουμε σε εντελώς, μα εντελώς διαφορετικούς αποδέκτες.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας μου πει καποιος με στοιχεια και με χαρτια και πρωτοκολλα μια προταση που εχει φερει τοσα χρονια που ηταν στα πραγματα ο συγκεκριμενος .Και τον νυν αυτος μας τον εφερε.ΚΑΙ Εμεις βεβαια απο υποχρεωση για να μην εχουμε τυψεις γιατι εβαλε τον γιο, τον ανιψιο, τον εγγονο στην δουλεια τον ψηφισαμε.Τον ριξαμε τον ψηφο οχι γιατι θελαμε αλλα για να ημαστε καλα εμεις με τον εαυτο μας,οτι εμεις την βγαλαμε την υποχρεωση.ΛΑΘΟΣ.Γιατι ο γιος που εβαλες για δουλεια παρακαλωντας και ψηφιζονταςπερα απο τα πιστευω σου αυτος ειναι που θα σου πει πρωτος τη μα....α εκανες πατερα.Ελπιζω αυτη την φορα να μας εγινε μαθημα και να μην ψηφιζουμε με τα ποσα προβατα εχει ο καθενας και με τα σογια.Γιατι αγαπητοι Αραχοβητες ετσι ειναι η δουλεια.Σε ποσους δεν τον εχετε ριξει τον ψηφο και τωρα και παλια γιατι ηταν απο το ιδιο σοι η τον ιδιο επαγγελματικο χωρο,κι ας ειναι και αχρηστοι.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...