Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ???

O Καρδινάλιος της Σρι Λάνκα ζητάει έρευνα του ΟΗΕ για την προέλευση του Κορωνοϊού



15 Μαρτίου 2020

 Ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας της Σρι Λάνκα δήλωσε την Κυριακή ότι ο εξαιρετικά μεταδοτικός κοροναϊός μπορεί να είναι ανθρωπογενής και θέλησε τους υπεύθυνους να διωχθούν για «γενοκτονία».

 Ο Μάλκολμ Καρντίνιλ Ράντζιθ που απευθύνεται στους πιστούς κατά τη διάρκεια μίας κλειστής πόρτας της Κυριακής, δήλωσε ότι τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να ξεκινήσουν μια διεθνή έρευνα σχετικά με την προέλευση του COVID-19.

 Είπε ότι ένα "πλούσιο και ισχυρό έθνος" ήταν πίσω από τον ιό, αλλά σταμάτησε να ονομάζει.  Ωστόσο, οι παρατηρήσεις του, τόσο στην Sinhala όσο και στην αγγλική γλώσσα, ήταν σύμφωνα με τις δηλώσεις του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών την Παρασκευή ότι ο αμερικανικός στρατός ήταν πίσω από αυτό.


 Ο Ranjith είπε ότι ο ιός δεν ήταν η δημιουργία φτωχών ανθρώπων.  "Είναι το έργο ενός πλούσιου και ισχυρού έθνους", είπε προσθέτοντας ότι η πτώση της εξάπλωσης του ιού ήταν γενοκτονία.

 Κατηγορούσε τα πλούσια έθνη να προσπαθούν να παρεμβαίνουν στη φύση και να προκαλούν μακροχρόνιες βλάβες στην ανθρωπότητα.

 "Μερικοί από αυτούς τους ιούς για τους οποίους μιλάμε είναι το προϊόν αδίστακτου πειραματισμού χωρίς στόχο", ανέφερε.

  "Πρέπει να πούμε ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτό το είδος πειραματισμού που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής και να προκαλέσει πόνο και πόνο στην ανθρωπότητα".

Πηγή : matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το χωριό έχει 10 καθάρματα

Που καθορίζουν τις ζωές των άλλων Αυτοί οι δέκα, με το νόμο του ισχυρού, οι φεουδάρχες, οι τσιφλικάδες, αποφασίζουν την ζωή του καθενός. 🤬...