Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Άμα είναι να βάλουμε..... κοστούμι, για να πάμε για καφέ, καημένε !!!

Καφέ απαγόρεψε στους πελάτες του να φορούν φόρμες αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά.




Τον γύρο των γερμανικών ΜΜΕ κάνει η είδηση πως ένα τοπικό καφέ στη Στουτγκάρδη αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους φορούν αθλητικές φόρμες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Deutsche Welle», μία ταμπέλα που έχει αναρτηθεί στην πόρτα του καφέ «Le Theatre» στην πόλη αυτή της νοτιοδυτικής Γερμανίας απεικονίζει ένα παντελόνι φόρμας με ένα μεγάλο "χ" και την λεζάντα «Λέμε "όχι" στις φόρμες», ενώ ακριβώς από κάτω αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σύμφωνα με την DW, το γεγονός ότι η ταμπέλα είναι γραμμένη εξ ολοκλήρου στα αγγλικά καθιστά πολύ πιθανό το γεγονός η απαγόρευση να απευθύνεται σε τουρίστες, ειδικά σε Αμερικανούς που συνηθίζουν να φορούν άνετα παντελόνια και αθλητικά παπούτσια στα ταξίδια τους.

«Υπάρχει μία τάση στη μόδα που θέλει τα πάντα να είναι πιο άνετα» τόνισε ο ιδιοκτήτης του καφέ, Stefan Gauss μιλώντας στο πρακτορείο DPA. «Πολλοί πελάτες μπερδεύουν αυτή την τάση και νομίζουν ότι μπορούν να έρθουν στο καφέ φορώντας φόρμα».

Μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευση της είδησης, ωστόσο, μία σειρά από αρνητικές κριτικές άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη σελίδα του «Le Theatre» στο Facebook, το οποίο τύγχανε συνήθως πολύ θετικών reviews.

«Δεν θα το επισκεφτώ ποτέ ξανά» έγραψε ένας από τους χρήστες.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ υποσχέθηκε να επιβάλλει με ομαλό τρόπο τον νέο κανονισμό, λέγοντας ότι οποιοσδήποτε εμφανιστεί φορώντας φόρμα θα του ζητηθεί ευγενικά να φορέσει άλλου είδους παντελόνι την επόμενη φορά.

Με πληροφορίες από Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...