Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Και η..... ανταπάντηση !!!

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Άμφισσας: Συνάδελφοι, μετά την ξέχωρη ανακοίνωση για την ΠΟΕΔΗΝ και την μετάλλαξή σας σε εκπροσώπους της διοίκησης, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!


Mε μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για το δελτίο τύπου των συναδέλφων της ανεξάρτητης συνεργασίας εργαζομένων.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;;;
 ΠΟΙΕΣ  ΠΙΕΣΕΙΣ  ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ;;;
  Σαφώς και μια ολόκληρη δεκαετία υπάρχει θέμα στο Γ.Ν. Άμφισσας και αυτό το θέμα αναδεικνύουμε ως συνδικαλιστικό όργανο την τελευταία τετραετία.
  
  Για αυτό το θέμα βγαίνατε στα κάγκελα και εσείς πρίν τρία χρόνια με ανοικτή ακόμη την παθολογική.
  Ο τρόπος λειτουργίας της παθολογικής κλινικής και εν γένει του νοσοκομείου κρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και τελικός αποδέκτης είναι ο κόσμος που ταλαιπωρείται καθημερινά.
  Μην κατηγορείτε λοιπόν τους συναδέλφους σας για υπερβάλλοντα συνδικαλιστικό ζήλο γιατί όσα ψέματα και να ειπωθούν όσο και να ωραιοποιήσετε την κατάσταση η αλήθεια " μας και σας"  ξεπερνάει.
 Μην  κατηγορείτε τους συναδέλφους παραγνωρίζοντας ότι εδώ και καιρό πρωτοστάτησαν μαζί με πολλούς συναδέλφους και πλήθος κόσμου για να μην κλείσει το ΓΝ Άμφισσας και το έκαναν πάντα με υψηλό φρόνημα σταθερά και χωρίς κομματικές γραμμές,λέγοντας πάντα την αλήθεια.
 Και η αλήθεια είναι μία.
 Το Γ.Ν.  Άμφισσας είναι εδώ και καιρό στην εντατική.
 Χρειάζεται ουσιαστική βοήθεια για να λειτουργήσει ως νοσοκομείο δευτεροβάθμιας περίθαλψης και όχι ως μπαλώματα.
 Η αλήθεια είναι ότι η εκάστοτε διοίκηση είναι υπεύθυνη για την διαχείρηση και την επίλυση θεμάτων εσωτερικής λειτουργίας και όχι για την επιβολή της στείρας κομματικής γραμμής...
 Στα νοσοκομεία έχουμε κυρίως να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές και όχι με αριθμητικές πράξεις.
 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΝΝΟΙΑ ΤΗΣ!
 Συνάδελφοι μετά την σημερινή σας ανακοίνωση με την οποία δημόσια  μεταλλαχθήκατε από εκπροσώπους των εργαζομένων, σε εκπροσώπους της διοίκησης δεν έχετε άλλο παρά να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

    
          O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             Χ.ΤΣΑΜΗΣ                                                                                        Γ.ΣΑΜΠΑΝΗ
Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα