Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ήρθε μια γριά απ' την πόλη κι έφερε το χάσει-χασι, Παναγίτσα μου να χάσει ( ή κάπως έτσι) !!!

Τελετές μαύρης μαγείας από τους Περουβιανούς κατά Τζημόπουλου* και Νέας Ζηλανδίας !!!


Απίστευτα σκηνικά έζησαν οι παίκτες της Νέας Ζηλανδίας στον επαναληπτικό των πλεί οφ για το Μουντιάλ. Πέταξαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής τα ξημερώματα, ενώ περιμετρικά του γηπέδου πραγματοποιήθηκαν τελετές μαύρης μαγείας !!!


Το Περού πήρε το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας), καθώς επιβλήθηκε με 2-0 στην πρωτεύουσα της χώρας, Λίμα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι Νεοζηλανδοί ποδοσφαιριστές, αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα και συγκεκριμένα στις 3:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι πέταξαν πυροτεχνήματα έξω από τα δωμάτια τους, στο χώρο του ξενοδοχείο, λες και ήταν... πρωτοχρονιά !!!

Αργότερα, την ώρα που κατευθύνονταν προς το γήπεδο, διαπίστωσαν πως περιμετρικά είχαν στηθεί πηγαδάκια από τοπικούς "μάγους" που είχαν φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών και έκαναν τελετές μαύρης μαγείας !!! 

Το σκηνικό ήταν τρομακτικό, αφού πάνω στα πρόσωπα των παικτών υπήρχαν φίδια, φωτιές, αίμα(!) και άλλες... τεχνικές που χρησιμοποιούν οι "σαμάνοι".
Δεν ξέρουμε αν τελικά έπιασε το κόλπο, το βέβαιο είναι πως το Περού πήγε στο Μουντιάλ μετά από 36 ολόκληρα χρόνια !!!

*Θεμιστοκλής Τζιμόπουλος ( ελληνικά : Θεμιστοκλής Τζιμπούπουλος, γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1985) είναι ένας ποδοσφαιριστής της Νέας Ζηλανδίας που παίζει ως αμυντικός μέσος για την ΠΑΣ Γιάννινα και την εθνική ομάδα ποδοσφαίρουτης Νέας Ζηλανδίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κατακτήσεις αιώνων έγιναν μπούμπερανγκ

  Γιατί η αφθονία ίσως είναι το «εισιτήριο»  για την καταστροφή της ανθρωπότητας Αμερικανός ακαδημαϊκός εξηγεί πως γύρισαν μπούμερανγκ στην ...