Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ο κλέφτης άλλαξε όνομα στο κουδούνι.......

Η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς ψαλιδίζεται, έτσι τα συμφέροντα αυτού του τόπου αποφάσισαν να παίξουν περισσότερο… μπάλα με τη Φώφη.Πώς; Μα με δημοσκοπήσεις


Το πιο ισχυρό τους «όπλο». Θέλουν να περάσουν στον κόσμο ότι το ΠΑΣΟΚ, ναι το ΠΑΣΟΚ που δεν έχει πληρώσει χρέη εκατομμυρίων απ’ αυτά που έχει φάει από τις τράπεζες, συμπεριφέρεται σαν μια νέα καινούργια παράταξη. Θα βγουν, λοιπόν, έξι – επτά δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν ότι ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς πλησιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι η διαφορά των ποσοστών θα παίζεται ανάμεσα στη Φώφη και στον Τσίπρα και όχι ανάμεσα στον Τσίπρα και στον Κυριάκο.

Στη συνέχεια θα αναπτύξουν τη θεωρία του μεγάλου συνασπισμού Κυριάκου και Φώφης ακολουθώντας τη γερμανική συνταγή, για να μπορέσουν ανενόχλητα τα κόμματα της σαπισμένης μεταπολίτευσης να επανέλθουν στο προσκήνιο.

50 ετών συνταξιούχους, εγγυάται το "νέο" ξεκίνημα. Γελάνε και οι πέτρες !!!!!!!!!! 

Αλλά ακόμα κι αν ο κλέφτης αλλάζει όνομα στο κουδούνι, δεν παύει να είναι κλέφτης. 

Το ΠΑΣΟΚ που τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά τον Σημίτη, κυβέρνησε με κανόνες πολιτικής συμμορίας, έχει τεθεί από την ιστορία στο περιθώριο. Καταδικάστηκε στις εκλογές και η απόφαση αυτή του λαού είναι οριστική.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει τη στήριξη του Τύπου, ο οποίος ελέγχεται αποκλειστικά από τη Νέα Δημοκρατία και το τέως ΠΑΣΟΚ, αφού αυτοί τους εξέθρεψαν και αυτοί τους δανειοδότησαν, θα πρέπει να έχει μία πραγματική ελπίδα να προσφέρει αυτή τη στιγμή στους ψηφοφόρους του. Η περίοδος του χαμένων ελπίδων έχει παρέλθει οριστικά. Τις εκλογές θα τις κερδίσει αυτός που θα χαμηλώσει τη φορολογία, θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ και θα ξαναδώσει δουλειά και αισιοδοξία στους Έλληνες.
Με πραγματικά νούμερα, με πραγματικούς αριθμούς. Κανένας Έλληνας δεν θα πάει στα τυφλά. Όσο μεγάλος και να είναι ο θυμός. Η Αριστερά, λοιπόν, βρίσκεται μπροστά σε ένα καινούργιο σχέδιο με νέα στημένα γκάλοπ .

Αλλά υπεύθυνοι γι’ αυτό το χάλι των στημένων δημοσκοπήσεων είναι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ουδέποτε κίνησε εισαγγελική έρευνα να μπουκάρει μέσα στις εταιρείες. Τόσα χρόνια παίζουν με ψεύτικα νούμερα και συνεχίζουν απτόητοι, ενώ θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί μια νέα εθνική στατιστική υπηρεσία, η οποία θα ελέγχει τις εταιρείες, τα δείγματα και κάθε μήνα να υποβάλλονται ενιαίες ερωτήσεις απ’ όλες τις δημοσκοπικές εταιρείες.
Τέλος, όσες εταιρείες είναι αναξιόπιστες, μετά από σειρά αποτυχιών σε τόσα εκλογικά αποτελέσματα, θα πρέπει να χάνουν οριστικά την άδεια τους, ακριβώς όπως συμβαίνει με τους μεθυσμένους οδηγούς και την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους .
Η πρώτη έρευνα έγινε ήδη από τη Metron Analysis την οποία σας παρουσιάσαμε. Σε αυτή φαίνεται διπλασιασμός της δημοφιλίας της Γεννηματά. Άρα, το σχέδιο ξεκίνησε. Παρακολουθήστε τώρα το έργο, όπου σε 8 δημοσκοπήσεις από τώρα η Κεντροαριστερα θα υπολείπεται 2 ή 3 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

https://www.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...