Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δημοκρατία στο απόσπασμα.....

Τι φοβούνται ???


Κατέβασαν ανάρτηση γιατρού στο Facebook όταν διαφώνησε με τα μέτρα


Ο τρόπος διαχείρισης των αντιρρήσεων και των επιστημονικών διαφωνιών έχει οριστεί ξεκάθαρα από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και από τον τρόπο λειτουργίας των δημοκρατιών. 
Το μόνο που απαγορεύεται σε αυτή τη διαδικασία είναι… απαγορεύσεις. Τουλάχιστον αυτό έχει κατακτήσει η δημοκρατική ανθρωπότητα ευτυχώς εδώ και αρκετό καιρό.

Το zougla.gr  προσπαθεί να μην φιμωθούν επιστήμονες και κατά συνέπεια η δημοκρατία (βλ.ΕΔΩ).

Ο εξαίρετος επιστήμονας Φαίδων Βόβολης, είναι λάβρος : "Μας είπαν πως τα κρούσματα αυξάνονται εκθετικά. Και πότε γινόταν ... διαφορετικά με τα διάφορα στελέχη γρίπης" !!!!

"Θα ήμουν υπέρμαχος μιας πλήρης απομόνωσης των ευπαθών ομάδων ( 7% με 10% του πληθυσμού) και οι υπόλοιποι σε πλήρη δραστηριότητα, ούτως ώστε να επιτευχθεί η ανοσία αγέλης".

Και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που οι .... Δημοκράτες κυβερνήτες, φοβήθηκαν και έδωσαν εντολή για κατέβασμα της ανάρτησης, την οποία παρόλα αυτά θα διαβάσετε στο εξαιρετικό zougla.gr και τον σύνδεσμο που παραθέτουμε παραπάνω.


ΜΗΝ κοιτάς τον ουρανό,
από την τηλεόραση σε ψεκάζουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το χωριό έχει 10 καθάρματα

Που καθορίζουν τις ζωές των άλλων Αυτοί οι δέκα, με το νόμο του ισχυρού, οι φεουδάρχες, οι τσιφλικάδες, αποφασίζουν την ζωή του καθενός. 🤬...