Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Απ' όλα τα ρήματα της ελληνικής γλώσσας, ΑΥΤΟ βρήκε δηλαδή ???

Αδιανόητο τρολάρισμα της δημάρχου Μάνδρας στον Μαρινάκη (Vid). 


Κανείς δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε την ατάκα της δημάρχου προς τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Ο ηγέτης του ολυμπιακού κινήματος της φιλανθρωπίας, ενώπιον 17 μικροφώνων, 32 καμερών, 45 δημοσιογράφων και 65 ακολούθων, σημείωσε (για να προλάβει τους καχύποπτους) ότι δεν πήγε στην περιοχή για τη δική του προβολή: «Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη». Εξού και η διακριτική παρουσία των τηλεοπτικών σταθμών. Αν ήθελε ο πρώην πρόεδρος να κάνει ντόρο θα φώναζε και το Super B, το Κανάλι 67 και το Nickelodeon (μόνο αυτά τα τρία έλειπαν). 
Και ενώ κανείς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του (ένας μόνο τον αναγνώρισε επειδή το τούτο του είναι ίδιο με του Υψηλάντη) και όλα κύλαγαν ομαλά, λίγο αργότερα συνέβη το αναπάντεχο. Κάτι που ούτε στα πιο τρελά άρθρα του «Κουλουριού» δεν θα μπορούσες να το βρεις. 
Ο πρώην πρόεδρος πήγε στη Μάνδρα για να δείξει για άλλη μια φορά το φιλανθρωπικό του έργο και η δήμαρχος, τον πίκαρε κατάμουτρα θυμίζοντάς του το βούλευμα. 
Ξέρετε τι είναι φίλοι μου την ώρα που έχεις χαλαρώσει και βλέπεις τα φλας γύρω σου να αστράφτουν σαν την καράφλα του Γρηγόρη Γεωργάτου, να ακούς τη δήμαρχο να σου λέει:
 «Και χαίρομαι που είστε και εσείς αυτή τη στιγμή κοντά μας γιατί είστε ένας άνθρωπος που έχετε στήσει πολλά πράγματα στη ζωή σας» ? 
Δηλαδή για όνομα.
Απ’ όλα τα ρήματα που διαθέτει η ελληνική γλώσσα αυτό βρήκε να χρησιμοποιήσει εκείνη τη στιγμή; Καλύτερα να μασούσε, παρά να μιλούσε! Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα για να καταλάβετε το δράμα που έζησε ο πρόεδρος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα