Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Η κάποιος δεν μετράει καλά ......

Η υπάρχει χοντρό δούλεμα !!! 


Είναι δυνατόν η θνησιμότητα στην Ιταλία να είναι 20πλάσια (!!!) της Γερμανίας  ???

Είναι το στέλεχος του ιου τόσο δυνατό ή  ο πληθυσμός τόσο αδύναμος ??? 

Ο Τζον Λι, συνταξιούχος καθηγητής παθολογίας και πρώην σύμβουλος στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας (NHS), με άρθρο του στο Spectator, κάνει λόγο για διαφορετικές ερμηνείες των δεδομένων.

Τα δεδομένα για το Covid-19 διαφέρουν αρκετά από χώρα σε χώρα. Για παράδειγμα τα στοιχεία για την Ιταλία και τη Γερμανία.
 Τη στιγμή του γραψίματος του άρθρου, η Ιταλία είχε 69.176 καταγεγραμμένες περιπτώσεις και 6.820 θανάτους, ποσοστό 9,9%.
Η Γερμανία είχε 32.986 περιπτώσεις και 157 θανάτους, ποσοστό 0,5%. 
Θεωρούμε ότι το στέλεχος του ιού είναι τόσο διαφορετικό σε αυτές τις κοντινές χώρες, ώστε ουσιαστικά να αντιπροσωπεύει διαφορετικές ασθένειες ; 

Να το ξαναπούμε μήπως δεν έγινε κατανοητό: ποσοστά θνησιμότητας κοντά στο 10% σε μια χώρα και 0,5% σε μια άλλη , αντιπροσωπεύουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ασθένειες !!! 
Ή ότι οι πληθυσμοί είναι τόσο διαφορετικοί στην ευαισθησία τους στον ιό και έτσι το ποσοστό θνησιμότητας μπορεί να ποικίλει περισσότερο από είκοσι φορές;
 Εάν όχι, θα έπρεπε να υποψιαζόμαστε σφάλμα, ότι τα δεδομένα Covid-19 που βλέπουμε από διαφορετικές χώρες δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα.
Δείτε άλλες ποσοστιαίες μονάδες:
 Ισπανία 7,1%, 
ΗΠΑ 1,3%, 
Ελβετία 1,3%, 
Γαλλία 4,3%, 
Νότια Κορέα 1,3%,
 Ιράν 7,8%. 
Μάλλον είμαστε καλοί να συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια !!! Η καταγραφή περιπτώσεων στις οποίες υπήρξε κρούσμα είναι πολύ διαφορετική από την καταγραφή του ιού ως κύρια αιτία θανάτου".
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ από το news247.gr και το αρχικό απο το αγγλικό spectator ΕΔΩ
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ουσιαστική ΑΡΝΗΣΗ μερικών χωρών (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα), να πραγματοποιηθεί ΜΑΖΙΚΟ τεστ στον πληθυσμό, ούτως ώστε να εξαχθούν τα σωστά συμπεράσματα,  κάθε άλλο παρά φυσιολογική ακούγεται .

Είναι το ίδιο θέμα που φωνάζει ο διάσημος καθηγητής Ιωαννίδης του πανεπιστημίου του Stanford (βλ. ΕΔΩ), πολλές ημέρες πριν .

Πολλοί κατηγόρησαν τον Τζόνσον για την προσπάθεια για ανοσία αγέλης στην Αγγλία και οτι έκανε κολοτούμπα μετά. Ανοσία αγέλης εφαρμόζεται ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ πχ στην Σουηδία,  με καραντίνα μόνο των ευπαθών ομάδων κι αυτό κατόπιν συστάσεων και όχι απαγορεύσεων .

Αρα η όντως ο Τζόνσον έκανε κολοτούμπα ή "κάποιοι" τον... μάζεψαν γιατί τους χαλάει το αφήγημα  !!!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το χωριό έχει 10 καθάρματα

Που καθορίζουν τις ζωές των άλλων Αυτοί οι δέκα, με το νόμο του ισχυρού, οι φεουδάρχες, οι τσιφλικάδες, αποφασίζουν την ζωή του καθενός. 🤬...