Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ολοκληρώνεται η αθλιότητα !!!

Ακόμη και ο ΠΟΥ αντιδρά !!!


Την ίδια στιγμή, που ακόμη και ο ΠΟΥ ( του οποίου τις ενέργειες κάθε άλλο παρά έγκαιρες τις λες) προειδοποιεί πως η καραντίνα είναι αναποτελεσματική και υποστηρίζει πως πρέπει να ακολουθηθεί το παράδειγμα της Κορέας, με εντοπισμό, απομόνωση και θεραπεία των κρουσμάτων, η κυβέρνηση ανακοινώνει σε λίγη ώρα έξοδο από το σπίτι με .... SMS !!!

 Ο αρμόδιος για την πανδημία του ΠΟΥ, δήλωσε πως η καραντίνα, μπορεί να προκαλέσει νέο κύμα εξάπλωσης του ιού, όταν τα μέτρα αρθούν. 
(βλ. στο τέλος του άρθρου ΕΔΩ)

Φαίνεται πως έστω κι αργά οι υπεύθυνοι του ΠΟΥ, κάτι πήραν χαμπάρι από την Ν. Κορέα και προειδοποιούν πως η καραντίνα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ !!!

Απτόητες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προχωρούν στην φυλάκιση κατ' οίκον εκατομμυρίων πολιτών !!!!!!!!

Να θυμίσουμε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ήταν για ένα διάστημα σε κατ' οίκον περιορισμό (βλ.ΕΔΩ).

Τώρα είμαστε όλοι Ρουπακιάδες ?????

Πάμε πάλι λοιπόν :

Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος:

 όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης !!!

(σ.σ. Ποιοί εμφανίζονται ως προστάτες στις μέρες μας; Μα οι ... "δημοκράτες" κυβερνήτες μας βέβαια !!!)

Μην ξεχνάτε ότι όλα όσα έκανε ο Χίτλερ στη Γερμανία ήταν σύμφωνα με το νόμο…

(Ποιος κάνει κουμάντο στην Ευρώπη, μα η ... Γερμανία, μπρρρρρρ)

Η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που στην καραντίνα μπαίνουν ΚΑΙ οι υγιείς μαζί μαζί με τους ασθενείς.

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές, ας δούμε τις εξής δύο κυρίαρχες :

α) η θεωρία συνωμοσίας, ότι το έριξε η νέα τάξη πραγμάτων, για να εμφανίσει σε ανύποπτο χρόνο το εμβόλιο και να πει : "να εμείς σας σώσαμε, αλλά κι εσείς να είστε καλά παιδιά από δω και πέρα έτσι. Όχι κίτρινα γιλέκα και διαδηλώσεις και απεργίες " !!!

β) Όντως από κάπου ξέφυγε αρχικά, αλλά στην συνέχεια επέδειξαν εγκληματική αμέλεια στην διαχείριση, συν την μνημονιακη καταστροφή των συστημάτων υγείας με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Όπως και να 'χει ο απλός κόσμος μπορεί και πρέπει να αισθάνεται οργισμένος. Η ζωή έχει αξία όταν απολαμβάνεις ελευθερία. 

Βέβαια ίσως να είναι και κάρμα, αφού οι Παλαιστίνιοι στην λωρίδα της Γάζας έχουν καμμιά 10ρια με 15 χρόνια σε καραντίνα και δεν ασχολείται κανείς.

Ήρθε κι η σειρά μας άραγε ;;;

Μάλλον θα το δούμε ανάλογα με τον χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να ..... αποφυλακιστούμε και την τιμή που θα πλασάρουν το εμβόλιο !!!!!!

Μέχρι τότε καλή λευτεριά !!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το χωριό έχει 10 καθάρματα

Που καθορίζουν τις ζωές των άλλων Αυτοί οι δέκα, με το νόμο του ισχυρού, οι φεουδάρχες, οι τσιφλικάδες, αποφασίζουν την ζωή του καθενός. 🤬...